Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Πολύ ωραίο το γραφείο σου. Από πού αν επιτρέπεται και αν είναι εύκολο link. 

Γνωρίζεις πώς βγαίνει η βάση και μπαίνει η βάση τοίχου;

Δεν έχω βρει κάποιο βίντεο στο youtube και οι Κορεάτες δεν παρέχουν πληροφορίες. 

Μέσα στο κουτί έχει vesa mount kit το βρήκες; Τουλάχιστον το δικό μου είχε σίγουρα.

Το γραφείο δε ξέρω από πού ειναι, είναι αρκετά παλιό, απλά επειδή είναι γυάλινο δε πάλιωσε σε σχέδιο και υλικά.

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, fylatos είπε

Μέσα στο κουτί έχει vesa mount kit το βρήκες; Τουλάχιστον το δικό μου είχε σίγουρα.

Το γραφείο δε ξέρω από πού ειναι, είναι αρκετά παλιό, απλά επειδή είναι γυάλινο δε πάλιωσε σε σχέδιο και υλικά.

Ευχαριστώ πολύ.

Nαι έχει το vesa mount μέσα στο κουτί αλλά δεν έχει οδηγίες πως θα το προσαρμόσεις στην οθόνη. Θα πρέπει να αφαιρεθεί η βάση της, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό και φοβάμαι μην κάνω ζημιά.

Σκέφτομαι να την βάλω στον τοίχο και να ελευθερώσω την επιφάνεια εργασίας μου. Θα ταιριάζει καλύτερα έτσι στον χώρο μου. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Nαι έχει το vesa mount μέσα στο κουτί αλλά δεν έχει οδηγίες πως θα το προσαρμόσεις στην οθόνη. Θα πρέπει να αφαιρεθεί η βάση της, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό και φοβάμαι μην κάνω ζημιά.

Σκέφτομαι να την βάλω στον τοίχο και να ελευθερώσω την επιφάνεια εργασίας μου. Θα ταιριάζει καλύτερα έτσι στον χώρο μου. 

272654766_Screenshot_20190122-233423_AdobeAcrobat.jpg.d24eac2b5691c740730f1c9e2f17070d.jpg1742168632_Screenshot_20190122-233429_AdobeAcrobat.jpg.d2b9e5d77ce104fe840be92e4e07204d.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/1/2019 στις 11:28 ΜΜ, lionheart75 είπε

Που να σηκωθείς από το Γραφείο... 

Και το κινητό δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που βλέπουν τα μάτια. :P 

SAMSUNG NEW.jpg

Έλα μη μας ψήνεις γιατί δε θα έχουμε να φάμε το Φεβρουάριο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα κι εγώ μετα απο 1,5 μήνα.. η οθόνη τα σπάει απλά μάλλον μου έτυχε μάπα κομμάτι. Αυτή η ανομοιομορφία κάτω αριστερά που βέβαια σπάνια το παρατηρείς σε κανονικό περιεχόμενο... κατα τα αλλά ούτε bleed ούτε καμένα πιξελς. Να την επιστρέψω;

998F2868-881C-491F-8DCC-9DAD63D5492A.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CHG7 είπε

Καλησπέρα, παρέλαβα κι εγώ μετα απο 1,5 μήνα.. η οθόνη τα σπάει απλά μάλλον μου έτυχε μάπα κομμάτι. Αυτή η ανομοιομορφία κάτω αριστερά που βέβαια σπάνια το παρατηρείς σε κανονικό περιεχόμενο... κατα τα αλλά ούτε bleed ούτε καμένα πιξελς. imageproxy.php?img=&key=2f3e8a0ffdb7258fΝα την επιστρέψω;

998F2868-881C-491F-8DCC-9DAD63D5492A.jpeg

Επειδή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν οφείλεται στον φακό ή στην οθόνη, μιας για μια καμπύλη που σαν να κλείνει την κάτω αριστερή γωνία; 

Αν η γραμμή είναι υπαρκτή και φαίνεται σε games ταινίες εγώ θα την άλλαζα γιατί εκεί θα πήγαινε διαρκώς το μάτι μου και τα λεφτά είναι πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αυτό έλεγα. Λίγο που τη χρησιμοποίησα φαίνεται σπάνια και συνήθως δεν την παρατηρώ. Θα την επέστρεφα αλλά μάλλον θα κάνει κανένα 2μηνο η αντικατάσταση και δεν ειναι σίγουρο οτι θα έρθει καλύτερη.. αυτό σκέφτομαι Μίλησα με το support του Amazon και μου είπαν μόνο για επιστροφή χρημάτων... αντικατάσταση δεν δέχονται.. 

Επεξ/σία από CHG7
Δημοσ.

Σε εμένα πάντως ήθελε καθάρισμα ακριβώς στο ίδιο σημείο!! Πανάκι μικροϊνών ελάχιστα βρεγμένο. Νόμιζα ότι ήταν το πάνελ αλλά ήταν εξωτερικό  :) :) :)

Δημοσ.

Σήμερα την πήρα εγώ από το you που την είχε για λίγο στα 660€. Πανέμορφη οθόνη και αρκετά ξεκούραστη. Η αλήθεια ήταν ότι τη φοβόμουν τη μετάβαση από το Alienware AW2518HF, λόγω μεγέθους, αλλά τελικά μια χαρά!!

Σε παιχνίδια δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα

Μόνο λίγο Assassin's Creed - Odyssey,  αλλά με κάποιες παραχωρίσεις (οι οποίες δε με χαλάνε στο οπτικό) γιατί η RX 580 δεν είναι για τέτοια πράγματα :P

Αλλά συμβιβάζομαι με αυτήν προς το παρόν.

Ελπίζω και πιστεύω ότι θα με βγάλει μια πενταετία η οθόνη για να κάνει κάποια απόσβεση, μιας και αρχικά ήθελα να δώσω μέχρι 500€ το πολύ.

Στο θέμα μας.... Έχει δοκιμάσει κάποιος ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα που να βελτιώνουν την ήδη καλή εικόνα? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...