Liquid Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ενας ο λογαριασμος για ολα τα αμαζον. Τα μεταφορικα 7-10 ευρω χοντρικα σε παπουτσια (1 ζευγαρι). Και για να το προχωρησουμε το παμε κουτσα κουτσα με translate να υποθεσω?
saxos55 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Ανοίγεις ακριβώς την ίδια σελίδα στο αγγλικό σε άλλο tab/παράθυρο. Ό,τι διαβάζεις στο αγγλικό, γράφει και στο ισπανικό. Στο τελευταίο βήμα πριν αγοράσεις μόνο, κλείσε το αγγλικό μην ξεχαστείς και το παραγγείλεις δύο φορές. Αλλιώς με translate αλλά δεν κάνει την ίδια δουλειά
djsaxsax Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 μου ηρθαν σημερα λοιπον σε 44μισο και μου ειναι μικρα!!!!!....σε nimbus που παιρνω χρονια αυτο ειναι το νουμερο μου....σε αυτα ομως ειναι πιο μικρη η φορμα.....τα εχω βαλει αγγελια αν καποιος τα θελει
ExTaCy1337 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ποιο ειναι το κοραλι βρε παιδια; αυτο το πορτοκαλι που βλεπω μολις παταω στο link? 🤣
nikolees Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα σήμερα και εγώ , όλα καλά. Link 1
mpokwsths Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Παρέλαβα και εγώ με μερικές μέρες καθυστέρηση. 45 πήρα, δηλαδή το αμέσως επόμενο νούμερο από την παλιά φόρμα της Asics, και είναι ακριβώς το νούμερο μου. Μπορώ να πω ότι σε σχέση με τα Asics του 2016 (GT-1000 6 και Cumulus 18) άκουσαν τα παράπονα του κόσμου και τα έχουν φαρδύνει ελαφρώς. Είναι λίγο νωρίς αλλά τα 19άρια δε φαίνεται να έχουν τη σόλα "μαγικό χαλί" που έχουν τα 18άρια. Ελπίζω μόλις γράψουν μερικά χιλιόμετρα να αλλάξω γνώμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα