Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στα 70-80 εκ. παλευεται ανετα στο browsing και στο gaming ειναι απολαυση, για μενα τουλαχιστον. Καποιος αλλος μπορει να ισχυριζοταν οτι τα πιξελ δεν παλευονται λογω του χαμηλου ppi. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Κανω παραχωρηση εκει και απολαμβανω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της.

Αυτη του θεματος δεν το συζητω ειναι καταπληκτικη, αλλα θελει κ την αντιστοιχη (πανακριβη) καρτα για να δειξει τα κοφτερα δοντια της..

Ετσι ακριβως. Στα 80 εκατοστα εισαι κομπλε. Η 1440p ultrawide θελει δυναμη ειναι ενα θεμα που θα αποσχολησει σιγουρα σε μελλοντικα παιχνιδια ακομα και σημερινα. 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για οσους εχουν την 64 δυσκολο θεωρω στα επομενα 3 χρονια. Θα ριχνουν λιγο καποια settings και μια χαρα θα ειναι εαν και εφοσον κατι τετοιο κριθει απαραιτητο. Και #@μω τα gaming set-up στηνεις βασικα με το συγκεριμενο συνδυασμο. Αρχοντας εισαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

Μη το λες.. Ο @leros2004 μας παρατησε

Δεν το κουναω απο 21:9 για τιποτα φιλε μου. Αν κατσω σε 16:9 monitor η οθονη απλα μου φαινεται πολυ περιορισμενο το οπτικο μου πεδιο και δεν το μπορω. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στο 21:9 απλα χανεσαι. Και στο 32:9 ακομα περισσοτερο αλλα εκει σε πολυωρο usage δεν ξερω ποσο ξεκουραστο ειναι. 

1 ώρα πριν, DsLmAnIaC είπε

Δεν είχε και άδικο. Οθονάρα και η AOC στα 144 hz και με το απλό HDR πάνω της.

Απλα ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια. Ακομα και το crash bandicoot το 1 που τερματισα το επαιξα και στην 55αρα σε 16:9 δεν ηταν το ιδιο. Το ολο immersive στοιχειο δεν αναπληρωνετε με τιποτα και 500hz να εχουμε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν το κουναω απο 21:9 για τιποτα φιλε μου. Αν κατσω σε 16:9 monitor η οθονη απλα μου φαινεται πολυ περιορισμενο το οπτικο μου πεδιο και δεν το μπορω. Βεβαια γουστα ειναι αυτα. Στο 21:9 απλα χανεσαι. Και στο 32:9 ακομα περισσοτερο αλλα εκει σε πολυωρο usage δεν ξερω ποσο ξεκουραστο ειναι. 

Απλα ειναι μια τελειως διαφορετικη εμπειρια. Ακομα και το crash bandicoot το 1 που τερματισα το επαιξα και στην 55αρα σε 16:9 δεν ηταν το ιδιο. Το ολο immersive στοιχειο δεν αναπληρωνετε με τιποτα και 500hz να εχουμε.

Κι εγώ 21:9 είμαι σε 29 ίντσες και δε θέλω να αλλάξω φορμάτ, αλλά για την 32αρα τη Samsung  ή την AOC 322QC4 θα το έκανα το ατόπημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως χρειάστηκα χώρο όχι αστεία για την οθόνη. Να πω ότι την πήρα στο Black Friday που έβγαλαν λίγα τεμάχια ίδια τιμή. 

Φοβερός ο τρόπος που ρυθμίζεται σε ύψος και κλίση και bonus ότι αν βάλεις ένα απλό vesa mount δεν χάνεις τις δυνατότητες αυτές καθώς μπαίνει πάνω στην οθόνη μετά τον μηχανισμό. 

Την έχω καλιμπράρει με i1pro και το displayCal και έχω φοβερό uniformity και εξαιρετικά DeltaE. 

desk.PNG

• Like 6
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fylatos είπε

Εγώ πάντως χρειάστηκα χώρο όχι αστεία για την οθόνη. Να πω ότι την πήρα στο Black Friday που έβγαλαν λίγα τεμάχια ίδια τιμή. 

Φοβερός ο τρόπος που ρυθμίζεται σε ύψος και κλίση και bonus ότι αν βάλεις ένα απλό vesa mount δεν χάνεις τις δυνατότητες αυτές καθώς μπαίνει πάνω στην οθόνη μετά τον μηχανισμό. 

Την έχω καλιμπράρει με i1pro και το displayCal και έχω φοβερό uniformity και εξαιρετικά DeltaE. 

desk.PNG

Το γραφείο τι διστάσεις έχει ?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, fylatos είπε

desk.PNG

ειδικά ροδάκια για το ξύλινο πάτωμα έχεις στην καρέκλα σου; (αφού ρωτάμε και για έπιπλα)

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, firepc είπε

μηκος και βαθος?

Σόρρυ παιδιά λαθος μου 150 μήκος 92 βάθος. 

8 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

ειδικά ροδάκια για το ξύλινο πάτωμα έχεις στην καρέκλα σου; (αφού ρωτάμε και για έπιπλα)

Ναι σιλικόνης δεν κάνουν ζημια. Απλά θέλουν αλλαγή ανάλογα με τα κιλά σου ανά 2-3 χρόνια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Κι εγώ 21:9 είμαι σε 29 ίντσες και δε θέλω να αλλάξω φορμάτ, αλλά για την 32αρα τη Samsung  ή την AOC 322QC4 θα το έκανα το ατόπημα.

Θα σου κακοφανει πάρα πολύ αν κάνεις την αλλαγή πάντως να μου το θυμηθείς. 

Δημοσ.

Το ιδανικό για εμένα για αυτή την οθόνη θα ήταν να μπορούσαν τα windows να κάνουν αυτόματα snap 3 παράθυρα side to side. Δλδ αριστερά να έχεις πχ browser, μέση κύριο προγράμμα, δεξιά word/Excel. Δυστυχώς όμως τα snap γίνονται σε τεταρτημόρια.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fylatos είπε

desk.PNG

Πολύ ωραίο το γραφείο σου. Από πού αν επιτρέπεται και αν είναι εύκολο link. 

Γνωρίζεις πώς βγαίνει η βάση και μπαίνει η βάση τοίχου;

Δεν έχω βρει κάποιο βίντεο στο youtube και οι Κορεάτες δεν παρέχουν πληροφορίες. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...