Προς το περιεχόμενο

Amiga 2000

Cataphract

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Amiga 500 plus ;-)

Που είχε και ένα Mb μνήμης!

Μετά της βάλαμε και άλλο ένα και ήταν αστέρι.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται πίσω μου πάνω στην βιβλιοθήκη τυλιγμένη σε μια σακούλα, έτοιμη παρόλα αυτά για την επόμενη φορά που θα μας έρθει η διάθεση να ρίξουμε ένα κυπελάκι στο καλύτερο ποδοσφαιράκι που έγινε ποτέ για υπολογιστή (kick off 2) ή να χαθώ στο απέραντο διάστημα του ανεπανάληπτου Frontier Elite.

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ :D

Δημοσ.

Guys, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς για αγορά (ή ανταλλαγή με άλλου είδους hardware) Amiga 500 που έχει μείνει σε πατάρι εδώ και κάτι χρόνια, ας στείλει pm

...θα το 'βαζα στις αγγελίες αλλά μάλλον το παρόν topic είναι καταληλότερο

Thanks

Δημοσ.

Ωραίο topic παιδία, ως παλιός αντίπαλος (atari 520 st) είπα να περάσω να πω ένα γεια...Είχα κολλήσει τότε με το Deuteros, Supremacy και Mega-lo-mania..Τι να πεις περασμένες δόξες... :D :D

Δημοσ.

Θυμαμαι ειχα παρει τα 512kb μνημη(με ρολοι που ποτε δεν δουλευε σωστα)7χιλιαδες

και την ειχα βρει πολυ φθηνα.

(Στον ΑΤΑRI την ειχα πληρωσει 39(τριαντα εννια) χιλιαρικα!)

Στα τελευταια της ειχα βαλει και kickstart 2.0 για να της βαλω το CDTV...

Tελικα πηρα το CDTV ολοκληρο.

Ειχα μανια να μαζευω Demo.

Tην AMIGA αποφασισα να την παρω οταν ειδα το Shadow Of The Beast,μαζευα λεφτα για ενα χρονο περιπου.

:D

Μηπως ξερετε πως μπορει να συνδεθει στο μονιτορ του pc?

Δημοσ.

Mou fainetai oxi alla me tileorasi kanonikotata mporeis na tin sundeseis...An den kanw lathos thelei anaptoraki... ;) Ayta einai ta kala...Amiga 500 eixa egw kai 2000+ paoxnidia...Wres ateleiwtou paixnidiou....

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια εχω δυο κούτες με δισκετες /// (ήμουν "πειρατής") μιλαμε για 2000 δισκετες και....... μετα το πηρα σοβαρα....πηρα 28.8μοντεμ και 540ΜΒ σκληρο....μετα πηρα και τη BLiZZaRD 68o3o/5oMhz/8mb fast και με τον καιρο ανοιξα και BBS!! 24h ηταν με το προγραμμα CNET.... 400 users παρακαλω... χαμος.... πριν δυο τρις μερες εβαλα το workbench στο PC με την βοηθεια του WinUAE... πλακα ειχε... τι να πω αλλες εποχες..... μην ξεχνατε και το Sensible Soccer....

Τεσπα... εκει εμαθα να γραφω και σφαίρα....με τοσα chats που εκανα ως sysop.... χεχε 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...