Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σούπερ τιμή αλλά για λίγους ;)

Curved 34άρα VA Ultra Wide 3440x1440, 100Hz, Freesync, QLED με 2 x Thunderbolt 3 θύρες.

518 Λίρες = 575€ + προμήθεια τράπεζας. Πληρώνουμε σε GBP και αφήνουμε την τράπεζα να κάνει τη μετατροπή.

https://www.amazon.co.uk/dp/B07FBL6WSC

Ελλάδα από 840€ + μεταφορικά: https://www.skroutz.gr/s/16134896/Samsung-C34J791WTU.html και του χρόνου φουντούνια

Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τουμπανη τιμη αν ειχε G-Sync θα το σκεφτομουν παρα πολυ σοβαρα. Ειναι το ιδανικο monitor με την ιδανικη αναλυση και τα hertz. Αλλα με freesync και 1070ti η θα εχω τρελο stuttering η θα πρεπει να βαζω low ρυθμισεις μπας και κρατησω τα 100hz που ζηταει. Οποτε προτεινετε μονο σε οσους εχουν vega 56/vega 64. Η nvidia χρηστες μονο με καμια 2080ti αν μπορεσετε να την αξιοποιησετε οπως πρεπει. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Η 480 θα τα βγάλει πέρα; 

Από παιχνίδια World of Warships και κανένα Dirt. 

• Like 1
Δημοσ.

Και τώρα 1440p έχω, αλλά σε wide και όχι σε ultra wide και τα πηγαίνει μια χαρά, για αυτό ρώτησα μήπως τα επιπλέον pixels δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Και το thunderbolt που έχει βέβαια είναι τρομερή ευκολία για το Macbook. Βλέπω να φεύγει το 500ρικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έψαχνα ultra wide, βέβαια ξεφεύγει απο τα χρήματα που είχα υπολογίσει αλλά χαλάλι πιστεύω καθώς είναι απίθανη οθόνη.

Με μια RX580 SE δεν θα την πολυπαλεύω αλλά στο pc παίζω κυρίως WoT οπότε λογικά θα είμαι μια χαρά. :) 

Είμαι ένα κλικ απο το να την παραγγείλω. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Έψαχνα ultra wide, βέβαια ξεφεύγει απο τα χρήματα που είχα υπολογίσει αλλά χαλάλι πιστεύω καθώς είναι απίθανη οθόνη.

Με μια RX580 SE δεν θα την πολυπαλεύω αλλά στο pc παίζω κυρίως WoT οπότε λογικά θα είμαι μια χαρά. :) 

Πάρτην!

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Και τώρα 1440p έχω, αλλά σε wide και όχι σε ultra wide και τα πηγαίνει μια χαρά, για αυτό ρώτησα μήπως τα επιπλέον pixels δημιουργήσουν πρόβλημα. 

Και το thunderbolt που έχει βέβαια είναι τρομερή ευκολία για το Macbook. Βλέπω να φεύγει το 500ρικο.

600ρικο μιας και βγαινει στα ~580 ευρώ. Εμένα με Πειραιώς ~595 ευρώ.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

και άργησες, είναι αλήθεια περίμενα το ποστ σου πιο νωρίς... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Xριστουγεννιάτικο τραπέζι βλέπεις.... :D  

Arriving 23 Jan 2019 - 26 Feb 2019, ελπίζω να αλλάξει αυτό και να έρθει νωρίτερα. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Μόνο όσοι έχετε Vega η 580 να την τσεκάρετε. Και κυρίως για πιο εύκολα παιχνίδια από άποψη γραφικών. Για ΑΑΑ μην περιμένετε πολλά είναι δύσκολη ανάλυση. 

Δημοσ.

Στο σταθερό έχω Ryzen 5 2600X, 16GB ram, Sapphire Nitro+ RX580 SE και απο games όπως είπα παίζω κυρίως WoT τα υπόλοιπα στις κονσόλες. Θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα όπως είμαι.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Πέρασε η ίωση ξαναβρήκε φόρμα!

Ευτυχώς είστε και σεις που τα αγοράζετε όλα να μην νιώθω ο μόνος καμμενος που έχω πέσει στην παγίδα του καταναλωτισμού :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...