Colt 7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα παιδες, παρακολουθω αρκετο καιρο ( ως καταναλωτης χωρις ιδιαιτερη γνωση στο θεμα )το κομματι του pc building και προσπαθω να βρω ενα ενα τα κομματια που θελω με βαση τις κριτικες και το μεταξυ τους compatibility.Το budget μου δεν θελω να ξεπερασει τα 1000 ευρω, δν σκοπευω να ασχοληθω με την συναρμολογηση ( αλλα θελω ενα καλο air flow και cable management απο τον ανθρωπο που θα το αναλαβει) , κατοικος Αθηνας.Με ενδιαφερει το gaming και μονο ( το μονο stress που θα φαει το pc ειναι το alt-tabbing σε browsers κατα το gaming session) σε 1080p αναλυση 144hz ( προτασεις και για οθονη -εκτος η εντος budget).Nα τονισω οτι δν εχω επαφη με overclocking cpu/ram εκτος αν μιλαμε για βασικα πραγματα που μπορω -με στοιχειωδη καθοδηγηση -να μαθω να κανω χωρις να γινω επικινδυνος με τασεις /θερμοκρασιες/ρολογια.Aρα δεν με ενδιαφερει καποια Κ cpu η ενα πραγματικο κτηνος mobo.Θα ηθελα τις συμβουλες σας για ολοκληρωμενες προτασεις αγορας και συναρμολογησης και πιθανα site( απο psu και ανεμιστηρακια μεχρι ram sticks και gpu).Eπισης, δεν με ενδιαφερουν τα prebuilts ( τα οποια εχω καταλαβει οτι ειναι απατες) και θα προτιμουσα την δυνατοτητα προκαταβολης ενος ποσου και στη συνεχεια δοσεων ( αν δεν ειναι εφικτο υπαρχει ατοφιο το budget). Εχω ακουσει εξαιρετικα λογια για τον i5 8400 και για την 1060 6gb.Θελω οι 'δυνατοτητες ' του συστηματος να κυμαινονται εκει η ανωτερα( φανταζομαι ομως υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες στα τελη του 18).Eχω μια ταση να αποφευγω την amd ( ας την θεωρησουμε κουσουρι ) οποτε ψαχνω κυριως ενα συστημα με intel /nvidia.
tanasen01 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Γεια χαρά και χρόνια πολλά. Πρέπει να ξεκαθαρίσεις το αν θες και οθόνη στα 1000€, αλλιώς δεν μπορούμε να προτείνουμε κάτι ολοκληρωμένο. 57 λεπτά πριν, Colt 7 είπε Εχω ακουσει εξαιρετικα λογια για τον i5 8400 και για την 1060 6gb To 2017 μάλλον τα άκουσες. Πλέον μπαίνουμε στο '19 και αρκετά παιχνίδια θέλουν πάνω από 8 threads. Για 144Hz 1080p η ενδεικτική λύση για gpu πλέον είναι η RTX2070. Η 1060 μπορεί μέχρι 60Hz. Υπόψιν σε κάνα μήνα θα βγουν και οι νέες mid-range κάρτες της Nvidia. Άποψή μου ότι αν κινηθείς σε intel (με αυτό το budget) θα φτιάξεις ένα μέτριο σύστημα για τα σημερινά δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα