Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Klempr είπε

Οντως, δεν είμαι και κανας επαγγελματίας ειδικος, όμως μετά από πολλες ναυαρχιδες διαφορετικων εταιριών που είχα στη κατοχή μου, ετυχε από συσκευές samsung να είχα το s8 και το note 8 στα οποία ξόδεψα ένα σωρο λευτα και με ξενέρωσε το ένα πιο πολύ από το άλλο  και αν θες παρ το και σαν κατηγοριες και εσύ και οποιοσδήποτε για αυτά που είπα πιο πάνω γιατί δεν είναι και ωραίο να πουλάνε συσκευές τόσο ακριβές που δεν προσφέρουν τίποτα καλό εκτως από τα έντονα χρώματα οθόνης. Και όσο για το google search που αναφερεις, οι περισσότεροι λένε ότι όντως μετά από καιρό λαγκαρουν πολυ εκτως από μερικούς που είναι φανατικοί υποστηρικτες της samsung η αυτοί που δεν έχουν βάλει μια συσκευή samsung δίπλα δίπλα με μια συσκευή με καθαρο android και να δουν πόσο αισθητή είναι η διαφορά ταχυτητας.Απλα όπως είπες έχουν καλή διαφήμιση και προώθηση. Όσο για τα άλλα πέρα από το λαγκ μάπα ήχος σε όλες τις συσκευές samsung που είναι πριν από το s9, η μπροστινή κάμερα είναι χαλια σε όλες τις συσκευές τους, άθλια μπαταρία εκτως από το note 9, (μάλλον σιγά σιγά εξελισονται αρκεί να τα σκάσεις χοντρα).

Και επανέρχομαι....είχες note 8 μας λες και το μόνο που είχε καλό ήταν η οθόνη......Οκ καταλάβαμε...Άντε γεια μικρέ....

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Επανέρχομαι στο ερώτημά μου:

Στο 9 call recording ΤΕΛΟΣ.

Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο,

θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το 9 απ το 8.

Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες;

Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση;

Γιατί είχε στο 8 call recording ? Εννοείς με έξτρα εφαρμογή μάλλον.

Ο καλύτερος τρόπος για Call Recording είναι να πας σε UI που το υποστηρίζουν Native όπως το MiUi 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, HateMe είπε

Μερικά screenshots με το night mode ενεργοποιημένο 

Screenshot_20181225-205258_Settings.jpg

Screenshot_20181225-205344_Settings.jpg

Screenshot_20181225-205353_Settings.jpg

Screenshot_20181225-205359_Settings.jpg

Screenshot_20181225-205405_Settings.jpg

Μ αρέσει περισσότερο το One UI απ του One Plus :( 

Μπράβο τους, φαίνεται πολύ καλό.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Γιατί είχε στο 8 call recording ? Εννοείς με έξτρα εφαρμογή μάλλον.

Ο καλύτερος τρόπος για Call Recording είναι να πας σε UI που το υποστηρίζουν Native όπως το MiUi 

Έχει σε συσκευές που έχουν Πολωνικό csc και κάτι άλλες που δεν θυμάμαι τώρα.

Έχει ένας φίλος μου το Πολωνικό και το έχω τσεκάρει εκεί.

Όταν μιλάς στο τηλ, πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά και σου βγάζει το recording.

30 λεπτά πριν, Mike_Racer είπε

Πείτε και σε μας τους "άσχετους "πως να περάσουμε εμείς το 9 και όχι να περιμένουμε!

Ευχαριστω

Ανέβασε οδηγό ένα παιδί χθες. 

Ψάξε λίγες σελίδες πίσω.

2 ώρες πριν, 76xristos είπε

εμένα που είναι ελληνικό σήμερα μου ήρθε το update security του δεκεμβριου :-) αρα το android 9 με βλέπω σε κάνα μηνα 

Σε λιγότερο από 10 μέρες θα σου έρθει και σένα όπως σε όλους.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, HateMe είπε

Από Ιανουάριο θα το πάρουν οι υπόλοιπες χώρες.

Και flash να το κάνεις το ίδιο είναι πάντως. 

Σου αλλάζει κανονικά το CSC σε EUR. Παίζει ρόλο η Sim που έχεις. 

Έτσι γίνεται πλέον εδώ και μήνες.

Φεβρουάριο με Μάρτιο να υπολογίζεις. 

Θεωρείς το sammobile ασφαλές για να κατεβάσουμε το αρχείο; Αν φλασάρεις από odin, τα OTA updates συνεχίζουν κανονικά ή θα πρέπει να φλασάρω κάθε μήνα; Thanks!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madtheo είπε

Θεωρείς το sammobile ασφαλές για να κατεβάσουμε το αρχείο; Αν φλασάρεις από odin, τα OTA updates συνεχίζουν κανονικά ή θα πρέπει να φλασάρω κάθε μήνα; Thanks!

3η σελίδα, 5ο ποστ

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά χρόνια πολλά. Μια ερώτηση. Επειδή είμαι νέος σε android, όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση και σε εμάς εδώ Ελλάδα, χρειάζεται να κάνουμε factory reset πριν εγκαταστήσουμε? Το είδα που το λέγανε κάτι παλικάρια πιο πάνω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Marios_Mariakos είπε

Κοιτάξτε τι μου είπε εκπρόσωπος της  samsung όταν του έστειλα το άρθρο των xda developers για το update αυτό20181226_112626.png.9b4536ea6ecda45bea1375c5ffe88dba.png

Μάλλον αυτός δεν ξέρει που πάνε τα 4. Κλασσικό level 1 support.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nantinos είπε

Παιδιά χρόνια πολλά. Μια ερώτηση. Επειδή είμαι νέος σε android, όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση και σε εμάς εδώ Ελλάδα, χρειάζεται να κάνουμε factory reset πριν εγκαταστήσουμε? Το είδα που το λέγανε κάτι παλικάρια πιο πάνω 

Χρονια πολλα μονο αν υπαρχει καποια δυσλειτουργια στην συσκευη σου αφου την περασεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bvb7 είπε

Χρονια πολλα μονο αν υπαρχει καποια δυσλειτουργια στην συσκευη σου αφου την περασεις.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Marios_Mariakos είπε

Και το καλύτερο;;;; μίλησε και με το "developer team"

20181226_112626.png

Τουλάχιστον η Nvidia μόλις καταλάβει ο Ινδός του level 1 ότι δεν ξέρει και δεν μπορεί να βοηθήσει σε στέλνει στο level 2 που εκεί παίρνεις πολύ καλές απαντήσεις . Εδώ αυτός συνέχισε να σε λέει μαλακίες !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...