panossar95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω σύνδεση ΟΤΕ adsl 24αρι, πιάνω 10-12με wifi. Στο wifi του σπιτιού είναι συνδεδεμένα 4 κινητά, ένα σταθερό πισι και το ps4. Δεν έχω θέματα ταχύτητας ή κάτι άλλο( είμαι σταθερά στα 10-12, αυτό εννοώ) 2 χρόνια έχω πάει ΟΤΕ όλα λειτουργούν άψογα. Θέλω να ρωτήσω, επειδή δεν έχω καμία συσκευή με ethernet αυτή τη στιγμή συνδεδεμένη, και επειδή στο ps4 βλέπω Netflix και online gaming, αν πιστεύετε ότι με καλώδιο θα έχω ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ διάφορα. Επίσης επειδή η απόσταση του ρούτερ από το ps4 σε ευθεία είναι 4-5 μέτρα, ποιο καλώδιο ethernet θα προτείνατε και πόσα μέτρα? Καθώς θα χρειαστεί να το περάσω γύρω γύρω από τον τοίχο μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δω κάτι καλύτερο στο ps4. Υπάρχει τρόπος να δω με Ethernet πόσο θα πιάνω χωρίς να χρειαστεί να βάλω συσκευή για μέτρηση? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από panossar95
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 ενα απλο cat5e καλωδιο κανει.το καλωδιο παιζει καλυτερα και πιο σταθερα.ποσα μετρα θα παρεις αυτο το ξερεις εσυ αφου μετρησεις αποσταση.μεχρι σχεδον 100 μετρα εισαι μια χαρα χωρις απωλειες 14 hours ago, panossar95 said: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω σύνδεση ΟΤΕ adsl 24αρι, πιάνω 10-12με wifi. Στο wifi του σπιτιού είναι συνδεδεμένα 4 κινητά, ένα σταθερό πισι και το ps4. Δεν έχω θέματα ταχύτητας ή κάτι άλλο( είμαι σταθερά στα 10-12, αυτό εννοώ) 2 χρόνια έχω πάει ΟΤΕ όλα λειτουργούν άψογα. Θέλω να ρωτήσω, επειδή δεν έχω καμία συσκευή με ethernet αυτή τη στιγμή συνδεδεμένη, και επειδή στο ps4 βλέπω Netflix και online gaming, αν πιστεύετε ότι με καλώδιο θα έχω ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ διάφορα. Επίσης επειδή η απόσταση του ρούτερ από το ps4 σε ευθεία είναι 4-5 μέτρα, ποιο καλώδιο ethernet θα προτείνατε και πόσα μέτρα? Καθώς θα χρειαστεί να το περάσω γύρω γύρω από τον τοίχο μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει. Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν δω κάτι καλύτερο στο ps4. Υπάρχει τρόπος να δω με Ethernet πόσο θα πιάνω χωρίς να χρειαστεί να βάλω συσκευή για μέτρηση? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα