HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, p_akritidis είπε Πέρσι όταν είχε βγει η αναβάθμιση για το S8 τέτοιο καιρό έτρεξα γρήγορα γρήγορα να αναβαθμίσω. Από εκείνη τη στιγμή δεν σταμάτησε τα κολλήματα η συσκευή και τα κρασαρισματα. Φέτος με S9 Plus λέτε δεν θα έχουμε τα ίδια; Να το ρισκάρω; Παίζει να είσαι ο μόνος γιατί μόνο τα καλύτερα έλεγαν για το S8 τότε που πήρε την Oreo. Υπήρχαν βέβαια και οι άσχετοι τεχνολογικά που δεν έκαναν ούτε ένα factory reset μετά το update. Το ίδιο ισχύει και για το S9.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Klempr είπε Τωρα ξεκιναει; Α καλά κρασια.Ακυρο αλλά πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση τα samsung, ενώ άλλες εταιρίες 1000 φορές καλύτερες δεν έχουν καθόλου και άλλες κοντεύουν και να εξαφανιστούν όπως η htc. Να πληρώσω τόσα λεφτά για το όνομα για μια συσκευή που μετά από λίγο καιρό θα κολλάει τελειως. Η Samsung εχει κανει πολυ καλη δουλειά στο software απο το S6 και επειτα. Το Samsung Experience ειναι πολυ καλο και το One UI, απο το λιγο που το χρησιμοποιησα σε συσκευη φιλου, ειναι εκπληκτικο. Ισως το καλύτερο Android skin. Αν θεωρείς οτι κολλανε μετα απο λιγο καιρό, τότε, χωρις παρεξηγηση, είσαι άσχετος που έχει να ακουμπησει Samsung συσκευη, τουλάχιστον 4 χρονια. Τα Samsung εχουν ζητηση για πολλούς λογους. Μερικους που μπορώ να σκεφτώ; Πανέμορφες συσκευες, ταχύτατες, πλεον χωρίς bloatware, η καλύτερη οθονη της αγοράς, ταχυτατες μνημες, μεγαλη μπαταρια πλεον, εκπληκτικη κάμερα. Γιατί τα Samsung έχουν ζητηση; Γιατί δεν εχουν κακασχημο και εμετικο UI όπως πχ τα Xiaomi. Γιατι δεν παριστάνει την hardcore και την υπερανω ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει τιμές οπως πχ η OnePlus. Γιατι δεν αγοράζει φθηνα εξαρτηματα απο την Κίνα και κάνει τον καμπόσο, αντίθετα ρίχνει απίστευτα ποσά σε ερευνα και παρουσιάζει νεα πράγματα. Γιατι δεν βγάζει συσκευές 5 ιντσών που εχουν μεγεθος 9ου tablet απο τα πλαισια, οπως η Sony. Γιατί η Samsung ξέρεις οτι θα υπάρχει και σε 10 χρόνια, κάτι που δεν ισχύει για htc και διάφορους κινέζους. Και φυσικά γιατί η Samsung είναι παγκόσμιος κολοσσος που μπορεί να βάζει απίστευτα χρηματα για διαφήμιση και προώθηση. Αν δεν θέλεις η γνώμη σου να γινεται αντικειμενο χλευασμού οπως εγραψες παρακάτω, καλό θα είναι πριν γράψεις κατι να το ψαχνεις. Αυτά που εγραψες δεν ειναι γνωμη. Είναι κατηγορίες που δεν ισχύουν και που μπορουσες να τις αποφυγεις με 2 λεπτα Google Search
Dimitri Med Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, HateMe είπε Το μόνο που με ξενέρωσε εμένα προσωπικά, είναι το οτι δεν έκαναν κάτι για την μπαταρία. Περίμενα κάποια βελτίωση αλλά μπάλες... Φιλε εμμεσως κανανε γτ το night mode στις amoled ειναι ελαχιστα ενεργοβορο λογω της συγκεκριμενη τεχνολογίας. 1
Klempr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, BorrowedTime είπε Η Samsung εχει κανει πολυ καλη δουλειά στο software απο το S6 και επειτα. Το Samsung Experience ειναι πολυ καλο και το One UI, απο το λιγο που το χρησιμοποιησα σε συσκευη φιλου, ειναι εκπληκτικο. Ισως το καλύτερο Android skin. Αν θεωρείς οτι κολλανε μετα απο λιγο καιρό, τότε, χωρις παρεξηγηση, είσαι άσχετος που έχει να ακουμπησει Samsung συσκευη, τουλάχιστον 4 χρονια. Τα Samsung εχουν ζητηση για πολλούς λογους. Μερικους που μπορώ να σκεφτώ; Πανέμορφες συσκευες, ταχύτατες, πλεον χωρίς bloatware, η καλύτερη οθονη της αγοράς, ταχυτατες μνημες, μεγαλη μπαταρια πλεον, εκπληκτικη κάμερα. Γιατί τα Samsung έχουν ζητηση; Γιατί δεν εχουν κακασχημο και εμετικο UI όπως πχ τα Xiaomi. Γιατι δεν παριστάνει την hardcore και την υπερανω ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει τιμές οπως πχ η OnePlus. Γιατι δεν αγοράζει φθηνα εξαρτηματα απο την Κίνα και κάνει τον καμπόσο, αντίθετα ρίχνει απίστευτα ποσά σε ερευνα και παρουσιάζει νεα πράγματα. Γιατι δεν βγάζει συσκευές 5 ιντσών που εχουν μεγεθος 9ου tablet απο τα πλαισια, οπως η Sony. Γιατί η Samsung ξέρεις οτι θα υπάρχει και σε 10 χρόνια, κάτι που δεν ισχύει για htc και διάφορους κινέζους. Και φυσικά γιατί η Samsung είναι παγκόσμιος κολοσσος που μπορεί να βάζει απίστευτα χρηματα για διαφήμιση και προώθηση. Αν δεν θέλεις η γνώμη σου να γινεται αντικειμενο χλευασμού οπως εγραψες παρακάτω, καλό θα είναι πριν γράψεις κατι να το ψαχνεις. Αυτά που εγραψες δεν ειναι γνωμη. Είναι κατηγορίες που δεν ισχύουν και που μπορουσες να τις αποφυγεις με 2 λεπτα Google Search Οντως, δεν είμαι και κανας επαγγελματίας ειδικος, όμως μετά από πολλες ναυαρχιδες διαφορετικων εταιριών που είχα στη κατοχή μου, ετυχε από συσκευές samsung να είχα το s8 και το note 8 στα οποία ξόδεψα ένα σωρο λευτα και με ξενέρωσε το ένα πιο πολύ από το άλλο και αν θες παρ το και σαν κατηγοριες και εσύ και οποιοσδήποτε για αυτά που είπα πιο πάνω γιατί δεν είναι και ωραίο να πουλάνε συσκευές τόσο ακριβές που δεν προσφέρουν τίποτα καλό εκτως από τα έντονα χρώματα οθόνης. Και όσο για το google search που αναφερεις, οι περισσότεροι λένε ότι όντως μετά από καιρό λαγκαρουν πολυ εκτως από μερικούς που είναι φανατικοί υποστηρικτες της samsung η αυτοί που δεν έχουν βάλει μια συσκευή samsung δίπλα δίπλα με μια συσκευή με καθαρο android και να δουν πόσο αισθητή είναι η διαφορά ταχυτητας.Απλα όπως είπες έχουν καλή διαφήμιση και προώθηση. Όσο για τα άλλα πέρα από το λαγκ μάπα ήχος σε όλες τις συσκευές samsung που είναι πριν από το s9, η μπροστινή κάμερα είναι χαλια σε όλες τις συσκευές τους, άθλια μπαταρία εκτως από το note 9, (μάλλον σιγά σιγά εξελισονται αρκεί να τα σκάσεις χοντρα).
The_Sheep Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, stratos789 είπε Παιδιά αν ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό εδώ και το βάλω μέσω του odin θα είναι κομπλέ,το έχει δοκιμάσει κάνεις? Έχω το s9 plus και συγκεκριμένα το SM-G965F. ναι το εκανα και εγω με το ιδιο μοντελο. Μια χαρα 1
76xristos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 εμένα που είναι ελληνικό σήμερα μου ήρθε το update security του δεκεμβριου αρα το android 9 με βλέπω σε κάνα μηνα
TeoRossi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Klempr είπε Εγώ απλά την άποψη μου είπα αν δε σου αρεσει το προσπερνας,εσύ να καταλάβω τι ζόρι τραβάς δικηγόρος της samsung είσαι που μου τη λες ετσι; Όσο για το τραβα σε άλλο φόρουμ να πεις τα ίδια μην ανησυχείς δε κάνω αυτή τη δουλειά απλά μου βγήκε και το είδα τυχαία και είπα να πω την άποψη μου, που θα μας κάνεις και κουμάντο από πάνω να πουμε. Κ ας πούμε ότι εγώ τραβάω ζόρι γιατί δεν μπορώ να ακούω παπάτζες από άσχετους σαν εσένα...έχεις δώσει πολλές φορές εσύ προσωπικά πολλά λεφτά για συσκευή τις Samsung και σου κολαγε ας πούμε??? Για πες μα δλδ να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι που ακουμπάμε 1000αρικα για αυτά και δεν έχουμε ιδέα.... Και από τις 1000 εταιρίες καλύτερες για ανάφερε μου μια σε παρακαλώ....??? 2
GoMaR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, TeoRossi είπε Κ ας πούμε ότι εγώ τραβάω ζόρι γιατί δεν μπορώ να ακούω παπάτζες από άσχετους σαν εσένα...έχεις δώσει πολλές φορές εσύ προσωπικά πολλά λεφτά για συσκευή τις Samsung και σου κολαγε ας πούμε??? Για πες μα δλδ να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι που ακουμπάμε 1000αρικα για αυτά και δεν έχουμε ιδέα.... Και από τις 1000 εταιρίες καλύτερες για ανάφερε μου μια σε παρακαλώ....??? Όχι μη... Θα γράψει πάλι ένα κατεβατό χωρίς κόμματα και τελείες.
funbreaker Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά sorry αλλά μας τα πρηξατε με την Samsung και την αντιsamsung. Δεν βρίσκεται τίποτα πιο δημιουργικό να διαφωνήσετε; Επανέρχομαι στο ερώτημά μου: Στο 9 call recording ΤΕΛΟΣ. Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το 9 απ το 8. Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες; Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από funbreaker 1
redcom7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, funbreaker είπε Παιδιά sorry αλλά μας τα πρηξατε με την Samsung και την αντιsamsung. Δεν βρίσκεται τίποτα πιο δημιουργικό να διαφωνήσετε; Επανέρχομαι στο ερώτημά μου: Στο 9 call recording ΤΕΛΟΣ. Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το 9 απ το 8. Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες; Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση; Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση γιατί να κλειδώσει αυτή η δυνατότητα...
bill_zaf Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Εχω 2 s9 αγορασμενα απο γερμανια, απο γνωστο dealer κ μολις πηραν αναβαθμιση. Με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ καλη δουλεια.μολις το δουλεψω λιγο θα επανελθω
TeoRossi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Όχι μη... Θα γράψει πάλι ένα κατεβατό χωρίς κόμματα και τελείες. Ε μα ρε φίλε δλδ έλεος......δεν μπορώ κάτι ξερόλες οι οποίοι το παίζουν γνωστές χωρίς να έχουν ιδέα από τέτοιες συσκευές....Και άμα τους πασαρεις κάνα clone note 9 θα λέει Ουάου τέλειο....όποιος κατάλαβε κατάλαβε....
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, 76xristos είπε εμένα που είναι ελληνικό σήμερα μου ήρθε το update security του δεκεμβριου αρα το android 9 με βλέπω σε κάνα μηνα Και εμενα μια απο τα ιδια...μαλλον θα το κανω μεσω του Link που στειλαν τα παιδια πιο πανω...
thunderstorm Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, funbreaker είπε Παιδιά sorry αλλά μας τα πρηξατε με την Samsung και την αντιsamsung. Δεν βρίσκεται τίποτα πιο δημιουργικό να διαφωνήσετε; Επανέρχομαι στο ερώτημά μου: Στο 9 call recording ΤΕΛΟΣ. Κι επειδή για μένα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί παραπάνω προσφερει το 9 απ το 8. Απλά καλύτερο γραφικό περιβάλλον ή έχει ουσιαστικές αλλαγές και επιπλέον δυνατότητες; Αξίζει να θυσιάσω το call recording για την αναβάθμιση; Ναι,όντως. Χρησιμοποιώ πολύ το call recorder σαν σημειωματάριο καθώς μιλάω πολύ όσο οδηγαω κ με χάλασε κ εμένα μόλις το είδα. Βέβαια κ στο android 6 (? νομίζω) το είχαν σταματήσει αλλά με κάποιο τρόπο οι developers βρήκαν τη λύση... 1
kirileman Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thunderstorm είπε Ναι,όντως. Χρησιμοποιώ πολύ το call recorder σαν σημειωματάριο καθώς μιλάω πολύ όσο οδηγαω κ με χάλασε κ εμένα μόλις το είδα. Βέβαια κ στο android 6 (? νομίζω) το είχαν σταματήσει αλλά με κάποιο τρόπο οι developers βρήκαν τη λύση... Πίκρα, κάνω πάρα πολλές κλήσεις την ημέρα και με έχει βολέψει. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναβαθμίσω όταν έρθει στο Note 9. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από kirileman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα