Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα έχω μια τηλεόραση σαμσουνκ 50ρα και έχω συνδέσει το πσ για γκειμινκ(το σύστημα είναι νέο με rx 580-ryzen 5-16ram)

δοκίμασα το hellblade/δεν εχω πειράξει τπτ απο το μενου της gpu,μου άνοιξε αυτόματα σε 1080 με very high γραφικά και λειτουργεί πολύ καλά/μάλιστα σαν κάτοχος ps4 πλέον βλέπω πολύ ανώτερη εικόνα.

Παραπάνω απαιτησεις δεν έχω ξερω η 580 συνιστάται για fhd.

1)λοιπόν μου βγάζει 50 φπσ σταθερά οτι και να κανω,αυτο ειναι φυσιολογικό???ειμαι και λιγο ασχετος 60 δεν επρεπενα είναι η μπερδεύομαι?

2)Επίσης απο οτι διάβασα το vsync ειναι λειτουργία για παραπάνω απο 60 φπς,εγω που ετσι και αλλιώς έχω όρια τηλεόρασης να το εχω ανοιχτω στο On η στο off

edit

λοιπόν με ενεργοποιημενο είναι κολλημένο στα 50

απενεργοποιοντας το πάει στα 60 κυριως  άλλα μερικές φορες στιγμιαία πέφτει και στα 48πχ

τι σημαίνουν αυτα??έμενα ρε γκαις το ιδιο μου φαίνεται

(επίσης αν παίζει ρόλο αναφέρω οτι είμαι μονο single player gamer)

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

Πέρασες τους καινούριους drivers; 

Αν ναι, πάτησες να ενεργοποιήσεις το Chill που το βρίσκεις στα global settings.

Απενεργοποίησε το και θα είσαι κομπλέ.

Screenshot_1.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Πέρασες τους καινούριους drivers; 

Αν ναι, πάτησες να ενεργοποιήσεις το Chill που το βρίσκεις στα global settings.

Απενεργοποίησε το και θα είσαι κομπλέ.

Screenshot_1.jpg

ναι εχω περασει τελευταιους ντραιβερς

το chill ειναι ηδη απενεργοποιημενο δεν το εχω ενεργοποιησει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/12/2018 στις 10:48 ΜΜ, rudigarcia222 είπε

Το vsync κλειδωνει τα fps στα hz της οθονης.Αν για παραδειγμα ειναι στα 60hz θα σου το κλειδωσει στα 60fps.Ανοιξε τις ρυθμισεις της οθονης μετα συνθετες ρυθμισεις οθονης μετα ιδιοτητες προσαρμογεα οθονης και λιστα καταστασεων λειτουργιας.Θα το βαλεις στην αναλυση της τηλεορασης σου και στα μεγιστα Ηz που μπορει να παιξει.Μετα πας στο παιχνιδι και ειτε ενεργοποιεις το vsync για να σου κλειδωσει τα fps στα Hz της οθονης, ειτε το απενεργοποιεις ανεβαζει μεν fps αλλα με το κοστος του tearing.

Επεξ/σία από LeonV12
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 30/12/2018 στις 11:00 ΜΜ, LeonV12 είπε

Το vsync κλειδωνει τα fps στα hz της οθονης.Αν για παραδειγμα ειναι στα 60hz θα σου το κλειδωσει στα 60fps.Ανοιξε τις ρυθμισεις της οθονης μετα συνθετες ρυθμισεις οθονης μετα ιδιοτητες προσαρμογεα οθονης και λιστα καταστασεων λειτουργιας.Θα το βαλεις στην αναλυση της τηλεορασης σου και στα μεγιστα Ηz που μπορει να παιξει.Μετα πας στο παιχνιδι και ειτε ενεργοποιεις το vsync για να σου κλειδωσει τα fps στα Hz της οθονης, ειτε το απενεργοποιεις ανεβαζει μεν fps αλλα με το κοστος του tearing.

Θενκς μαν. 

Δήλ στην περίπτωση μου που εχω μια τηλεόραση με 60hz είναι άσκοπο να το έχω κλειστό και να αναγραφεί πχ 80 η 100 hz η κάρτα γραφικών αφού στην τελική η τβ θα τερματίζει και θα δείχνει στα 60. 

Άρα το ιδανικό για μένα είναι να το ενεργοποιήσω από το wattman και να βάλω εύρος 60 ως 60 (η 59 ως 60)ωστε να κλειδωσει στα όρια της τβ. Κάπως έτσι? 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

Θενκς μαν. 

Δήλ στην περίπτωση μου που εχω μια τηλεόραση με 60hz είναι άσκοπο να το έχω κλειστό και να αναγραφεί πχ 80 η 100 hz η κάρτα γραφικών αφού στην τελική η τβ θα τερματίζει και θα δείχνει στα 60. 

Άρα το ιδανικό για μένα είναι να το ενεργοποιήσω από το wattman και να βάλω εύρος 60 ως 60 (η 59 ως 60)ωστε να κλειδωσει στα όρια της τβ. Κάπως έτσι? 

Ασκοπο δεν ειναι οταν παιζεις παιχνιδια που απαιτουν αμεση αντιδραση ποντικιου και οθονης οπως για παραδειγμα το Counter Strike.Οσο πιο ελευθερα ειναι τα fps τοσο πιο γρηγορη αποκριση εχεις.Ομως οταν παιζεις αυτοκινητα η παιχνιδια πχ assasins creed οχι δε σε νοιαζει.Οποτε επειδη παιζεις και σε μεγαλη οθονη βαλτο γιατι το tearing θα σου βγαλει τα ματια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...