soigrets Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΜΕ SSD, ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ HDD ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕΣΩ USB ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ (ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΟ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Στη διαχείριση δίσκων δεν φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soigrets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Οχι δεν μου τον εμφανιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, soigrets είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΜΕ SSD, ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ HDD ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕΣΩ USB ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ (ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΟ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κουμπωσες καλα τον hdd και το καλωδιο στην θηκη;Μπορει να εχει προβλημα η θηκη, καθολου περιεργο.Αν εχεις αλλο σκληρο δοκιμασε τον με την θηκη για να διαπιστωσεις το προβλημα.Αν δεν εχεις τοτε, και δεν ειναι φασαρια, βγαλε τον ssd και βαλτον στην θηκη και τον hdd παλι στο λαπτοπ, για να δεις αν λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soigrets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Έχω δοκιμάσει τη θήκη με άλλο σκληρό και τον βλέπει κανονικα. Υπάρχει περίπτωση να μην τον βλέπει επειδή έχει τα ίδια αρχεία με τον ssd που είναι τοποθετημένος στο laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, soigrets είπε Έχω δοκιμάσει τη θήκη με άλλο σκληρό και τον βλέπει κανονικα. Υπάρχει περίπτωση να μην τον βλέπει επειδή έχει τα ίδια αρχεία με τον ssd που είναι τοποθετημένος στο laptop? Καμία περίπτωση. Καμία σχέση. Τι λειτουργικό έχει? Κάνε δεξί κλικ στο υπολογιστής και επέλεξε διαχείριση. Στον ssd εκεί που γράφει Disk 0 ή όποιο άλλο νούμερο έχει κάνε δεξί κλικ και ιδιότητες. Στην καρτέλα Volumes γράφει GPT ή MBR? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soigrets Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ο εξωτερικοσ δισκος εχει μεσα και την εγκατασταση των windows. μηπως αυτο δημιουργει το προβλημα? γνωριζεις πως μπορω να κανω διαμορφωση δισκου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν έχει να κάνει με τι έχει μέσα ο δίσκος. Όχι στην διαχείριση δίσκων. Στην επιφάνεια εργασίας κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο Αυτός ο Υπολογιστής και επιλέγεις Διαχείριση. τα υπόλοιπα όπως τα έγραψα πριν. Εναλλακτικά δες και το λινκ για να ανοίξεις την διαχείριση δίσκου. https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Στις 25/12/2018 στις 9:41 ΜΜ, soigrets είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΜΕ SSD, ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΘΗΚΗ ΣΚΛΗΡΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ HDD ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕΣΩ USB ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ (ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΧΟ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ η θήκη μήπως θέλει επιπλέον τροφοδοσία ? η δικιά μου θέλει τροφοδοτικό 12v 1,5 a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα