Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε

Επειδη το ψαχνω τις τελευταιες μερες κ εγω για καποια λυση με την rx580, ενω εχω σφιξει κ τις δυο βιδες αριστερα, οπως βλεπω την καρτα, η δεξια μερια της φαινεται λιγακι να χει μια ταση προς τα κατω, λογικο λογο βαρους... Εχωντας δει πολλες πατεντες, διαφορα gpu holders εμποριου κ βιντεακια στο youtube κατεληξα σε 1-2 λυσεις για τη δικη μου περιπτωση.

Αλλα μου χει κανει εντυπωση ενα βιντεο κ πραγματικα προσπαθω να καταλαβω τι βαζει (κ αν βαζει οντως κατι) ο τυπος κ φαινεται να κρατιουνται οι καρτες του σταθερες κ ευθεια. Οσες φορες κ να το βλεπω δε μπορω να καταλαβω, ουτε αναφερει κατι στη περιγραφη. Σας βαζω το βιντεο να το δειτε κ αν μπορει καποιος η ξερει να μας πει. Συγκεκριμενα ξεκινα στο 3:00

Φαινεται σα να βαζει κατι τερμα δεξια κ πισω στη καρτα... Αλλα τι;;

Δυστυχώς τίποτα ιδιαίτερο, το αναφέρει στα σχόλια:

"Just a plastic tube and cut it to size with a hacksaw."

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mene είπε

Δυστυχώς τίποτα ιδιαίτερο, το αναφέρει στα σχόλια:

"Just a plastic tube and cut it to size with a hacksaw."

Ενα πλαστικο σωληνακι... Κ που το βιδωνει κ πως γιατι απο τη κινηση του χεριου του αν θυμαμαι καλα ετσι φαινεται... Δυστυχως οντως δε μας βοηθαει κ πολυ το σχολιο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα είναι οικονομική έκδοση δίχως backplate, δες μήπως κάνει backplate από αυτή η και κάποιας άλλης εταιρίας (απλά τότε ίσως θες να ανοιξεις νέες τρύπες με ένα τρυπανάκι και να βαλεις πλαστικούς αποστάτες) και ψάξε μπας και μπορείς να το αγοράσεις.

Εγώ θα έστελνα mail στην MSI για το θέμα, γράψε πχ ότι έχεις pcie ακριβώς από κάτω και έτσι σου ακουμπά πάνω, μπας και σου στείλουν τίποτα έστω και επι μια λογική πληρωμή.

Σωληνάκια συρματάκια κλπ δεν είναι μόνιμες λύσεις θεωρώ.

Επεξ/σία από nicksoti
ορθογραφικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...