sinikos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, υπαρχει καποιος (οικονομικος) τροπος να ελεγξω ενα button πλακετας απο καποιο app κινητου; Πιο συγκεκριμενα. Εχω βαρεθει να χανω/σπαω κοντρολ για το γκαραζ της πολυκατοικιας. Σκεφτομαι λοιπον να βαλω το κοντρολ στο σπιτι μονιμα και να φτιαξω κατι που θα αντικαταστει το κουμπι που κλεινει το κυκλωμα για να δουλεψει, με ενα κουμπι που θα ελεγχεται απο καποιο app. Μπορει να γινει κατι τετοιο; εναλλακτικα υπαρχει καμια συσκευη που να μπορει να προγραμματιστει απο το control που εχω και μετα να εκπεμπει σε αυτη τη συχνοτητα, οταν θα παταω ενα κουμπι σε app? ΥΓ. Θελω να βρω λυση που να μην χρειαζεται να επεμβω στη γκαραζοπορτα γιατι θα τσινησουν οι αλλοι. Σαφεστατα και δεν ψαχνω καυι να σκαναρω κωδικους, κατεχω ηδη control και εχω παρει και ενα αυτοπρογραμματιζομενο Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από sinikos
Geocheats2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Esp8266,mqtt και ίσως κάνα τρανζίστορ 1
sinikos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, παπι είπε Τι τσιπ εχει το κοντρολ; Δεν ξερω. Παντως αυτο ακριβως εχω http://www.astag.com/product/1627/111 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από sinikos
stefanos_th Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 το αππ που χρειαζεσαι λεγετε blynk . θα χρειαστεις esp8266 / raspberry / arduino+wifi shield .
sinikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2019 στις 3:12 ΜΜ, stefanos_th είπε το αππ που χρειαζεσαι λεγετε blynk . θα χρειαστεις esp8266 / raspberry / arduino+wifi shield . καλησπέρα και καλή χρονιά. Φαντάζομαι 1 από τα 3 εννοείς ε? Αυτα σε τι γλώσσα προγραμματιζονται? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από sinikos
stefanos_th Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, sinikos είπε καλησπέρα και καλή χρονιά. Φαντάζομαι 1 από τα 3 εννοείς ε? Αυτα σε τι γλώσσα προγραμματιζονται? ενα απο τα 3 θα διαλεξεις για να χρησιμοποιησεις το blynk . esp8266 = 5 E arduino + wifi shield = 20 E περιπου [ μην παρεις γνησια, open hardware ειναι ] και το raspberry περισσοτερα . esp8266 + arduino προγραμματιζονται απο arduino ide. κοιτα και ενα παραδειγμα https://www.youtube.com/watch?v=ykrXIdb7n28
sinikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Βρήκα αυτό εδώ για να το φτιάξω με appinventor το app. Παρατηρώ όμως οτί έχει και esp8266 και arduino. Τελικά χρειάζονται και τα δύο? Επίσης έβαλα να ψάξω για esp8266 εδώ και μου έβγαλε όλα αυτά τα προιοντα. Δεν ξέρω τι πρεπει να πάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα