kosmas1989 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Εχω desktop με Windows 10 και θελω να δημιουργησω ένα virtual machine ώστε να τρέξω ενα software (PLC) που απαιτεί windows 7 ultimate , οποτε η ερωτηση ειναι , γινεται να βαλω διαφορετικα windows σε ενα virtual machine απο το βασικο υπολογιστη. Και δεύτερη ερώτηση εαν υπάρχει καποιος που να δουλευει το συγκεκριμενο λογισμικο και αν γνωριζει εαν ενα virtual machine μπορει να το "σηκωσει" γιατι ειναι καπως απαιτητικο προγραμμα. Επισης έχω τεράστια μνήμη RAM. Ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Θα σου απαντήσω για το vm. Μπορείς να βάλεις ότι λειτουργικό θέλεις και θα τρέξει. Η επιδόσεις όμως εξαρτώνται καθαρά από τον επεξεργαστή. Βασικά οι vm χρειάζονται cores και ram. Για το πρόγραμμα δεν ξέρω να απαντήσω αλλά αν θέλει κανένα hasp για να δουλέψει τότε θα έχεις μάλλον πρόβλημα.
kosmas1989 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ευχαριστω για την απαντηση. επεξεργαστη έχω inter(R) Core(TM) i7-2600 CPU @3.4 G Hz 3.4 GHz kai RAM 32.0 GB . Νομιζω εχω δυνατά χαρακτηριστηκά και δεν θα εχω πρόβλημα, συμφωνείς? Το hasp που ανεφερες δεν το γνωριζω, αλλα υποθέτω ειναι καποιο activasion key , αν ναι τοτε εχω και απο αυτο.
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Το hardware είναι δυνατό και ο i7 με 4 πυρήνες και 8 threads είναι μια χαρά. Μπορείς να δεσμεύσεις 2 πυρήνες και 4 threads και 16gb ram για την vm. Αυτό που με απασχολεί είναι κατά πόσο θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα με το key. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση με αυτά τα εξαρτήματα. Κάνε ένα vm με 7αρια που θέλεις και στήσε και τα vm additions. Αν το key είναι USB θα χρειαστεί μάλλον να το δεσμεύσεις από το μενού της virtual machine και να ευχηθείς να το δεχτεί το πρόγραμμα.
kosmas1989 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 OK εγιναν ολα τα βηματα και φαινεται να δουλευει μια χαρα. Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα