Προς το περιεχόμενο

Smartphone 450€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GianniSM είπε

Αναφέρομαι στην λειτουργικότητα και μόνο. Προφανώς δεν θα συγκρίνω επιδόσεις, που για την κατηγορία του δεν έχω παράπονο από το P20, παρότι αυτό χρησιμοποιώ στην δουλειά (και του κάνω πολύ χρήση). Το UI της Samsung απλά πολύ πιο βολικό.

Αυτό που θα πάρει σε 2-3 μήνες να δεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, darksoul93 είπε

Ναι από ναυαρχίδα σε συσκευή με έναν από τους χειρότερους επεξεργαστές, καμία σχέση. Τι ακριβώς θέμα είχε; Κόλλαγε; Ζεσταινοταν; Ήταν αργό; Προφανώς και ήταν όλα αυτά, γιατί πολύ απλά είχε σάπιο επεξεργαστή. Χρησιμοποίησε συσκευές αντίστοιχου hardware και μετά σύγκρινε το software.

καλα που ηρθες εσυ φιλε μου και μου ειπες οτι ολα αυτα τα κανει το p20 lite μου , γιατι αληθεια  εμενα μου διεφυγαν ολα αυτα.

Επεξ/σία από aspirini
Δημοσ.

Εγώ νομίζω θα άξιζε για ένα xiaomi mi 8 βγαίνει στα 350 με 380 το 128αρι επίσης έχει snapdragon 845 το οποίο το καθιστά αν έχεις μερικές γνώσεις για να βάλεις custom Rom (xda) θα μπορείς να βάλεις google camera(modders) που μέχρι και στα low budget τα κάνει να βγάζουν υπέροχες φωτογραφίες 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Koskl είπε

Μήπως έχεις δουλέψει το ui της Huawei;

Για το LG G7 ποια είναι η άποψη σου;

Είναι εξαιρετικό το G7 . Το πρόβλημα είναι ότι αν κάποια στιγμή μετά θέλεις να το πουλήσεις είναι δύσκολο .το μονο του αρνητικό είναι αυτό . Το εχω χρησιμοποιήσει για 3 μήνες . 

Παντος στα λεφτά που εχεις καλύτερη επιλογή είναι να πας σε μεταχειρισμένο s9+ .

Άλλη καλή επιλογή είναι το mate 10 pro 

28 λεπτά πριν, Koskl είπε

??

Το hardware είναι καλύτερο αλλά δεν έχουν καταφέρει να το αξιοποιήσουν ακόμα από οσο είδα στο YouTube που είχε συγκριτικά .

επισης βαρύ κινητό , με χειρότερο επεξεργαστή χωρίς ip68 . 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Koskl είπε

Για το A9 ποια είναι η άποψη σας; Οι κάμερες τού υπερτερούν τού S8+?

Εννοείτε πως όχι! Το S8+ είναι πολύ ανώτερο... Το Α9 είναι απλά το φετινό πείραμα της Samsung στην κόντρα που ασκούν οι κινέζοι και τίποτα παραπάνω... Ειδικά αν ψάχνεις καλή κάμερα σε αυτά λεφτά S8+ δαγκωτό φιλαράκι! 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Koskl είπε

Μπορεί να έχει πληθώρα καμερών wide,  tele, main κτλ αλλά από ποιότητα μέτριες πολύ οι φωτογραφίες, τίποτα το ιδιαίτερο! Η κάμερα του S8+ είναι κλάσης ανώτερη! 

Επίσης στο Σκρουτζ παίζει κάπου στα 420+ αν δεν κάνω λάθος, είναι πολύ κακό deal κατά την γνώμη μου να σκάσεις τόσα για το A9 το οποίο φοράει έναν 660 και αυτές τις μέτριες κάμερες την ίδια ώρα που μπορείς να πάρεις πολύ πιο δυνατά και καλύτερα κινητά σε αυτά τα λεφτά! 

Μπορείς να πας με λίγα παραπάνω  στο S9, μπορείς να πας με αρκετά παρακάτω στο S8 και αν θες κάτι εκτός Samsung έχεις πολλές επιλογές στα χρήματα αυτά! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Τελικά κατέληξα στην αγορά του  s8+! Καλές γιορτές!☺️

Επεξ/σία από Koskl
Δημοσ.
Στις 27/12/2018 στις 8:11 ΠΜ, Koskl είπε

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια! Τελικά κατέληξα στην αγορά του  s8+! Καλές γιορτές!☺️

Η σειρά J είναι η κατώτερη κατηγορία,η A μεσαία και η S η ανώτερη.Σωστή επιλογή έκανες.

Αν το παρήγγειλες απο κατάστημα του Σκρούτζ να τσεκάρεις οτι προορίζεται για χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για να είσαι καλυμμένος σε θέμα εγγύησης.Πρίν ανοίξεις το κουτί,δίνεις το Serial Number (SN) στην Samsung και το τσεκάρουν.

Δημοσ.
Στις 26/12/2018 στις 11:16 ΠΜ, Koskl είπε

Μακριά απ το A9 τσάμπα ντόρος για το τίποτα! Την καλύτερη επιλογή έκανες με το S8+, πολύ καλή συσκευή και σαφώς ανώτερη απ το A9.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...