Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο καποια χρονια και πριν εμφανιστουν στη Ελλαδα ολα αυτα τα κινεζικα κινητα και γεμισουν τα πολυκαταστηματα ειχα καταστημα και εκανα εισαγωγη  απο την Κινα φίρμες όπως η Huawei,Xiaomi, ZTE, Cubot Lenovo, κ,λ,π

Τώτε τα κοροιδευαν και δεν τα έπερναν λεγοντας οτι ειναι (κινεζιές).

Οταν τωρα  γεμισαν τα πολυκαταστηματα , επεσε η διαφημιση και ανοιξαν εδω αντιπροσωπείες τωρα τα εχουν για θεο....τωρα εχουν γλυκανει ...

Ο ελληνας αν δεν δει κατι στα ΜΜΕ διαφημιση και δεν το φερει ο φιλος στο καφενειο δεν το αγοράζει.

Ειμαστε σαν τα προβατα που τα πανε οπου θελουν και ας κάνουμε τους μαγκες και τους παντογνώστες.....

Πριν καποια χρονακια αν ειχες λιγο μεγαλο κινητο όλοι σε κοροιδευαν και ετρωγες κραξιμο στο καφε (σε φώναζαν παντωφλά).

Τωρα ολοι κουβαλανε εκεινη τη τεραστια κινηταρα των 5,5-6 ιντσων και τους ερχετε κουφετο.....ολα ειναι τα ιδια ασχημα τετραγωνα κουτια που τα κανουν όλα μεχρι και καφέ.........

• Like 7
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panoskabal είπε

Πριν απο καποια χρονια και πριν εμφανιστουν στη Ελλαδα ολα αυτα τα κινεζικα κινητα και γεμισουν τα πολυκαταστηματα ειχα καταστημα και εκανα εισαγωγη  απο την Κινα φίρμες όπως η Huawei,Xiaomi, ZTE, Cubot Lenovo, κ,λ,π

Τώτε τα κοροιδευαν και δεν τα έπερναν λεγοντας οτι ειναι (κινεζιές).

Οταν τωρα  γεμισαν τα πολυκαταστηματα , επεσε η διαφημιση και ανοιξαν εδω αντιπροσωπείες τωρα τα εχουν για θεο....τωρα εχουν γλυκανει ...

Ο ελληνας αν δεν δει κατι στα ΜΜΕ διαφημιση και δεν το φερει ο φιλος στο καφενειο δεν το αγοράζει.

Ειμαστε σαν τα προβατα που τα πανε οπου θελουν και ας κάνουμε τους μαγκες και τους παντογνώστες.....

Πριν καποια χρονακια αν ειχες λιγο μεγαλο κινητο όλοι σε κοροιδευαν και ετρωγες κραξιμο στο καφε (σε φώναζαν παντωφλά).

Τωρα ολοι κουβαλανε εκεινη τη τεραστια κινηταρα των 5,5-6 ιντσων και τους ερχετε κουφετο.....ολα ειναι τα ιδια ασχημα τετραγωνα κουτια που τα κανουν όλα μεχρι και καφέ.........

Πόσο δίκιο έχεις...

Δημοσ.

Πάντως επιτυχία δεν είναι πόσα πολλά κινητά πουλάς. Η κάθε εταιρία έχει άλλους στόχους.
Η Apple δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται να πουλήσει πολλά κινητά. Την ενδιαφέρει τα κινητά της να τα έχουν λίγοι. Ουσιαστικά τα iPhone έχουν γίνει πλέον ξεκάθαρα Status Symbol. Έχουν τόσο υψηλή τιμή που όταν βλέπεις κάποιον να έχει iPhone, ξέρεις ότι έχει οικονομική άνεση. Παλιότερα, κουτσά στραβά το αγόραζες. Είχε 600€, κάπως τα βόλευες. Πλέον με 1500€, είναι ακατόρθωτο ότι και να κάνει κάποιος.

Το κακό με αυτό δεν είναι πως δεν μπορεί να έχει κάποιος iPhone. Έτσι και αλλιώς ο ανταγωνισμός εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεπεράσει όχι λίγο, αλλά κατά πολύ την Apple που έδειξε το δρόμο.
Το κακό με αυτό είναι πως το iPhone είναι το βαρόμετρο για τις τιμές των άλλων κατασκευαστών.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Πάντως επιτυχία δεν είναι πόσα πολλά κινητά πουλάς. Η κάθε εταιρία έχει άλλους στόχους.
Η Apple δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται να πουλήσει πολλά κινητά. Την ενδιαφέρει τα κινητά της να τα έχουν λίγοι. Ουσιαστικά τα iPhone έχουν γίνει πλέον ξεκάθαρα Status Symbol. Έχουν τόσο υψηλή τιμή που όταν βλέπεις κάποιον να έχει iPhone, ξέρεις ότι έχει οικονομική άνεση. Παλιότερα, κουτσά στραβά το αγόραζες. Είχε 600€, κάπως τα βόλευες. Πλέον με 1500€, είναι ακατόρθωτο ότι και να κάνει κάποιος.

Το κακό με αυτό δεν είναι πως δεν μπορεί να έχει κάποιος iPhone. Έτσι και αλλιώς ο ανταγωνισμός εδώ και αρκετά χρόνια έχει ξεπεράσει όχι λίγο, αλλά κατά πολύ την Apple που έδειξε το δρόμο.
Το κακό με αυτό είναι πως το iPhone είναι το βαρόμετρο για τις τιμές των άλλων κατασκευαστών.

Έχει οικονομική άνεση ή το παίζει ότι έχει... Εδώ στο Αιγάλεω όλοι α οι ντελιβεραδες σκάνε μύτη με iPhone και το 90% είναι βασάνια ολκής... 

Δημοσ.

3η χρόνια συμβίωσης με το huawei p8 (3gb ram).

Το αξιόπιστο εργαλείο μου που δεν έχει κάνει κιχ όλο αυτό τον καιρό παρά την βαριά ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ χρήση.......

*Απίστευτη μπαταρία.

Βγάζει για 3η χρόνια όλη την μέρα λες και είναι η πρώτη μέρα.......!!!!!!

(Αφού ψάχνω μια ίδια  συσκευή να την  έχω "καβαντζα".......)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Heatspreader είπε

Υπάρχουν και οι 48 δόσεις. Ξάδερφος πήρε xs max 48 δόσεις και δεν βάζει κάρτα γιατί δεν μένει μια. 4 χρόνια για αποπληρωμή δηλαδή. 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, stafaf είπε

Σε καμία σπηλιά ζεις;

Ανακοίνωσε εδώ και καιρό ότι αντικαθίστανται οι συσκευές με πρόβλημα. 

Που να καταλάβει ο πιτσιρίκος ότι άλλο αντικαθιστώ με το σορό ελλατωματικες συσκευές και άλλο αποσύρω όλη την παρτίδα, ζητάω συγγνώμη από τους πελάτες μου και δεν τους ταλαιπωρώ με αλλαγές. Όπως έκανε η σαμσουγκ με το Note. 

Υπάρχει άτομο εδώ στο φόρουμ που έκανε 6 αλλαγές mate 20pro. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Που να καταλάβει ο πιτσιρίκος ότι άλλο αντικαθιστώ με το σορό ελλατωματικες συσκευές και άλλο αποσύρω όλη την παρτίδα, ζητάω συγγνώμη από τους πελάτες μου και δεν τους ταλαιπωρώ με αλλαγές. Όπως έκανε η σαμσουγκ με το Note. 

Υπάρχει άτομο εδώ στο φόρουμ που έκανε 6 αλλαγές mate 20pro. 

Που να καταλάβει ο γέροντας ότι άλλο να κουβαλάς εν δυνάμει βόμβα στην κωλότσεπη και άλλο να πρασινίζει η οθόνη. 

Δημοσ.

Εγώ όταν είχα πάρει το Xiaomi Mi 4 το 2012 (απο κίνα 200~ ευρώ έναντι τον 400κατι που είχε στην Ελλάδα) πάντως όλοι με κορόιδευαν επειδη είναι κινέζικο.. Και ακόμα το κάνουν μερική που έχω το note 5 plus της xiaomi το οποίο αγόρασα πρόσφατα.

Το κακό είναι μέχρι και μετά απο τόσα χρόνια που έχουν βγει μερικές πολύ αξιόπιστες εταιρίες κινητών  (xiaomi, huawei κτλ) με πολύ αξιόπιστα μοντέλα σε αρκετά price range, παραμένουν καποιοι  να αγοράζουν κινητά με το μόνο κριτήριο το πόσο δημοφιλές είναι μια εταιρία,  χωρίς να δουν χαρακτηριστικά χωρίς τίποτα, ίσως δούν ram και τέλος, το οποιο είναι κρίμα να γίνεται αυτό το 2018 που υπάρχουν τόσες πηγές πληροφοριών για αγορές τετοιου είδους..   

Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 9:23 ΠΜ, Arkin είπε

Υπάρχουν και οι 48 δόσεις. Ξάδερφος πήρε xs max 48 δόσεις και δεν βάζει κάρτα γιατί δεν μένει μια. 4 χρόνια για αποπληρωμή δηλαδή. 

Πάντως στην Huawei δείχνουν να το προτιμούν.

Κοίτα από πάνω.......

Δημοσ.

Εκανα παραγγελία MLS φτιαγμένο με αρχαίες Ελληνικές προδιαγραφές.Με αρχαιολογικό Serial Number.

Δείχνει την ώρα αυτόματα διαβάζοντας τον ήλιο,χωρίς Internet.

Μου λέει παραμύθια πρίν κοιμηθώ αλλά δεν ξέρω αν έχει bug η αν είναι στοιχειωμένο γιατί ακούγονται απο πίσω διάφορες φωνές,σαν να γίνεται πόλεμος.

Ελπίζω να έχω καλή εγγύηση και να μην με παραπέμψουν σε αντιπροσωπεία φάντασμα σε περίπτωση βλάβης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...