Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TeoRossi είπε

Ε μα ρε φίλε δλδ έλεος......δεν μπορώ κάτι ξερόλες οι οποίοι το παίζουν γνωστές χωρίς να έχουν ιδέα από τέτοιες συσκευές....Και άμα τους πασαρεις κάνα clone note 9 θα λέει Ουάου τέλειο....όποιος κατάλαβε κατάλαβε....

Άσε μας ρε φίλε να πούμε,τραβά παίξε εκεί με το ''lagsung'' σου και άσε τις ειρωνιες. note 8 είχα και σε ένα μήνα το εδωσα, που θα μας πεις και για clone note 9. 12 συσκευές έχω αλλάξει πιο αργά τηλέφωνα από τα samsung δεν υπάρχουν.Μονο μια καλή ανάλυση οθόνης έχουν τίποτα αλλο, εκτως από το note 9 που από οσο ξέρω έχει βελτιωθεί κάπως στη μπαταρία το οποίο κοστίζει ένα σωρό ως καινούργιο μοντελο. Ακόμα και τα κινέζικα τηλέφωνα που τα θεωρώ ισάξια με τα samsung εκτως από την ανάλυση οθονης,τουλάχιστον χάνουν γρήγορα αξία και δε πονάει και τόσο η τσέπη σου.Ενω η samsung και μάπα συσκευές βγάζει και τις τιμές στα υψη.

4 ώρες πριν, TeoRossi είπε

Και επανέρχομαι....είχες note 8 μας λες και το μόνο που είχε καλό ήταν η οθόνη......Οκ καταλάβαμε...Άντε γεια μικρέ....

Γεια και σε σένα samsung fanboy 

• Sad 1
  • Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, syma x5c-1 είπε

Κρίμα...Πάντως σφαίρα πάει με το 8 και την αναβάθμιση σε experience 9.

Θα μπορέσεις να την βάλεις από xda πάντως με root κλπ αν σε καίει τόσο :P 

Εγώ θα το έκανα πάντως. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HateMe είπε

Θα μπορέσεις να την βάλεις από xda πάντως με root κλπ αν σε καίει τόσο :P 

Εγώ θα το έκανα πάντως. 

AOSP rom εννοείς έτσι; Γιατί αν δεν βγει official build από την samsung με android 9 δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο port του one ui. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι για τα παλιότερα μοντέλα μέχρι τώρα δλδ.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι έχει κάνει με το νέο λειτουργικό αλλά εγώ πάντως που ειχα το s7 edge και πήγα σε Huawei mate 10 lite μπορώ να πω ότι μέσα σε 4 μήνες το Samsung άρχισε να γίνεται πιο αργό. Αντίθετα το Huawei το έχω 8 μήνες και είναι ταχύτατο. Βέβαια το λειτουργικό από το s8 και.μετα δεν το έχω δει οπότε μπορεί να άλλαξαν τα πράγματα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Klempr είπε

Άσε μας ρε φίλε να πούμε,τραβά παίξε εκεί με το ''lagsung'' σου και άσε τις ειρωνιες. note 8 είχα και σε ένα μήνα το εδωσα, που θα μας πεις και για clone note 9. 12 συσκευές έχω αλλάξει πιο αργά τηλέφωνα από τα samsung δεν υπάρχουν.Μονο μια καλή ανάλυση οθόνης έχουν τίποτα αλλο, εκτως από το note 9 που από οσο ξέρω έχει βελτιωθεί κάπως στη μπαταρία το οποίο κοστίζει ένα σωρό ως καινούργιο μοντελο. Ακόμα και τα κινέζικα τηλέφωνα που τα θεωρώ ισάξια με τα samsung εκτως από την ανάλυση οθονης,τουλάχιστον χάνουν γρήγορα αξία και δε πονάει και τόσο η τσέπη σου.Ενω η samsung και μάπα συσκευές βγάζει και τις τιμές στα υψη.

Λοιπόν έχεις αλλάξει λες 12 συσκευές....Μόνο 12 και το παίζεις και ειδικός.....Είσαι δεν είσαι 20?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Klempr είπε

Το πρόβλημα το έχεις εσυ που ενώ έχεις αυτή την άποψη, αγοράζεις samsung.

Οπότε, πήγαινε στα κινητά που γουστάρεις και μη μας χαλάς το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Klempr είπε

Οι περισσοτεροι εδω μεσα φιλε μου εχουμε αλλαξει 12 συσκευες τα τελευταια 3 χρονια. Καποιοι λιγοι εχουν αλλαξει περισσοτερες σε λιγοτερο. Η πλειοψηφια διαφωνεί καθετα με αυτα που γραφεις. Για να μην αναφερω το ποσο ασχετος φαινεσαι με αυτα που λες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Marios_Mariakos είπε

Και το καλύτερο;;;; μίλησε και με το "developer team"

20181226_112626.png

δεν λέει ότι μίλησε με το dev team. αλλά ότι "we does not have any confirmation from our development team yet" (we does, αγγλικά από τα lidl).

άλλο αυτό που έγραψες και άλλο αυτό που έγραψε αυτός.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LeGendGR είπε

Ούτε καν τσάμπα δουλειά...Τα παλικάρια έχουν μείνει 100χρονια πίσω...

Εμείς έχουμε μείνει 100 χρόνια πίσω? Μάλλον δεν παρακολουθείς τα forum τι γίνεται μετά από κάθε major update οποιαδήποτε εταιρίας ή οπουδήποτε λειτουργικού. Α μου κρασαρει η τάδε εφαρμογή, α η μπαταρία μου έπεσε 34,27% κάτω , α άντε με τα κολοσαμσουνγκ/κολοapple/κολοxiaomi(κτλ) μετά την πρώτη αναβάθμιση τα κάνουν για πετάμα για να πάρουμε καινούργια... Και ξέρεις ως επί το πλείστον ποιοι τα έχουν τα προβλήματα? Μάντεψε δεν είναι δύσκολο. Δεν είπαμε ότι είναι κανόνας αλλά ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΆ καλο θα ήταν να γίνεται factory reset ώστε να είναι μια συσκευή 100% σωστή και σε οποιοδήποτε πρόβλημα να αποκλείουμε ότι κάτι στραβόεκατσε. Δεν είναι τυχαίο που διάσημοι developers αλλάζοντας έστω και μια γραμμή κώδικα στην καινούργια έκδοση "απαιτούν" factory reset ώστε να παρέχουν υποστήριξη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cactos1977 είπε

s7 edge στα παπαρια σας εκει στη samsung ε? Θα σας θυμηθουμε καλα στην επομενη αγορα κινητου.

Νταξει, κινητό του 2016 έχεις. 

2 μεγάλες αναβαθμίσεις υπόσχονται αν δεν κάνω λάθος και ήδη έχεις πάρει 7 και 8. 

Δημοσ.

"Cartoonish and young" λέει

Τι αστείοι που είστε οι Androidάκηδες ρε φίλε. Καγκουροπατέρες πρώτοι

51 λεπτά πριν, HateMe είπε

2 μεγάλες αναβαθμίσεις υπόσχονται αν δεν κάνω λάθος και ήδη έχεις πάρει 7 και 8. 

😂😂 2 χρονών κινητό έχεις τι περιμένεις του λέει, κάθε 2 χρόνια πρέπει να σκας κοντά στο 1000άρικο

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HateMe είπε

Εντάξει, 2 χρονών κινητάρα έχει ο φίλος. Όχι να κάνουμε και τους αυλοκόλακες των εταιρειών δηλαδή. Να μη δίνει update σε s7 και αν δίνει σε κάτι αστεία κινητάκια τύπου J3 κλπ;

Δημοσ.

Άρα....απο οτι κατάλαβα ...

Η Samsung προσπαθεί να κάνει το android σαν το ios και η Apple το ios σαν το android.

Να δούμε πότε θα δούμε προκοπή....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...