Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Δεν το αφαίρεσαν απ' το s9. Στο android 8 υποστηρίζεται. Στο ANDROID 9, καταργείται.

Στο android 8 δεν υποστηρίζεται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/1/2019 στις 11:47 ΠΜ, kourtinio είπε

καλη χρονια σε ολους, εχει παρατηρησει κανεις τις ρυθμισεις στην καμερα και ποιο συγκεκριμενα στο βιντεο..

δεν υπαρχουνε ουτε οι μισες ρυθμισεις. δηλαδη 4κ , 60fps κτλ

Μια χαρά υπάρχουν, απλά δεν τις βλέπεις. Ψάξε καλύτερα. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μη το κουράζετε με το αν υποστηρίζεται η όχι το call recording και τσακωθείτε κιόλας στο τέλος.

Στην συσκευή του κολλητού μου που ήταν για Πολωνία προορισμένη, μια χαρά λειτουργεί το call recording. (Δεν έχει κάνει ποτέ factory reset και θα καταλάβετε πιο κάτω γιατί το αναφέρω)

Σε Ελληνικές συσκευές και Γερμανικές πχ, δεν υποστηρίζεται βάση νόμου.

Παίζει ρόλο το CSC και πλέον δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό εκτός αν έχεις πχ κάποια sim απ την Πολωνία η οποια σου αλλάζει το csc αφού κάνεις factory reset. (Μ αυτό τον τρόπο τραβήξαμε τις beta Pie πριν τις πάρει οποιοσδήποτε, sim Γερμανίας συγκεκριμένα :P) 

Αλλάζει επίσης αν κάνεις root.

Εγώ δεν έχω κάνει και δεν πρόκειται μιας και με καλύπτουν όλα στη συσκευή.

Βλέπω πολλούς να λένε "Α εγώ δεν περνάω Γερμανικό firmware, θα περιμένω το Ελληνικό - Ιταλικό και μπλα μπλα μπλα" 

Hellooooooooo, ότι firmware και να περάσεις, θα μείνει όπως ήταν όταν το πρωτο πήρες. 

Δεν ισχύει πλέον ότι ισχύει στα S7/S8. 

Έχεις EUR και θες να βάλεις Γερμανικό πχ;

EUR θα σου μείνει εκτός αν έχεις και την Γερμανική SIM την ώρα που κάνεις το φλασάρισμα, η αν κάνεις factory reset. (Κάποιες φορές κολλάει και πρέπει να κάνεις reflashing) 

Καλή χρονιά κιόλας.

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
8 ώρες πριν, HateMe είπε

Μια χαρά υπάρχουν, απλά δεν τις βλέπεις. Ψάξε καλύτερα. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μη το κουράζετε με το αν υποστηρίζεται η όχι το call recording και τσακωθείτε κιόλας στο τέλος.

Στην συσκευή του κολλητού μου που ήταν για Πολωνία προορισμένη, μια χαρά λειτουργεί το call recording. (Δεν έχει κάνει ποτέ factory reset και θα καταλάβετε πιο κάτω γιατί το αναφέρω)

Σε Ελληνικές συσκευές και Γερμανικές πχ, δεν υποστηρίζεται βάση νόμου.

Παίζει ρόλο το CSC και πλέον δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό εκτός αν έχεις πχ κάποια sim απ την Πολωνία η οποια σου αλλάζει το csc αφού κάνεις factory reset. (Μ αυτό τον τρόπο τραβήξαμε τις beta Pie πριν τις πάρει οποιοσδήποτε, sim Γερμανίας συγκεκριμένα :P) 

Αλλάζει επίσης αν κάνεις root.

Εγώ δεν έχω κάνει και δεν πρόκειται μιας και με καλύπτουν όλα στη συσκευή.

Βλέπω πολλούς να λένε "Α εγώ δεν περνάω Γερμανικό firmware, θα περιμένω το Ελληνικό - Ιταλικό και μπλα μπλα μπλα" 

Hellooooooooo, ότι firmware και να περάσεις, θα μείνει όπως ήταν όταν το πρωτο πήρες. 

Δεν ισχύει πλέον ότι ισχύει στα S7/S8. 

Έχεις EUR και θες να βάλεις Γερμανικό πχ;

EUR θα σου μείνει εκτός αν έχεις και την Γερμανική SIM την ώρα που κάνεις το φλασάρισμα, η αν κάνεις factory reset. (Κάποιες φορές κολλάει και πρέπει να κάνεις reflashing) 

Καλή χρονιά κιόλας.

θες να μου πεις που ειναι ,γιατι εμενα μου βγαζει μονο 1920/1080 και2224/1080

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kourtinio είπε

θες να μου πεις που ειναι ,γιατι εμενα μου βγαζει μονο 1920/1080 και2224/1080

Πάτα πάνω στο 1920/1080 και θα σου βγάλει όλες τις επιλογές. 

Μη βαριέστε το ψάξιμο. 

Screenshot_20190102-201942_Camera.jpg

Screenshot_20190102-201951_Camera.jpg

Screenshot_20190102-201946_Camera.jpg

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.

θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το android 9 απ το 8.

Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες;

Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, funbreaker είπε

θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το android 9 απ το 8.

Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες;

Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση;

Αν κάτσεις και διαβάσεις τις σελίδες, θα πάρεις την απάντηση σου. 

Έχει αναφερθεί αυτό 35.000 φορές. 

Δημοσ.
4 minutes ago, HateMe said:

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Ξεκινάω διάβασμα.

12 minutes ago, HateMe said:

Τις διάβασα. Δεν έχει αναφερθεί 35000 φορές καθώς το ρώτησα απ' την 3η σελίδα αλλά μετά η συζήτηση οδηγήθηκε σε διαμάχη μεταξύ Samsung fan & haters. Υπάρχουν κάποιες αναφορές στις δύο πρώτες σελίδες που τις είχα δει και ρώτησα στην σελίδα 3 αναζητώντας περισσότερες απόψεις και σχόλια.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα να βγει Ελλάδα, ίσως φλασάρω βαρέθηκα. Πολύ λίγες χώρες το έχουν πάρει μέχρι στιγμής. Τραγική η κατάσταση με τα ΟΤΑ updates στα android. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, pogchamp είπε

Ακόμα να βγει Ελλάδα, ίσως φλασάρω βαρέθηκα. Πολύ λίγες χώρες το έχουν πάρει μέχρι στιγμής. Τραγική η κατάσταση με τα ΟΤΑ updates στα android. 

Μόνο σε stock android δίνουν γρήγορα τις αναβαθμίσεις.Αλλά έτσι περιορίζονται οι επιλογές συσκευών γιατί αναγκαστικά πας σε κινητά ακριβά και με άσχημο design όπως τα Pixel.Η πχ σε Motorola που έχασε την ισχύ της απο όταν αγοράστηκε απο την Lenovo και δεν αξίζει όπως πρίν.

Η Sony είναι απο τις εταιρείες που δίνει τα updates πιο γρήγορα σε σχέση με την Samsung.Εχει δώσει το android 9 στην σειρά XZ απο τα μέσα Νοεμβρίου.

Μέχρι να δώσουν την 9 θα έχει ήδη ανακοινωθεί η 10.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μόνο σε stock android δίνουν γρήγορα τις αναβαθμίσεις.Αλλά έτσι περιορίζονται οι επιλογές συσκευών γιατί αναγκαστικά πας σε κινητά ακριβά και με άσχημο design όπως τα Pixel.Η πχ σε Motorola που έχασε την ισχύ της απο όταν αγοράστηκε απο την Lenovo και δεν αξίζει όπως πρίν.

Η Sony είναι απο τις εταιρείες που δίνει τα updates πιο γρήγορα σε σχέση με την Samsung.Εχει δώσει το android 9 στην σειρά XZ απο τα μέσα Νοεμβρίου.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέει το νήμα και το άρθρο γενικότερα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pogchamp είπε

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι λέει το νήμα και το άρθρο γενικότερα 

Πέρασαν αρκετές ώρες που είχα σταματήσει να διαβάζω το θέμα.Απλά απάντησα στο post σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αν εγκαταστήσω τη γερμανική home csc θα λειτουργεί κανονικά το wifi calling της cosmote?

Επεξ/σία από ads_cft
Δημοσ.
19 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Μπα και αυτες αργουν.Δες πχ η oneplus ποτε εδωσε σε παλιοτερη ναυαρχιδα το 5T την android 9.Τελος του χρονου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...