xtrmsnpr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Απρίλιο μεις με το s8.. https://www.google.com/url?sa=i&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjI2qWH_cDfAhUEJVAKHU2NAgAQzPwBegQIARAC&url=https%3A%2F%2Ftechingreek.com%2Fh-samsung-epiveveoni-to-programma-anavathmiseon-se-android-pie-gia-to-galaxy-s8-s8-note-9-ki-alla-tilefona%2F&psig=AOvVaw36qOeRA6xKMfPL10Td4Ihi&ust=1546033318391506
oceanbreeze Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην ομάδα. Odin να βάλω το home csc ή σκέτο CSC. Δεν θελω φορμάτ αρα το home σωστά?
wannaplay Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Όπως τα λέει ο οδηγός το έκανα και δεν έχασα τίποτα από το κινητό.οπως το λες δηλαδη 1
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, oceanbreeze είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Odin να βάλω το home csc ή σκέτο CSC. Δεν θελω φορμάτ αρα το home σωστά? Ναι, βαλε το home csc για να μην γινει format. 1
pogchamp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, HateMe είπε Θα περιμένεις λίγες μέρες Το έχει ήδη Τουρκία και Ιταλία. Ο φτωχός ανάμεσά τους όχι... Αν είναι για λίγες μέρες περιμένω, αλλά αν μιλάμε για να φτάσουμε μέσα Ιανουαρίου, το φλασάρω σιγά μην περιμένω.
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, pogchamp είπε Το έχει ήδη Τουρκία και Ιταλία. Ο φτωχός ανάμεσά τους όχι... Αν είναι για λίγες μέρες περιμένω, αλλά αν μιλάμε για να φτάσουμε μέσα Ιανουαρίου, το φλασάρω σιγά μην περιμένω. Φλάσαρε το. Ακριβώς το ίδιο είναι. Καλύτερα κιόλας μη σου πω για γίνει clean install 😛
aristarhos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Χθες πήρε Android Pie και το Xiaomi Mi A2.
geolibit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα και απο μενα, εκανα ολα τα βηματα αλλα δεν τα καταφερνω,τι μπορει να φταιει?
ri3per Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά που είναι αυτός ο οδηγός; εγώ θέλω να βάλω την pie αλλά θέλω clean install τελειως.. όλα φρέσκα σαν να το πήρα τώρα από το μαγαζί.. είμαι λίγο κότα με αυτά αλλά θέλω να το κάνω για να "ξεφοβηθω" και να δω επιτέλους το one ui.. κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι, ότι εγώ αγόρασα το κινητό από κατάστημα της Vodafone και ενώ δεν είναι branded, έχει 2 εφαρμογές της Vodafone μέσα εκ των οποίον μόνο την μια μου δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσω. αυτό μπορεί να ειναι πρόβλημα για να μπορέσω να να φλασαρω την pie; αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από ri3per
funbreaker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στο android 9 call recording ΤΕΛΟΣ. Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το android 9 απ το 8. Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες; Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση;
stratos789 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, funbreaker είπε Στο android 9 call recording ΤΕΛΟΣ. Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το android 9 απ το 8. Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες; Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση; Εγώ βασικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή Call Recorder και πριν πάρω το s9,με έχει βολέψει πολύ αυτή η εφαρμογή. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από stratos789
kourtinio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 καλη χρονια σε ολους, εχει παρατηρησει κανεις τις ρυθμισεις στην καμερα και ποιο συγκεκριμενα στο βιντεο.. δεν υπαρχουνε ουτε οι μισες ρυθμισεις. δηλαδη 4κ , 60fps κτλ
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 On 29/12/2018 at 23:47, stratos789 said: Εγώ βασικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή Call Recorder και πριν πάρω το s9,με έχει βολέψει πολύ αυτή η εφαρμογή. Ναι αλλά τί σχέση έχει αυτό που είπες εσύ με αυτό που ρώτησα εγώ;
stratos789 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Ναι αλλά τί σχέση έχει αυτό που είπες εσύ με αυτό που ρώτησα εγώ; Στο πρότεινα σαν λύση αν θες να ηχογραφείς τις κλήσεις σου από την στιγμή που το αφαίρεσαν από το s9. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από stratos789
funbreaker Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 6 hours ago, stratos789 said: Στο πρότεινα σαν λύση αν θες να ηχογραφείς τις κλήσεις σου από την στιγμή που το αφαίρεσαν από το s9. Δεν το αφαίρεσαν απ' το s9. Στο android 8 υποστηρίζεται. Στο ANDROID 9, καταργείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα