Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, zoranb είπε

Πως μπορεί να φτιάξει κανείς τις σαρδέλες όπως τις βρίσκει κανείς σε κονσέρβες, με μαλακά έως ανύπαρκτα τα κόκαλά τους;

Νομιζω οτι οι σαρδελες με τα υπολοιπα υλικα μπαινουν κ σφραγιζονται ωμα, και μετα τα «μαγειρευουν» , συνηθως πχ ατμιζουν τις κονσερβες σφραγισμενες... ε καπως ετσι... δυσκολο να το κανει καποιος σπιτι:. Ισως μεσα σε γυαλα σφραγισμενη, και σε μπεν μαρι, σε χαμηλη φωτια για λιγες ωρες..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυκλοφορούν οι αμβροσία, καλές είναι. Εγώ συνήθως παίρνω τράτα, μου αρέσει και αυτή με την σάλτσα ντομάτας. 

Επίσης πολύ ωραία είναι η κονσέρβα γαύρος μαρινάτος του lidl, δεν έχω βρει τέτοια από άλλη εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, zio10 είπε

Κυκλοφορούν οι αμβροσία, καλές είναι. Εγώ συνήθως παίρνω τράτα, μου αρέσει και αυτή με την σάλτσα ντομάτας. 

Επίσης πολύ ωραία είναι η κονσέρβα γαύρος μαρινάτος του lidl, δεν έχω βρει τέτοια από άλλη εταιρεία.

Ωραια ειναι και η Ρεγγα αλλα και το Σκουμπρι του Γαλαξια /ΑΒ.

https://www.ab.gr/click2shop/Vasika-typopoiimena-trofima/Konserves/Diafora-Psarika/REGGA-FILETO-KAPNISTO-160GR/p/7140117

https://www.ab.gr/click2shop/Vasika-typopoiimena-trofima/Konserves/Diafora-Psarika/SKOYMPRI-KAPNISTO-160-GR/p/7139684

Αυτα για μενα ειναι καλυτερα απο απλες σαρδελες που τις εχω βαρεθει.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 2
Δημοσ.

Ναι είναι ωραία τα καπνιστά και είναι και μεγάλες συσκευασίες! Επίσης μια ωραία που την έχω συνηθίσει από μικρός είναι η σόρις.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/12/2018 στις 11:03 ΜΜ, zoranb είπε

Πως μπορεί να φτιάξει κανείς τις σαρδέλες όπως τις βρίσκει κανείς σε κονσέρβες, με μαλακά έως ανύπαρκτα τα κόκαλά τους;

Φίλε μου είναι στον ατμό...

Δημοσ.

Αλήθεια ή είχες πεθάνει στη βαρεμάρα να φτάσεις στη σελίδα 10,000 να βρεις θέμα του 2018 ή για κάποιον ανεξήγητο λόγο έψαξες "σαρδέλες" στο Insomnia 🤣

Στις 7/5/2024 στις 1:26 ΜΜ, darkside71 είπε

Φίλε μου είναι στον ατμό...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...