Προς το περιεχόμενο

2-3 DVD's

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρόνια πολλά για τις ημέρες.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Σε έναν πύργο σχετικά καλό σε τεχνικά χαρακτηριστικά, με πολύ ram 12gb dd3 κλπ, μπορώ να κάνω εγγραφές παράλληλα απο 2 ή και 3 εσωτερικά dvd recorder; Διότι χρειάζομαι να κάνω πολλές φορές μαζικές εγγραφές.

Έχω το nero ως πρόγραμμα εγγραφής. Χρειάζεται κι άλλο πρόγραμμα; Η κάτι άλλο;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το nero στην καρτέλα burn έχει επιλογή για να γράψει σε πολλαπλά recorders (το τσεκ κάτω από τα copies).

DVD_Copy_inline.jpg?1454972603

Εναλλακτικά μπορείς να το κάνεις και με το poweriso.

https://www.poweriso.com/tutorials/burn-to-multiple-drives-at-once.htm

burn-to-multiple-drives-at-once-2.png

Δημοσ.

Δηλαδή βάζεις 2 δίσκους ταυτόχρονα και γίνεται εγγραφή; Κι ας μην είναι συγχρονισμένα; Διότι σίγουρα δεν γίνεται να συγχρονιστούν και στο δευτερόλεπτο που λέει ο λόγος. Έτσι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Δηλαδή βάζεις 2 δίσκους ταυτόχρονα και γίνεται εγγραφή; Κι ας μην είναι συγχρονισμένα; Διότι σίγουρα δεν γίνεται να συγχρονιστούν και στο δευτερόλεπτο που λέει ο λόγος. Έτσι;

Αν έχω καταλάβει καλά ο @micos000 αναφέρει στις πληροφορίες του ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο dvd 2,3 + φορές αντίγραφο ενώ εσένα η απορία σου είναι να κάνεις από μια φορά αντίγραφο δύο διαφορετικά dvd?

Αν ισχύει το πρώτο κοιτάς τις οδηγίες του αν ισχύει το δεύτερο τότε θα πρέπει να τρέξεις διαφορετικά προγράμματα και να ορίσεις τις σωστές πηγές που θα "κάψουν" το δισκάκι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Homecinemakias είπε

Αυτό που λέω είναι ότι γράφεις ταυτόχρονα σε 2 ή περισσότερα dvd recorders τα ίδια αρχεία. Αν αυτό θέλεις τότε γίνεται όπως σου είπα. Η ταχύτητα ρυθμίζεται σε αυτήν του πιο αργού dvd. 

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ποια έκδοση του nero έχεις; Το express είναι ένα από τα προγράμματα της σουίτας του nero όπως και το nero burning rom από το οποίο είναι και η εικόνα που σου παρέθεσα πριν. Πήγαινε από το μενού Έναρξη (η σημαία κάτω αριστερά στα 10άρια) και βρες τον φάκελο του nero. Δες αν έχει το burning rom εκεί.

Δημοσ.

Είδα οτι υπάρχει τελικά η επιλογή που μου λες. Όμως βασιζόμενος στην φώτο που μου παραθέτεις, πάω βήμα βήμα και μου λέει να βάλω τον original δίσκο για να πάρει τα αρχεία ενώ εγώ το κάθε project το έχω έτοιμο σε δικό του φάκελο. Που πηγαίνω λοιπόν για να επιλέξω αρχείο απ'τον υπολογιστή;

Στο nero express πηγαίνω στο μενού: Αρχεία DVD-Video και όχι στο... "Αντιγραφή δίσκου".

Το βρήκα. Μένει να κάνω δοκιμή.

Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...