voltmod Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Η διανομή της σταθερής έκδοσης του Android Pie για τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ ξεκίνησε εχθές. Από ότι φαίνεται, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιφύλασσε μία Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για τους κατόχους των ναυαρχίδων της, επιλέγοντας ως «αφετηρία» τη Γερμανία. Η πολυπόθητη, για τους κατόχους των παραπάνω συσκευών, αναβάθμιση πάντως, θα διανεμηθεί σύντομα και σε άλλες αγορές. Αρχικά, σύμφωνα με αναφορές η αναβάθμιση διανεμήθηκε στη Γερμανία, στην Ελβετία, στην Ιταλία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στην χώρα μας, τουλάχιστον σε ένα κινητό που δοκιμάσαμε, δεν φαίνεται να είναι ακόμα διαθέσιμη η αναβάθμιση (είχαμε εγκατεστημένο το December 1 security patch). Υπάρχουν πάντως αναφορές από την Ελλάδα ότι κάποιοι χρήστες προχώρησαν στην αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του κινητού τους κανονικά. Κοινή συνισταμένη όσων ανέφεραν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους με την τελευταία έκδοση του λογισμικού των Google και Samsung είναι ότι διέθεταν τις «International» εκδόσεις των Galaxy S9 και Galaxy S9+. Όσοι επιθυμείτε να δοκιμάσετε χειροκίνητα να κατεβάσετε το update Android Pie «OTA» (Over-the-Air) μπορείτε από τις «Ρυθμίσεις», να επιλέξετε «Ενημέρωση λογισμικού» και από εκεί την «Μη αυτόματη λήψη ενημερώσεων». Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Panikas1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εκπληκτική δουλειά από την Samsung. Το έχω ξαναπεί ότι μετά από pixel και OnePlus , το one ui είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Android. Προαιρετικα κάντε ένα factory reset για να κάτσει όπως πρέπει η καινούργια έκδοση. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Panikas1986 1
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μερικά screenshots με το night mode ενεργοποιημένο 2 λεπτά πριν, Panikas1986 είπε Εκπληκτική δουλειά από την Samsung. Το έχω ξαναπεί ότι μετά από pixel και OnePlus , το one ui είναι ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το Android. Προαιρετικα κάντε ένα factory reset για να κάτσει όπως πρέπει η καινούργια έκδοση. Μ αρέσει περισσότερο το One UI απ του One Plus 8
Panikas1986 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Μερικά screenshots με το night mode ενεργοποιημένο Μ αρέσει περισσότερο το One UI απ του One Plus Και εμένα , αλλά κατά γενική παραδοχή επειδή είναι πιο κοντά στο στοκ αρέσει σε περισσότερο κόσμο. Εγώ θεωρώ το one ui μια πλήρη σουίτα πλέον που άμα μπεις και την δουλέψεις ολοκληρωτικά ,δεν μπορείς να φύγεις. 3
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Panikas1986 είπε Και εμένα , αλλά κατά γενική παραδοχή επειδή είναι πιο κοντά στο στοκ αρέσει σε περισσότερο κόσμο. Εγώ θεωρώ το one ui μια πλήρη σουίτα πλέον που άμα μπεις και την δουλέψεις ολοκληρωτικά ,δεν μπορείς να φύγεις. Ελπίζω μόνο να μη τα σκατώσουν μελλοντικά.
kaliakman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, HateMe είπε Μερικά screenshots με το night mode ενεργοποιημένο Μ αρέσει περισσότερο το One UI απ του One Plus Μόνο εμένα με χτύπαει στο ocd οι καμπύλες στις "ομάδες"?? Κατά τ'άλλα ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να είναι ουσιαστικη βελτιωση από τα 2 προηγούμενα. 4
pogchamp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Το έχει πάρει κανείς κανονικά; Δλδ εννοώ δίχως να κάνει flash.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Στο S8/+ έρχεται τον Μάρτιο απ ότι είδα, γνωρίζει κάποιος αν είναι επίσημο?
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, pogchamp είπε Το έχει πάρει κανείς κανονικά; Δλδ εννοώ δίχως να κάνει flash. Από Ιανουάριο θα το πάρουν οι υπόλοιπες χώρες. Και flash να το κάνεις το ίδιο είναι πάντως. Σου αλλάζει κανονικά το CSC σε EUR. Παίζει ρόλο η Sim που έχεις. Έτσι γίνεται πλέον εδώ και μήνες. Μόλις τώρα, v|net είπε Στο S8/+ έρχεται τον Μάρτιο απ ότι είδα, γνωρίζει κάποιος αν είναι επίσημο? Φεβρουάριο με Μάρτιο να υπολογίζεις.
panagi0tisgr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εν το μεταξύ εμείς εκεί στα p20 pro ακόμα περιμένουμε. Να που η Samsung έκανε την έκπληξη φέτος 1
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, kaliakman είπε Μόνο εμένα με χτύπαει στο ocd οι καμπύλες στις "ομάδες"?? Κατά τ'άλλα ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να είναι ουσιαστικη βελτιωση από τα 2 προηγούμενα. Την χρησιμοποιώ 1.5 μήνα σχεδόν. Η πρώτη beta ήταν ήδη καλύτερη με τεράστια διαφορά απ την oreo. Η καλύτερη beta ήταν η 4 και η αμέσως μετά η official που βγήκε χθες. Εκτοξεύει την συσκευή. 1 λεπτό πριν, panagi0tisgr είπε Εν το μεταξύ εμείς εκεί στα p20 pro ακόμα περιμένουμε. Να που η Samsung έκανε την έκπληξη φέτος Σκέψου πως ξεκίνησαν ήδη τις beta στα S8 εδώ και κάποιες μέρες.
for4 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αντε να το πάρουμε και μεις με s8 να δούμε τι προσφέρει το νέο ui. Πάντως έμενα παρότι είχα χρόνια το nova pro με κέρδισε πλέον ο Microsoft launcher. Στην αρχή είχε ελλείψεις αλλά πλέον δεν μπορώ να τον αλλάξω, με έχει βολέψει πάρα πολύ και με κάθε νέα έκδοση προσθέτουν πολλά νέα στοιχεία. Γίνεται καλή δουλειά. 1
HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, for4 είπε Αντε να το πάρουμε και μεις με s8 να δούμε τι προσφέρει το νέο ui. Πάντως έμενα παρότι είχα χρόνια το nova pro με κέρδισε πλέον ο Microsoft launcher. Στην αρχή είχε ελλείψεις αλλά πλέον δεν μπορώ να τον αλλάξω, με έχει βολέψει πάρα πολύ και με κάθε νέα έκδοση προσθέτουν πολλά νέα στοιχεία. Γίνεται καλή δουλειά. Εγώ βολεύτηκα με τον stock launcher της Sammy πάντως. Χρησιμοποιούσα χρόνια nova επίσης 2
bahamut_zero Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, kaliakman είπε Μόνο εμένα με χτύπαει στο ocd οι καμπύλες στις "ομάδες"?? Κατά τ'άλλα ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να είναι ουσιαστικη βελτιωση από τα 2 προηγούμενα. Μην το βλεπεις εδω, σκεψου το στην οθονη του s9 που στις ακρες κυρτωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα