Crybal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Το ξερω...απλά βαρεθηκα και δεν ειχα (κι'άλλο) χρόνο να ψαξω κι αλλο γι αυτο.Οποτε περασα την τελευταία εκδοση που ειχα από πανω και τελειώσε η ιστορία.
kakofonixx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να μην ανοίγω νέο θέμα γράφω εδώ... Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα Εδώ και λίγο καιρό κατά την εκκίνηση ο υπολογιστής μένει για περίπου 1,5 λεπτό στο σήμα των Windows (10) πριν εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας Δοκίμασα αυτά που προτείνετε στον Crybal χωρίς αποτέλεσμα, επίσης full system scan με το kaspersky δεν έδειξε κάτι... Από τη στιγμή που μπαίνει στα win δεν παρατηρώ κανένα κόλλημα ή lag Για δώστε τα φώτα σας... Τι θα μπορούσα να κοιτάξω πριν κάνω clean install του λειτουργικού? Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από kakofonixx
Crybal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 ...εγω παντως δεν εκανα clean install (εχω καμια 200ρια προγραμματα οποτε δεν επαιζε).Τα περασα απο πανω και προς το παρον ολα ΟΚ.
kakofonixx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Crybal είπε ...εγω παντως δεν εκανα clean install (εχω καμια 200ρια προγραμματα οποτε δεν επαιζε).Τα περασα απο πανω και προς το παρον ολα ΟΚ. Τα πέρασες από πάνω ως repair? Έχει κάποια άλλη επιλογή κατά την εγκατάσταση? Βασικά επειδή και εγώ έχω αρκετά προγράμματα εγκατεστημένα, προτιμώ να τον αφήνω να κάνει τόση ώρα να bootαρει παρά clean install
Crybal Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Κατεβασα το iso,το ανοιξα με ενα virtual drive και μεσα απο τα windows ετρεξα την νεα εκδοση (σαν κανονικο προγραμμα).Δεν μου ζήτησε κάτι περίεργο.Ουτε καν αν θελω να κρατησω τα προγραμματα και τα αρχεια μου....τα κρατησε ολα μονο του. 1
kakofonixx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Τελικά κάθησα και έκανα reinstall τα Windows κρατώντας αρχεία και προγράμματα, με τον τρόπο που γράφει ο Crybal, και από εκεί που έκανε (χρονομετρημενα) 1'40" να μπει στην επιφάνεια εργασίας, τώρα κάνει μόλις 7"!! Όλα καλά λοιπόν! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα