Προς το περιεχόμενο

Smartphone 450€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην αναζήτηση νέου Smartphone με έμφαση στην κάμερα. Είμαι ανάμεσα στο S8+ και το Huawei P20. Κλείνω προς το S8+ καθώς σχεδιαστικά για εμενα υπερτερεί. Το P20 σύμφωνα με το DxOMark έχει καλύτερη κάμερα από το S8+. Άλλα έχω τις επιφυλάξεις μου όσον άφορα το UI της Huawei.. Ποιά είναι η άποψη σας για το emuI?

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 400 ~450
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Facebook,instagram,Spotify, YouTube
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5~6
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):
Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων και Αδιαβροχοποίηση (αν υπάρχει)

5Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Ναιι!
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Όχι απαραίτητα
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Όχι
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναιι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Όχι
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Να βγάζει μία μέρα
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΌΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινούργιο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω για το S8+

Στην πράξη είναι καλύτερο.

Ο DxOMark δεν είναι Ευαγγελίο.

Θα σου έλεγα και το S9 με μια μικρή υπέρβαση (20-30€),αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου για την μπαταρία.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Θα συμφωνήσω για το S8+

Στην πράξη είναι καλύτερο.

Ο DxOMark δεν είναι Ευαγγελίο.

Θα σου έλεγα και το S9 με μια μικρή υπέρβαση (20-30€),αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου για την μπαταρία.

Μήπως έχεις δουλέψει το ui της Huawei;

Για το LG G7 ποια είναι η άποψη σου;

Δημοσ.

Galaxy S9 με 10 ευρώ παραπάνω απ το budget σου (αν έχεις να τα διαθέσεις)

Ανώτερο απ τα υπόλοιπα. 

https://www.bestprice.gr/item/2155271980/samsung-galaxy-s9-64gb-dual.html

4 λεπτά πριν, Koskl είπε

Είναι ένα μάτσο χάλια το UI της Χαβάη.

Της Samsung το UI είναι ό,τι καλύτερο και μιλάω για το One UI που βγήκε επίσημα χθες και θα το πάρει και το S8 σε 2-3 μηνάκια.

Στο S9 το έχω ήδη εδώ και 1.5 μήνα σχεδόν από όταν ήταν beta.

Μπορείς να το δεις σε κάποιο βίντεο στο youtube.

Όσο για το LG G7 δεν έχω γνώμη αλλά απ αυτά που διαβάζω, μακριά. 

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και στις δώσαμε :)  

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HateMe είπε

Galaxy S9 με 10 ευρώ παραπάνω απ το budget σου (αν έχεις να τα διαθέσεις)

Ανώτερο απ τα υπόλοιπα. 

https://www.bestprice.gr/item/2155271980/samsung-galaxy-s9-64gb-dual.html

Είναι ένα μάτσο χάλια το UI της Χαβάη.

Της Samsung το UI είναι ό,τι καλύτερο και μιλάω για το One UI που βγήκε επίσημα χθες και θα το πάρει και το S8 σε 2-3 μηνάκια.

Στο S9 το έχω ήδη εδώ και 1.5 μήνα σχεδόν από όταν ήταν beta.

Μπορείς να το δεις σε κάποιο βίντεο στο youtube.

Όσο για το LG G7 δεν έχω γνώμη αλλά απ αυτά που διαβάζω, μακριά. 

Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και στις δώσαμε :)  

Το S8+ σαν σύνολό θεωρώ ότι υπερτερεί. Από πλευρά ενημερώσεων όμως θα πάρει το Android 9.0 Και μετά τέλος ενώ το p20 θεωρητικά θα πάρει και το Android 10

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Koskl είπε

Το S8+ σαν σύνολό θεωρώ ότι υπερτερεί. Από πλευρά ενημερώσεων όμως θα πάρει το Android 9.0 Και μετά τέλος ενώ το p20 θεωρητικά θα πάρει και το Android 10

Μακράν καλύτερο το S8+ απ το P20 για μένα τουλάχιστον.

Το S9 ακόμα καλύτερο. 

Η μπαταρία του P20 ξέρω πως είναι τέρας πάντως σε σχέση με του S8/S9. 

Εγώ σου ξανά λέω, πήγαινε σε S9 με 460 ευρώ.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koskl είπε

Το ui της Huawei δεν θα το έλεγες και ότι καλύτερο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις η θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις.

Το G7 δεν το έχω δουλέψει.

Έχω πιάσει όμως G6.

Δημοσ.

Ενα ματσο χαλια το ui της huawei σιγουρα δεν ειναι. Της samsung ειναι πολυ χειροτερο και δεν μιλαμε για κατι που θα βγει σε 2-3 μηνες μιλαμε για αυτο που τρεχει τωρα ενα κινητο. Επισης λιγο πολυ με ολα η θα τα λατρεψεις η θα τα μισησεις εξαλλου ειναι και υποκειμενικο το τι σου αρεσει, πχ αν σου αρεσει το καθαρο αντροιντ τα μονα που θα λατρεψεις ειναι η τα πιξελ η τα Oneplus

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, darksoul93 είπε

Ενα ματσο χαλια το ui της huawei σιγουρα δεν ειναι. Της samsung ειναι πολυ χειροτερο και δεν μιλαμε για κατι που θα βγει σε 2-3 μηνες μιλαμε για αυτο που τρεχει τωρα ενα κινητο. Επισης λιγο πολυ με ολα η θα τα λατρεψεις η θα τα μισησεις εξαλλου ειναι και υποκειμενικο το τι σου αρεσει, πχ αν σου αρεσει το καθαρο αντροιντ τα μονα που θα λατρεψεις ειναι η τα πιξελ η τα Oneplus

Σίγουρα είναι υποκειμενικό τι αρέσει στον καθένα! Το ui της Samsung είναι Ποιο "καθαρό" για εμένα . Σε αντίθεσή με της Huawei που έχει πλήθος αχρείαστων εφαρμογών!

Δημοσ.

Προτείνω S8+ κι εγώ για αρχή (αν σε παίρνει για παραπάνω κοιτά και το S9).

Είχα 1+ χρόνο το LG G6 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος... Δεν πήγα στο G7 έπειτα (ειπα να παω στο S9) αλλά το είχα δουλέψει λίγες μέρες από γνωστό μου, πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε! Η μπαταρία του αν και 3.000mah μου φάνηκε να κρατάει περισσότερο απ του S9 που έχω τώρα, ίσωςνα κάνει καλύτερη διαχείριση... Επίσης αυτό το πρόβλημα που προέκυψε τελευταία με το boot loop σε όσους είχαν cosmote κάρτες ηταν software και έχει λυθεί με update εδώ και πολλές μέρες.

Όποτε μια την σειρά θα έλεγα...

1) Αν είσαι οριακά στα χρήματα τότε S8+! Το προτιμώ απ το P20 και γενικότερα είναι μια πολύ καλή συσκευή που σε λίγο καιρό θα πάρει και το android 9 + One UI.

2) Αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω πήγαινε στο S9 (μοναδικό ίσως αρνητικό η μπαταρία αλλά όχι τόσο τραγικά όπως την παρουσιάζουν πολλοί)

3) Αν άλλαξες γνώμη και θες κάτι πιο φθηνό απ όλα και ταυτόχρονα καλό κατά την γνώμη μου πήγαινε στο G7 (ειδικά στα χρήματα που έχει πάει τώρα δεν παίζεται νομίζω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, v|net είπε

Είχα 1+ χρόνο το LG G6 και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος... Δεν πήγα στο G7 έπειτα (ειπα να παω στο S9) αλλά το είχα δουλέψει λίγες μέρες από γνωστό μου, πολύ καλές εντυπώσεις μου άφησε! Η μπαταρία του αν και 3.000mah μου φάνηκε να κρατάει περισσότερο απ του S9 που έχω τώρα, ίσωςνα κάνει καλύτερη διαχείριση... Επίσης αυτό το πρόβλημα που προέκυψε τελευταία με το boot loop σε όσους είχαν cosmote κάρτες ηταν software και έχει λυθεί με update εδώ και πολλές μέρες.

1) Αν είσαι οριακά στα χρήματα τότε S8+! Το προτιμώ απ το P20 και γενικότερα είναι μια πολύ καλή συσκευή που σε λίγο καιρό θα πάρει και το android 9 + One UI.

2) Αν μπορείς να διαθέσεις λίγα παραπάνω πήγαινε στο S9 (μοναδικό ίσως αρνητικό η μπαταρία αλλά όχι τόσο τραγικά όπως την παρουσιάζουν πολλοί)

3) Αν άλλαξες γνώμη και θες κάτι πιο φθηνό απ όλα και ταυτόχρονα καλό κατά την γνώμη μου πήγαινε στο G7 (ειδικά στα χρήματα που έχει πάει τώρα δεν παίζεται νομίζω).

...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, v|net είπε

Αυτό που με ξενερώνει αφάνταστα και με αποτρέπει από την αγορά του s8+ είναι ότι θα δώσω τόσα χρήματα και από πλευρά ενημερώσεων θα πάρει το Android 9.0 και μετά τέλος. Τα 450€ είναι το ανώτατο όριο που σκοπεύω να διαθέσω για την συσκευή.. Μάλλον θα προβώ στη αγορά Του P20 κυρίως για τις δυνατοτήτες των καμερών Του..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koskl είπε

Αυτό που με ξενερώνει αφάνταστα και με αποτρέπει από την αγορά του s8+ είναι ότι θα δώσω τόσα χρήματα και από πλευρά ενημερώσεων θα πάρει το Android 9.0 και μετά τέλος. Τα 450€ είναι το ανώτατο όριο που σκοπεύω να διαθέσω για την συσκευή.. Μάλλον θα προβώ στη αγορά Του P20 κυρίως για τις δυνατοτήτες των καμερών Του..

Αφού θες και καλά Huawei γιατί δεν πηγαίνεις στο Mate 10 pro που είναι αδιάβροχο,έχει μεγαλύτερη μπαταρία, 6GB RAM/128 και με Oled οθόνη.

Και  είναι καλύτερο και από το P20.

Αν μου έλεγες για το Plus εκεί θα σου έλεγα εντάξει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Ναι από ναυαρχίδα σε συσκευή με έναν από τους χειρότερους επεξεργαστές, καμία σχέση. Τι ακριβώς θέμα είχε; Κόλλαγε; Ζεσταινοταν; Ήταν αργό; Προφανώς και ήταν όλα αυτά, γιατί πολύ απλά είχε σάπιο επεξεργαστή. Χρησιμοποίησε συσκευές αντίστοιχου hardware και μετά σύγκρινε το software.

Αναφέρομαι στην λειτουργικότητα και μόνο. Προφανώς δεν θα συγκρίνω επιδόσεις, που για την κατηγορία του δεν έχω παράπονο από το P20, παρότι αυτό χρησιμοποιώ στην δουλειά (και του κάνω πολύ χρήση). Το UI της Samsung απλά πολύ πιο βολικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...