Zerg13 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απ οτι καταλαβα κανεις νεο account δεν μπαινεις με ταχις. Το καταφερε κανεις; Πως θα σκαναρω το συμβολαιο του σπιτιου 10 σελιδες που ειναι να φτιαξω pdf; Εχω scaner. Εχω μαζεψει τα δικαιολογητικα. Γενικα εχει δουλεψει κανεις την εφαρμογη να με βοηθησει λιγο για να αποφυγω τις ουρες στο δημοσιο και να ξεμπερδεψω; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
blazar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μπορείς να το σκανάρεις μέσω κάποιας εφαρμογής κινητού και το κάνει μόνη της pdf. (tiny scanner π.χ.) Αλλιώς στον εκτυπωτή σου, πρέπει να έχει επιλογές για το τι είδους αρχείο θες να προκύψει μετά το σκανάρισμα. Εμένα τουλάχιστον έχει. Άλλαξέ το από jpg σε pdf. Γενικά δεν είναι δύσκολο. Αν θες να δηλώσεις το Λουτράκι, έχεις περιθώριο μέχρι τον Μάρτη. Άμα πας αυτές τις μέρες στο γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχης, δεν θα βρεις ουρά.
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, blazar είπε Μπορείς να το σκανάρεις μέσω κάποιας εφαρμογής κινητού και το κάνει μόνη της pdf. (tiny scanner π.χ.) Αλλιώς στον εκτυπωτή σου, πρέπει να έχει επιλογές για το τι είδους αρχείο θες να προκύψει μετά το σκανάρισμα. Εμένα τουλάχιστον έχει. Άλλαξέ το από jpg σε pdf. Γενικά δεν είναι δύσκολο. Αν θες να δηλώσεις το Λουτράκι, έχεις περιθώριο μέχρι τον Μάρτη. Άμα πας αυτές τις μέρες στο γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχης, δεν θα βρεις ουρά. Δεν εχω προβλημα να φτιαξω το pdf. Ρωταω για την ηλεκτρονικη διαδικασια γενικοτερα. Ευχαριστω παντως
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Για δωσε link να δουμε τι γινεται .
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Home_Page.aspx 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπηκα με στοιχεια taxis και κατεβασα σε pdf την δηλωση που εχω κανει 3/10/2008 .Πρεπει να κανουμε κατι αλλο ? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano 1
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) http://www.ktimatologio.gr/Pages/Default.aspx εκει που λεει αναζητηση περιοχων βαλε την δικη σου. Εχει ολοκληρωθει; Ή δεν αρχισε καν. Βγαζει και ενα τηλεφωνο αν θες να ρωτησεις κατι, αλλαζει ανα νομο. στο ιδιο link ποιο κατω γραφει και για νεα εφαρμογη το 2019....ενα μπαχαλο. 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μπηκα με στοιχεια taxis και κατεβασα σε pdf την δηλωση που εχω κανει 3/10/2008 .Πρεπει να κανουμε κατι αλλο ? Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
SB_1957 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει ανακοίνωση στην αρχική σελίδα Εντός του Ιανουαρίου 2019 θα είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή για την υποβολή ηλεκτρονικής δήλωσης για το Κτηματολόγιο.Παρακαλείσθε να οριστικοποιήσετε τυχόν εκκρεμείς δηλώσεις σας, διότι με την έκδοση της νέας εφαρμογής δεν θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής τους και θα πρέπει να συμπληρωθούν ξανά από την αρχή. Η νέα εφαρμογή: · Είναι περισσότερο φιλική στον χρήστη. · Είναι πλήρως συμβατή με όλους τους σύγχρονους browsers. · Είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω των κωδικών taxisnet. · Παρέχει πολλούς τρόπους για τον προσδιορισμό της θέσης της ιδιοκτησίας σας, καθώς ο εντοπισμός είναι πλέον υποχρεωτικός. · Δίνει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής εγγράφων διαφόρων τύπων (tiff, jpeg, pdf), καθώς καταργείται η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής των εγγράφων." Προς τι η βιασύνη? 1 1
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ έκανα λογαριασμό, έβαλα στοιχεία και προχώρησα στο επόμενο βήμα. Δεν μου έβγαζε την περιοχή και τα παράτησα. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε http://www.ktimatologio.gr/Pages/Default.aspx εκει που λεει αναζητηση περιοχων βαλε την δικη σου. Εχει ολοκληρωθει; Ή δεν αρχισε καν. Βγαζει και ενα τηλεφωνο αν θες να ρωτησεις κατι, αλλαζει ανα νομο. στο ιδιο link ποιο κατω γραφει και για νεα εφαρμογη το 2019....ενα μπαχαλο. Για Λυκοβρυση μου γραφει ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ / ΕΝΣΤΑΣΗΣ Αρα ισχυει αυτη τιυ 2008 αν δεν κανω λαθος .
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για Λυκοβρυση μου γραφει ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ / ΕΝΣΤΑΣΗΣ Αρα ισχυει αυτη τιυ 2008 αν δεν κανω λαθος . Εναρξη υποβολης 2016 εγραφε. Αν κανεις λαθος, θα πεσει προστιμο 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ έκανα λογαριασμό, έβαλα στοιχεία και προχώρησα στο επόμενο βήμα. Δεν μου έβγαζε την περιοχή και τα παράτησα. Κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω. Τελικα δεν εχω καταλαβει αν θελει taxis ή νεο κωδικο λογαριασμο. Αλλα site γραφουν δεν θελει taxis αλλα γραφουν μπειτε με taxis. Κανε αναζητηση περιοχης εδωσα link παραπανω. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
zio10 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Εναρξη υποβολης 2016 εγραφε. Αν κανεις λαθος, θα πεσει προστιμο Τελικα δεν εχω καταλαβει αν θελει taxis ή νεο κωδικο λογαριασμο. Αλλα site γραφουν δεν θελει taxis αλλα γραφουν μπειτε με taxis. Εγώ δεν είδα επιλογή για taxis αν και αυτό περίμενα. Οπότε έκανα καινούργιο λογαριασμό. 1
paperscore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτο το θεμα; Πρεπει να ξαναδηλωσουμε τα ακινητα μας; Εγω βρηκα κατι φακέλους που μας ειχαν στειλει σπο το Εθνικο Κτηματολογιο και εχουν τα δηλωμενα ακινητα μας, εμενα, του πατερα μου κ τις μητερας μου που ειχαμε κανει παλαιοτερα 2008 ητανε; Δεν θυμαμαι. Πρεπει να ξανακανουμε δηλωση; Ηρακλειο Κρητης.
SB_1957 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 48 λεπτά πριν, paperscore είπε Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτο το θεμα; Πρεπει να ξαναδηλωσουμε τα ακινητα μας; Εγω βρηκα κατι φακέλους που μας ειχαν στειλει σπο το Εθνικο Κτηματολογιο και εχουν τα δηλωμενα ακινητα μας, εμενα, του πατερα μου κ τις μητερας μου που ειχαμε κανει παλαιοτερα 2008 ητανε; Δεν θυμαμαι. Πρεπει να ξανακανουμε δηλωση; Ηρακλειο Κρητης. Δεν είχαν γίνει δηλώσεις σε όλους τους νομούς, ούτε σε όλες τις περιοχές του κάθε νομού. Διαλέγεις το νομό που σε ενδιαφέρει και βλέπεις σε ποιες περιοχές έχει γίνει και σε ποιες γίνεται τώρα. Αν η περιοχή που έχεις ακίνητα έχει κτηματογραφηθεί και έχεις τα χαρτιά της κτηματογράφησης δεν κάνεις τίποτε. Αν δεν τα είχες δηλώσει την περίοδο που γινόταν η κτηματογράφηση επικοινωνείς με το κτηματολογικό γραφείο για το τί μπορείς να κάνεις. Αν απέκτησες ακίνητο σε περιοχή που κτηματογραφήθηκε, θεωρητικά είναι κτηματογραφημένο, καθώς το κτηματολόγιο έχει αντικαταστήσει το υποθηκοφυλακείο. Αν έχεις ακίνητα σε περιοχή που κτηματογραφείται τώρα, πρέπει να τα δηλώσεις μέχρι την ημερομηνία που αναφέρει ότι λήγουν οι δηλώσεις στην περιοχή που ανήκεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα