Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, pogchamp είπε

Τουλάχιστον η Nvidia μόλις καταλάβει ο Ινδός του level 1 ότι δεν ξέρει και δεν μπορεί να βοηθήσει σε στέλνει στο level 2 που εκεί παίρνεις πολύ καλές απαντήσεις . Εδώ αυτός συνέχισε να σε λέει μαλακίες !

Αυτός ήταν και Άγγλος παναθεματον!!

20181226_112626.png

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε σε Ολλανδία και Τουρκία επίσης.

Σύντομα θα την έχετε και οι υπόλοιποι. 

Screenshot_3.jpg

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα ήρθε το update. Η πρώτη εντύπωση είναι πολλή καλή, το UI του είναι ποιό όμορφο και το night (black) mode πολλή ωραίο.  Και σε ορισμένες λειτουργίες νομίζω ότι είναι ποιό γρήγορο. 584075396_Screenshot_20181226-104057_Softwareupdate.jpg.3df016b58f44c7151031995dcc75ca86.jpg

Βρήκα κάτι που δεν μου αρέσει... αφαίρεσαν την επιλογή να απενεργοποιήσεις το κουμπί της bixby. 

Screenshot_20181226-191657_Bixby Voice.jpg

Επεξ/σία από manval
βρήκα κάτι νέο
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι σαφες πιο γρηγορο....σε κατασταση αναμονης ειχα 1.8 RAM free....τωρα με ιδιες εφαρμογες καθως δεν εκανα επαναφορα γιατι δεν εχει πουθενα lag η RAM ειναι στα 2.9 - 3.0 

Ειναι φανερα πιο ανετο...

Διαβαζοντας και διαφορα σχολια παραπανω για την κακη samsung που κολλαει....οι περισσοτερες εταιρειες προσφερουν πρησμενα κινητα με τον 845 - kyrin 970 και διαχειριζονται οθονες FHD+ οποτε λογικο να φαινονται πιο γρηγορα.... Samsung και LG για μενα κορυφαιες συσκευες χρονια τωρα...

Επεξ/σία από JohnTheo29
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manval είπε

Σε εμένα ήρθε το update. Η πρώτη εντύπωση είναι πολλή καλή, το UI του είναι ποιό όμορφο και το night (black) mode πολλή ωραίο.  Και σε ορισμένες λειτουργίες νομίζω ότι είναι ποιό γρήγορο. 584075396_Screenshot_20181226-104057_Softwareupdate.jpg.3df016b58f44c7151031995dcc75ca86.jpg

Ελλάδα σου ήρθε;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, manval είπε

Να κάνεις format αν δεν έχεις κάνει.

• Confused 1
Δημοσ.
23 minutes ago, madtheo said:

Ελλάδα σου ήρθε;

Ναι, αλλά το κινητό το έχω πάρει από σκρουτζομάγαζο, οπότε δεν νομίζω να είναι της Ελληνικής εισαγωγής. 

21 minutes ago, HateMe said:

Να κάνεις format αν δεν έχεις κάνει.

Δεν έκανα κανένα format.  Το κινητό είναι για επαγγελματική χρήση και έχει ενα σωρό δεδομένα. Χωρίς format το update έκατσε μια χαρά και κινητό πάει σφαίρα. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manval είπε

Ναι, αλλά το κινητό το έχω πάρει από σκρουτζομάγαζο, οπότε δεν νομίζω να είναι της Ελληνικής εισαγωγής. 

Δεν έκανα κανένα format.  Το κινητό είναι για επαγγελματική χρήση και έχει ενα σωρό δεδομένα. Χωρίς format το update έκατσε μια χαρά και κινητό πάει σφαίρα. 

Γιαυτό υπάρχει και το samsung backup. 

Το στήνεις το κινητό σε λιγότερο από 1 ώρα χωρίς να κουνήσεις τα δάχτυλα σου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nantinos είπε

Παιδιά χρόνια πολλά. Μια ερώτηση. Επειδή είμαι νέος σε android, όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση και σε εμάς εδώ Ελλάδα, χρειάζεται να κάνουμε factory reset πριν εγκαταστήσουμε? Το είδα που το λέγανε κάτι παλικάρια πιο πάνω 

Ούτε καν τσάμπα δουλειά...Τα παλικάρια έχουν μείνει 100χρονια πίσω...

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, HateMe είπε

Έχει βγει το "roadmap" από χθες.

Ποτέ δεν πετάω έτσι πράγματα σαν τους περισσότερους εδώ μέσα. 

Το ότι το έδωσαν το update στις 4 αυτές χώρες, το έκαναν καθαρά για Χριστουγεννιάτικο δώρο. 

Άσχετο που μπορούν να το βάλουν όλοι αν ξέρουν τα βασικά. 

samsung-android-pie-roadmap.jpg

Επειδή στέλνουν αρκετοί inbox και με ρωτάνε συγκεκριμένα πράγματα, θα τα απαντήσω εδώ.

1) ΟΧΙ, δεν χάνεις εγγύηση αν φλασάρεις μέσω odin.

2) ΟΧΙ, δεν θες root για να το κάνεις :P 

3) Ναι, θα σας έρχονται κανονικά οι μελλοντικές αναβαθμίσεις. 

Δλδ σύμφωνα με το roadmap που ανέβασες θα πάρει αναβάθμιση το j3 του 2017 και δε θα πάρει το s7????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, syma x5c-1 είπε

Δλδ σύμφωνα με το roadmap που ανέβασες θα πάρει αναβάθμιση το j3 του 2017 και δε θα πάρει το s7????

Το S7 βγήκε το 2016... 

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j3_(2017)-8438.php

Η Samsung δίνει 2 χρόνια updates σε κάθε συσκευή. 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
4 ώρες πριν, funbreaker είπε

Παιδιά sorry αλλά μας τα πρηξατε με την Samsung και την αντιsamsung. Δεν βρίσκεται τίποτα πιο δημιουργικό να διαφωνήσετε;

Επανέρχομαι στο ερώτημά μου:

Στο 9 call recording ΤΕΛΟΣ.

Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο,

θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το 9 απ το 8.

Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες;

Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση;

όταν λές στο 9 εννοείς android?Κι εγώ στο s7 με android 8 δεν έχω τη δυνατότητα για ηχογράφηση κλήσης.Φαντάζομαι έχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα και Ευρωπαική Ένωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, syma x5c-1 είπε

όταν λές στο 9 εννοείς android?Κι εγώ στο s7 με android 8 δεν έχω τη δυνατότητα για ηχογράφηση κλήσης.Φαντάζομαι έχει να κάνει με προσωπικά δεδομένα και Ευρωπαική Ένωση.

Σωστά φαντάζεσαι. 

Κάποιος πχ με συσκευή που προορίζεται για Πολωνία, έχει αυτή τη δυνατότητα. (Τεσταρισμένο σε συσκευή φίλου)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, HateMe είπε

Το S7 βγήκε το 2016... 

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s7_edge-7945.php

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j7_(2017)-8675.php

Η Samsung δίνει 2 χρόνια updates σε κάθε συσκευή. 

Κρίμα...Πάντως σφαίρα πάει με το 8 και την αναβάθμιση σε experience 9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...