costacurta Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Γειά χαρά αλάνια, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ποια θεωρείται ιδανική θερμοκρασία σε gaming γενικά? Και επίσης ποιους βαθμούς απαγορεύεται να ξεπεράσω
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Υποκειμενικό είναι. Εγώ θέλω να είναι κάτω από 80 βαθμούς σίγουρα gpu και cpu. Αν είναι και κάτω από 75 είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 On 25/12/2018 at 21:09, costacurta said: Γειά χαρά αλάνια, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Ποια θεωρείται ιδανική θερμοκρασία σε gaming γενικά? Και επίσης ποιους βαθμούς απαγορεύεται να ξεπεράσω Τι gpu τι cpu?
costacurta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Τι gpu τι cpu? Ryzen 5 2600 /rx 580 nitro 8gb sp edition. Στις 25/12/2018 στις 11:15 ΜΜ, Acmilangr2 είπε Υποκειμενικό είναι. Εγώ θέλω να είναι κάτω από 80 βαθμούς σίγουρα gpu και cpu. Αν είναι και κάτω από 75 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και γω θέλω αλλά ένα ελαφρύ παιχνιδάκι έβαλα (ori and the blind forest) και κατευθείαν έπιασε 80.Εχω και καλό airflow παρεμπιπτόντως
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, costacurta είπε Ryzen 5 2600 /rx 580 nitro 8gb sp edition. Και γω θέλω αλλά ένα ελαφρύ παιχνιδάκι έβαλα (ori and the blind forest) και κατευθείαν έπιασε 80.Εχω και καλό airflow παρεμπιπτόντως Έχεις βάλει custom curve στους ανεμιστήρες; 1
costacurta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχεις βάλει custom curve στους ανεμιστήρες; Εννοείς στους ανεμιστήρες της Gpu? Όχι στο αυτόματο είναι όλα. (Ενημερωτικά εχω βάλει 2 μπροστινούς 140αρηδες bequiet στο κουτί για είσοδο αέρα και τους 2 μανισιους του κουτιού έξοδο) Μέχρι τώρα από ότι δοκίμασα δεν έχω ξεπεράσει τους 90 σε λίγο πιο βαρύ παιχνίδι σε very high γραφικά.Συνήθως είμαι 80-85.Μήπως οι αντοχές μιας κάρτας είναι παραπάνω? Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από costacurta
Acmilangr2 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τι γίνεται τις amd αλλά στις nvidia δεν έχουν καλό default curve οι ανεμιστήρες (ίσως για να είναι αρκετά αθόρυβοι) Δοκίμασε να βάλεις manual τους ανεμιστήρες πχ στο 60 η 70% Η αλλιώς δοκίμασε 1:1 με διάγραμμα. Δηλαδή για κάθε 1 βαθμό να δουλεύει 1% 2 1
nicksoti Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μου φαίνονται πολλοί για τέτεια εποχή. Τον Αύγουστο θα περνά τους 90. Μπες στο Radeon settings και φτιάξε πιο "επιθετική" καμπύλη ανεμιστήρων, δηλαδή με maximum rpm σε χαμηλότερη θερμοκρασία, πχ στους 75. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Επειδη απεκτησα κ εγω τη καρτα τη συγκεκριμενη προσφατα κ δεν ειχα ποτε ξανα AMD, με ποιο προγραα προτεινεται να εχουμε φτιαξει τους ανεμιστηρες; Μολις εγκατεστησα τους radeon drivers καθε φορα που μπαινει windows οι ανεμιστγρες σταματουν. Θα ανοιξουν μονο αν τρεξω κανα παιχνιδι... Να τα αφησω οπως ειναι; Γιατι οταν δε δουλευουν καθολου ναι μεν μπορει να μην εχει θεμα αλλα σαν εικονα ειναι "αγχωτικη" τι λετε; Απο προγραμματα εχω κατεβασει το trixx της sapphire, γιατι ηθελα να αλλαξω το φωτισμο, δοκιμασα λιγο custom fan settings αλλα δεν ξεκινουσε ο ανεμιστηρας, μαλλον εκανα εγω κατι λαθος. Επισης κατεβασα το afterburner κ το εχω μονο για να βλεπω τα fps. Ξερω οτι γινεται κ με αυτο να φτιαξουμε τα fans. Προς το παρων δεν εχω αλλαξει τπτ αλλα θα θελα να μου πειτε με ποιο απο τα 3 (radeon-wattman, trixx, msi afterburner) προτεινεται να εχουμε φτιαξει τα fans, κ με τη ρυθμιση στο περιπου..; Επειδη τα εχει με ποσοστα % κλπ κ δε τα γνωριζω... Πχ να δουλευουν σε πολυ λιγες στροφες τα fans σε χαμηλη θερμοκρασία... Πανω απο 60 πιο πολυ... Κ πανω απο 75 στο φουλ; Καπως ετσι πχ; Συγνωμη αν κουραζω, απλα θα θελα μια απλη σωστη κ ασφαλη ρυθμιση χωρις να αλλαζω καθε φορα προφιλς για καθε παιχνιδι κλπ...
Sheogorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Με το msi afterburner πάντα βάζω 30% μέχρι τους 40 βαθμούς, 100% στους 70-75 και στο ενδιάμεσο γραμμικά. Οσο πιο κρύα τόσο το καλύτερο. Στην λούπα που έχω η Titan σπάνια ξεπερνάει τους 40 σε full load. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Με το msi afterburner πάντα βάζω 30% μέχρι τους 40 βαθμούς, 100% στους 70-75 και στο ενδιάμεσο γραμμικά. Οσο πιο κρύα τόσο το καλύτερο. Στην λούπα που έχω η Titan σπάνια ξεπερνάει τους 40 σε full load. Τι εννοεις λουπα; Οποτε προτεινεις με afterburner? Αυτη τη στιγμη δηλ ειναι με radeon settings wattman σε μενα εφοσον δεν εχω πειραξει τπτ;
Sheogorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Ronnie1985 είπε Τι εννοεις λουπα; Οποτε προτεινεις με afterburner? Αυτη τη στιγμη δηλ ειναι με radeon settings wattman σε μενα εφοσον δεν εχω πειραξει τπτ; Ναι, πείραξε ανεμιστήρες στο msi afterburner. Λούπα εννοω υδροψυξη.
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Ναι, πείραξε ανεμιστήρες στο msi afterburner. Λούπα εννοω υδροψυξη. Οκ. Απλα επειδη τα εχω λιγο μπερδεμενα, οταν βρισκομα bios οι ανεμιστηρες της gpu δουλευουν συμφωνα με τα settings του bios, k οταν μπαινω windows θα εχω το afterburner να ξεκινα μαζι με τα windows. Το radeon settings που ξεκινα κ αυτο μαζι με windows (κατω δεξια αυτα τα κοκκινα στρογγυλα που δειχνει) πρεπει να κανω κατι σε αυτο; να μη ξεκινα στην αρχη με τα windows; Μηπως μπερδευονται με το auterburner τα fan settings...
Sheogorath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Οκ. Απλα επειδη τα εχω λιγο μπερδεμενα, οταν βρισκομα bios οι ανεμιστηρες της gpu δουλευουν συμφωνα με τα settings του bios, k οταν μπαινω windows θα εχω το afterburner να ξεκινα μαζι με τα windows. Το radeon settings που ξεκινα κ αυτο μαζι με windows (κατω δεξια αυτα τα κοκκινα στρογγυλα που δειχνει) πρεπει να κανω κατι σε αυτο; να μη ξεκινα στην αρχη με τα windows; Μηπως μπερδευονται με το auterburner τα fan settings... Όχι αυτά είναι αλλα. Δοκιμασε αυτά που σου λέω με τους ανεμιστήρες και βλέπουμε.
Ronnie1985 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Οκ! Οποτε θα βαλω after burner να ξεκινα μαζι με windows. Το wattman ειναι κλειστο δηλαδη τωρα κ μονο αν φτιαξω εγω προφιλ θα ενεργοποιηθει; Το χες δοκιμασει κ δε δουλευε καλα; Απλα επειδη ειναι της amd δεν θα ναι κ πιο αξιοπιστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα