Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, υπαρχει καποιος (οικονομικος) τροπος να ελεγξω ενα button πλακετας απο καποιο app κινητου; 

1C6733DB-725A-4E99-BF3D-1D0A9A903811.jpeg.bb78f3bd60d25bf3046fa755aa786654.jpeg

Πιο συγκεκριμενα. Εχω βαρεθει να χανω/σπαω κοντρολ για το γκαραζ της πολυκατοικιας. Σκεφτομαι λοιπον να βαλω το κοντρολ στο σπιτι μονιμα και να φτιαξω κατι που θα αντικαταστει το κουμπι που κλεινει το κυκλωμα για να δουλεψει, με ενα κουμπι που θα ελεγχεται απο καποιο app. Μπορει να γινει κατι τετοιο;

εναλλακτικα υπαρχει καμια συσκευη που να μπορει να προγραμματιστει απο το control που εχω και μετα να εκπεμπει σε αυτη τη συχνοτητα, οταν θα παταω ενα κουμπι σε app?

ΥΓ. Θελω να βρω λυση που να μην χρειαζεται να επεμβω στη γκαραζοπορτα γιατι θα τσινησουν οι αλλοι. Σαφεστατα και δεν ψαχνω καυι να σκαναρω κωδικους, κατεχω ηδη control και εχω παρει και ενα αυτοπρογραμματιζομενο

Επεξ/σία από sinikos
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/1/2019 στις 3:12 ΜΜ, stefanos_th είπε

το αππ που χρειαζεσαι λεγετε  blynk .

θα χρειαστεις esp8266 / raspberry / arduino+wifi shield .

καλησπέρα και καλή χρονιά. Φαντάζομαι 1 από τα 3 εννοείς ε? Αυτα σε τι γλώσσα προγραμματιζονται?

Επεξ/σία από sinikos
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sinikos είπε

καλησπέρα και καλή χρονιά. Φαντάζομαι 1 από τα 3 εννοείς ε? Αυτα σε τι γλώσσα προγραμματιζονται?

ενα απο τα 3 θα διαλεξεις για να χρησιμοποιησεις το blynk .

esp8266 = 5 E

arduino + wifi shield = 20 E περιπου [ μην  παρεις γνησια,  open hardware ειναι ]

και  το raspberry περισσοτερα .

esp8266 + arduino προγραμματιζονται απο  arduino ide.

κοιτα και ενα παραδειγμα

https://www.youtube.com/watch?v=ykrXIdb7n28

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Βρήκα αυτό εδώ για να το φτιάξω με appinventor το app. Παρατηρώ όμως οτί έχει και esp8266 και arduino. Τελικά χρειάζονται και τα δύο?

Επίσης έβαλα να ψάξω για esp8266 εδώ και μου έβγαλε όλα αυτά τα προιοντα. Δεν ξέρω τι πρεπει να πάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...