Sheogorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Οκ! Οποτε θα βαλω after burner να ξεκινα μαζι με windows. Το wattman ειναι κλειστο δηλαδη τωρα κ μονο αν φτιαξω εγω προφιλ θα ενεργοποιηθει; Το χες δοκιμασει κ δε δουλευε καλα; Απλα επειδη ειναι της amd δεν θα ναι κ πιο αξιοπιστο; Δεν έχω AMD κάρτα και όλος ο κόσμος το msi afterburner χρησιμοποιεί για την καμπύλη. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Sapphire Trixx . Default δε γυρίζουν οι ανεμιστήρες χωρίς να σεταρεις γι αυτό χτυπάνε απότομα τα 90 ρια . Δηλαδή σε ζέστη πόσο θα τους αφήσουν να πάνε Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros 1
Sheogorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Sapphire Trixx . Default δε γυρίζουν οι ανεμιστήρες χωρίς να σεταρεις γι αυτό χτυπάνε απότομα τα 90 ρια . Δηλαδή σε ζέστη πόσο θα τους αφήσουν να πάνε Θα ανοίξουν νωρίτερα. Ίδια θερμοκρασία θα πιάνει.
bromiaris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, nicksoti είπε Μπες στο Radeon settings και φτιάξε πιο "επιθετική" καμπύλη ανεμιστήρων, Με ποιον τρόπο;;;;
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο Γιατι μόλις παρέλαβα. Χωρίς αντιστατικη την στέλνουν; Γιατι ναι μεν η συσκευασία ηταν σφραγισμένη με αυτοκόλλητο sapphire αλλά η κάρτα ηταν έτσι μέσα, καλησπέρα σας χωρίς τσάντα αντιστατικη
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Και σε μενα ετσι ηταν... Κ αν δεις στο youtube διαφορα unboxing, δεν εχει αντιστατικη. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Οταν εγκατεστησα τους drivers της καρτας, το radeon settings μου βγαλε ειδοποιηση με 3-4 συστασεις για πιο καλη εμπειρια κειτουργια κλπ. Να τα ενεργοποιησω τα συγκεκριμενα;
manolis940 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 17 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Επειδη απεκτησα κ εγω τη καρτα τη συγκεκριμενη προσφατα κ δεν ειχα ποτε ξανα AMD, με ποιο προγραα προτεινεται να εχουμε φτιαξει τους ανεμιστηρες; Μολις εγκατεστησα τους radeon drivers καθε φορα που μπαινει windows οι ανεμιστγρες σταματουν. Θα ανοιξουν μονο αν τρεξω κανα παιχνιδι... Να τα αφησω οπως ειναι; Γιατι οταν δε δουλευουν καθολου ναι μεν μπορει να μην εχει θεμα αλλα σαν εικονα ειναι "αγχωτικη" τι λετε; Απο προγραμματα εχω κατεβασει το trixx της sapphire, γιατι ηθελα να αλλαξω το φωτισμο, δοκιμασα λιγο custom fan settings αλλα δεν ξεκινουσε ο ανεμιστηρας, μαλλον εκανα εγω κατι λαθος. Επισης κατεβασα το afterburner κ το εχω μονο για να βλεπω τα fps. Ξερω οτι γινεται κ με αυτο να φτιαξουμε τα fans. Προς το παρων δεν εχω αλλαξει τπτ αλλα θα θελα να μου πειτε με ποιο απο τα 3 (radeon-wattman, trixx, msi afterburner) προτεινεται να εχουμε φτιαξει τα fans, κ με τη ρυθμιση στο περιπου..; Επειδη τα εχει με ποσοστα % κλπ κ δε τα γνωριζω... Πχ να δουλευουν σε πολυ λιγες στροφες τα fans σε χαμηλη θερμοκρασία... Πανω απο 60 πιο πολυ... Κ πανω απο 75 στο φουλ; Καπως ετσι πχ; Συγνωμη αν κουραζω, απλα θα θελα μια απλη σωστη κ ασφαλη ρυθμιση χωρις να αλλαζω καθε φορα προφιλς για καθε παιχνιδι κλπ... Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα και δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Χωρίς game οι ανεμιστήρες δεν ξεκινάνε και δουλεύει στους 35 βαθμούς περίπου. Επίσης μην σε παραξενεύει αν είναι αθόρυβοι ούτε εγώ καταλαβαίνω πότε ξεκινάνε. Μια μέρα είδα και γω τυχαία ότι δεν παίρνουν μπρος χωρίς game Στις 27/12/2018 στις 11:10 ΜΜ, costacurta είπε Εννοείς στους ανεμιστήρες της Gpu? Όχι στο αυτόματο είναι όλα. (Ενημερωτικά εχω βάλει 2 μπροστινούς 140αρηδες bequiet στο κουτί για είσοδο αέρα και τους 2 μανισιους του κουτιού έξοδο) Μέχρι τώρα από ότι δοκίμασα δεν έχω ξεπεράσει τους 90 σε λίγο πιο βαρύ παιχνίδι σε very high γραφικά.Συνήθως είμαι 80-85.Μήπως οι αντοχές μιας κάρτας είναι παραπάνω? Πολύ υψηλές θερμοκρασίες. batman arkam night τώρα που έπαιζα με τα γραφικά που θα δεις παρακάτω λίγες φορές έπιανε τα 60. Σε CS:GO κάτω από 50 τις πιο πολλές φορές . Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για τους ανεμιστήρες. Πιστεύω ότι είτε οι μαμίσιοι ανεμιστήρες δεν κάνουν δουλειά, είτε έχεις πάρα πολλά καλώδια ανάμεσα στους ανεμιστήρες και την κάρτα, έτσι δεν έχεις καλό airflow. Δοκίμασε να φτιάξεις όμορφα τα καλώδια αν δεν το έχεις κάνει ήδη και αν έχεις χώρο βγάλε τον ένα ανεμιστήρα από μπροστά και βάλε τον πίσω για δοκιμή. 1
costacurta Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα και δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Χωρίς game οι ανεμιστήρες δεν ξεκινάνε και δουλεύει στους 35 βαθμούς περίπου. Επίσης μην σε παραξενεύει αν είναι αθόρυβοι ούτε εγώ καταλαβαίνω πότε ξεκινάνε. Μια μέρα είδα και γω τυχαία ότι δεν παίρνουν μπρος χωρίς game Πολύ υψηλές θερμοκρασίες. batman arkam night τώρα που έπαιζα με τα γραφικά που θα δεις παρακάτω λίγες φορές έπιανε τα 60. Σε CS:GO κάτω από 50 τις πιο πολλές φορές . Δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση για τους ανεμιστήρες. Πιστεύω ότι είτε οι μαμίσιοι ανεμιστήρες δεν κάνουν δουλειά, είτε έχεις πάρα πολλά καλώδια ανάμεσα στους ανεμιστήρες και την κάρτα, έτσι δεν έχεις καλό airflow. Δοκίμασε να φτιάξεις όμορφα τα καλώδια αν δεν το έχεις κάνει ήδη και αν έχεις χώρο βγάλε τον ένα ανεμιστήρα από μπροστά και βάλε τον πίσω για δοκιμή. Αιρφλου και cable managment έχω πολύ καλό δεν έχω θέμα. Όντως 85 είναι πολύ ρώτησα στην sapphire καιρό μου απάντησαν είναι υψηλές. Για κάνα δυο λεπτά το έβαλα για δοκιμή. Επειδή πείραξα τα Radeon sett8ngs για καλύτερες επιδόσεις μάλλον από κει θα είναι κάτι. Έγινε γκαις θα κάνω τις δοκιμές τις αναλογίες ανεμιστηρα-θερμοκρασία που λέτε. Από το μενού Radeon έτσι?? . Αν δεν βγάλω αποτέλεσμα να βάλω την εφαρμογή της msi?
Ronnie1985 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Οταν εγκατεστησα τους drivers της καρτας, το radeon settings μου βγαλε ειδοποιηση με 3-4 συστασεις για πιο καλη εμπειρια κειτουργια κλπ. Να τα ενεργοποιησω τα συγκεκριμενα; Radeon chill Enganced sync VSR Οι επιλογες σε περιπτωση που δε φαινοται καθαρα; Τι προτεινεται;
thetiesthatbind Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όλα ανοιχτά εκτός του VSR. Επίσης έπαιξα λίγο GTA V στους 69-71 κάθεται η κάρτα εμένα με 3 φανς μπροστά 2 πάνω 1 πίσω στα 400rpm αυτά που βγάζουν. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
Ronnie1985 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η καρτα σου δουλευει στο παιχνιδι 99-100% Εμενα ετσι δουλευει εκτος αν βαλω v sync σε καποιο ελαφρυ παιχνιδι. Γενικα η ιαρτα πρεπει να δουλευει 100% μες στο παιχνιδι; Η δε κανει καλο στη καρτα; Απο θερμοκρασιες δεν εχει ξεπερασει τους 55 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Ronnie1985
Ronnie1985 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αρα το radeon chill να το χω απενεργοποιημενο; Η τα χω μπερδεψει.
Occultist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 28/12/2018 στις 11:48 ΠΜ, Sheogorath είπε Δεν έχω AMD κάρτα και όλος ο κόσμος το msi afterburner χρησιμοποιεί για την καμπύλη. Πλέον, το Radeon Settings παρέχει πολύ καλή λύση σε αυτό το θέμα. Και γλυτώνεις και από τα "κουλά" του afterburner, που σε κάποιους συνδυασμούς gpu/driver δε δουλεύει ή δίνει αστάθεια στο σύστημα - σε AMD, τουλάχιστον. Κάποτε ήταν καλό το Afterburner, αλλά πλέον το έχω στείλει και έχω ησυχάσει, χωρίς να μου λείπει τίποτα... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Occultist 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα