Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ποια ειναι η μεταφορικη που αργησε 2ή3 μερες απο το estimate date;

UPS Γιάννη. Έδινε 15/01 αρχικά και τελικά ήρθε σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

UPS Γιάννη. Έδινε 15/01 αρχικά και τελικά ήρθε σήμερα.

Μη λες τέτοια και περιμένω και εγώ μια οθόνη. .

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάθει πλάκα με το μόνιτορ. Τα χρώματα πάρα πολύ ζωντανά. Θα χρειαστώ όμως οπωσδήποτε νέα επιφάνεια εργασίας αλλιώς θα βάζω το πληκτρολόγιο στο χαλί. :P 

Η βάση της πιάνει σε βάθος περί τους 30 πόντους. 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Που να σηκωθείς από το Γραφείο... 

Και το κινητό δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που βλέπουν τα μάτια. :P 

SAMSUNG NEW.jpg

Ωραια πραγματα. Super. Μπραβο και καιρος να δεσεις για λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έδωσα 600 ευρώ για Monitor.

Ήταν πολύ έξω από αυτό που είχα κατά νου, όμως δεν το μετάνιωσα καθώς το monitor είναι κόσμημα και το panel πολύ ξεκούραστο.

Την έχω στους 60 πόντους και δεν νιώθω καθόλου. Σίγουρα θα μείνει καιρό. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έδωσα 600 ευρώ για Monitor.

Ήταν πολύ έξω από αυτό που είχα κατά νου, όμως δεν το μετάνιωσα καθώς το monitor είναι κόσμημα και το panel πολύ ξεκούραστο.

Την έχω στους 60 πόντους και δεν νιώθω καθόλου. Σίγουρα θα μείνει καιρό. 

Το εν λογω αξιζει να μεινει και ειναι οντως κοσμημα και πετραδι μαζι. Εγω πηρα την LG 34UC79G-Bπου την εξεταζες κι εσυ και εχω  μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος. Δεν μπορουσα και δεν ηθελα να ανεβω τοσο ψηλα στο combo gpu+monitor.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Το εν λογω αξιζει να μεινει και ειναι οντως κοσμημα και πετραδι μαζι. Εγω πηρα την LG 34UC79G-Bπου την εξεταζες κι εσυ και εχω  μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος. Δεν μπορουσα και δεν ηθελα να ανεβω τοσο ψηλα στο combo gpu+monitor.

Πολύ καλό monitor πήρες, το μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλό monitor πήρες, το μετάνιωσα που δεν το πήρα τότε. :) 

Η 79αρα της lg εχει ολα τα καλα γρηγορο πανελ ultrawide 34αρα απλα χαμηλο ppi. Σε αποσταση 80-90 εκατοστων εξαλλειφετε ομως για πιο κοντα δεν ξερω. Η 1440p παιζει στα 110ppi.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η 79αρα της lg εχει ολα τα καλα γρηγορο πανελ ultrawide 34αρα απλα χαμηλο ppi. Σε αποσταση 80-90 εκατοστων εξαλλειφετε ομως για πιο κοντα δεν ξερω. Η 1440p παιζει στα 110ppi.

Στα 70-80 εκ. παλευεται ανετα στο browsing και στο gaming ειναι απολαυση, για μενα τουλαχιστον. Καποιος αλλος μπορει να ισχυριζοταν οτι τα πιξελ δεν παλευονται λογω του χαμηλου ppi. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Κανω παραχωρηση εκει και απολαμβανω τα υπολοιπα χαρακτηριστικα της.

Αυτη του θεματος δεν το συζητω ειναι καταπληκτικη, αλλα θελει κ την αντιστοιχη (πανακριβη) καρτα για να δειξει τα κοφτερα δοντια της..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...