haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Στις 5/1/2019 στις 10:17 ΜΜ, ads_cft είπε Καλησπέρα. Αν εγκαταστήσω τη γερμανική home csc θα λειτουργεί κανονικά το wifi calling της cosmote? Ναι, λειτουργει κανονικα σε εμενα. 1
thelos257 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα το εβαλα στο S9 μου μολις κυκλοφορισε στις 15/1/2019 αλλα μετα που ειδα πως μ ρουφουσε την μπαταρια πηγα πισω στο Oreo 8.1 Αυγουστου 2018 και ολα ειναι μια χαρα απο θεμα μπαταριας ευτυχως τα καταφερα και το εκανα downgrade με επιτυχεια.
kostas3847 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μόλις χθες αναβαθμίστηκε και το δικό μου s9 plus σε android pie και μέχρι στιγμής όλα καλά. Το μόνο θέμα που έχω είναι με το always on display με την επιλογή "πατήστε για εμφάνιση". Μόλις επιλέγω αυτή την λειτουργιά προβολής, σχεδόν ποτέ δεν ενεργοποιειτε με το πάτημα της οθόνης. Η δεν θα εμφανιστεί ποτέ, η θα εμφανιστεί με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Ξέρει κανείς πως διορθώνετε? Ευχαριστώ,
Abudi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μπορεί κανείς να εκτιμήσει τα παρακάτω screenshots; Κάτι μου φαίνεται δεν πάει καλά τελευταία με την μπαταρία. Βλέπετε κάτι; Spoiler Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2019 από Abudi
kourtinio Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Στις 25/12/2018 στις 11:07 ΜΜ, HateMe είπε Έχει βγει το "roadmap" από χθες. Ποτέ δεν πετάω έτσι πράγματα σαν τους περισσότερους εδώ μέσα. Το ότι το έδωσαν το update στις 4 αυτές χώρες, το έκαναν καθαρά για Χριστουγεννιάτικο δώρο. Άσχετο που μπορούν να το βάλουν όλοι αν ξέρουν τα βασικά. Επειδή στέλνουν αρκετοί inbox και με ρωτάνε συγκεκριμένα πράγματα, θα τα απαντήσω εδώ. 1) ΟΧΙ, δεν χάνεις εγγύηση αν φλασάρεις μέσω odin. 2) ΟΧΙ, δεν θες root για να το κάνεις 3) Ναι, θα σας έρχονται κανονικά οι μελλοντικές αναβαθμίσεις. παντος εμενα δεν μου εχει ερθει ουτε ενα security pach απο την πρωτοχρονια που το εβαλα μεσω odin
HateMe Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, kourtinio είπε παντος εμενα δεν μου εχει ερθει ουτε ενα security pach απο την πρωτοχρονια που το εβαλα μεσω odin Πέρνα την τελευταία με odin και η επομενη θα σου ερθει κανονικά η επόμενη τον άλλο μήνα. ΜΗ την βάλεις με το home csc, αλλά με το απλό csc. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από HateMe 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα