zoranb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Πως μπορεί να φτιάξει κανείς τις σαρδέλες όπως τις βρίσκει κανείς σε κονσέρβες, με μαλακά έως ανύπαρκτα τα κόκαλά τους;
blazar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Πας στον ιχθυοπώλη, του ζητάς σαρδέλες και του λες να τις καθαρίσει και να τις φιλετάρει.
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτές τις κονσέρβας δεν είναι μόνο χωρίς κόκαλλα (για να ακρίβεια έχουν πολύ μαλακ΄ς κόκκαλα!) αλλά είναι κ ψημένες με κάποιο ιδιαίτερο τρόπο, τον οποίον επίσης αναζητώ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από zoranb
blazar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Έχει βιντεάκια στο γιουτιούμπ. Βάλε "αντζούγιες" και θα βρεις.
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δεν εννοώ παστό γαύρο... αλλά σαρδέλες, χωρίς αλάτι κλπ. Εάν είχες φάει ποτέ σαρδέλες σε κονσέρβα θα καταλάβαινες τι εννοώ! 😊
blazar Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Χμμμ... Ίσως να έχεις δοκιμάσει κατι διαφορετικό. Συνήθως εγώ η σαρδέλα που έπαιρνα στην κονσέρβα, ήταν φιλεταρισμένη σε λάδι. Της έβαζες ξύδι και την έτρωγες για μεζέ. Το ίδιο όπως με τις ατζούγιες που σου είπα δηλαδή. Πες μας μία τι κονσέρβα έφαγες και σου άρεσε. Ίσως βοηθήσει.
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εντάξει μην κάνουμε και διαφήμιση, απλές ασρδέλες σε κονσέρβα σε λάδι και πιπεριά καυτερή. Αλλά ότι μάρκα σαρδέλες σε κονσέρβα και να πάρεις, είναι σε λάδι και δεν είναι παστές! Γιατί μου είπες να ψάξω "αντζούγιες" τις οποίες τις έχουν με ένα τόνο αλάτι!
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Εντάξει μην κάνουμε και διαφήμιση, απλές ασρδέλες σε κονσέρβα σε λάδι και πιπεριά καυτερή. Αλλά ότι μάρκα σαρδέλες σε κονσέρβα και να πάρεις, είναι σε λάδι και δεν είναι παστές! Γιατί μου είπες να ψάξω "αντζούγιες" τις οποίες τις έχουν με ένα τόνο αλάτι! Όχι αντζούγιες έχει και σε λάδι κάπου μπερδεύεσαι (πολλά super market έχουν και χύμα
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ο blazar μου είπε να ψάξω στο youtube και το πρώτο βιντεάκι που βρήκα ήτανε παστές! Οι αντζούγιες είναι ο γαύρος αλλά εγώ στις κονσέρβες μόνο σαν γαύρο τον έχω δεί και όχι σαν αντζούγιες.
haHa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι σαρδελες τηγανιζονται και μετα μπαινουν σε κονσερβα και διατηρουνται σε λαδι ή εχουν παστωθει, μετα καθαριστει τελειως απο το αλατι και υστερα διατηρουνται σε λαδι. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από haHa 1
Zerg13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, blazar είπε Πας στον ιχθυοπώλη, του ζητάς σαρδέλες και του λες να τις καθαρίσει και να τις φιλετάρει. Ωραιο αστειο πχ ενα κιλο σαρδελες φιλεταρισμα; Αλλαζει η τιμη κιλου μετα.
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, haHa είπε Οι σαρδελες τηγανιζονται και μετα μπαινουν σε κονσερβα και διατηρουνται σε λαδι ή εχουν παστωθει, μετα καθαριστει τελειως απο το αλατι και υστερα διατηρουνται σε λαδι. Τηγανίζονται? Είσαι σίγουρος? Περισσότερο σαν βραστές μου κάνουν εμένα, είναι λιωμένα και τα κόκκαλά τους εάν έχεις προσέξει!
zoranb Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Τίποτα το ιδιαίτερο απλώς μου έχει κάνει αντύπωση με ποιό τρόπο μαλακώνουν τα κόκαλά τους αυτές που είναι μέσα στις κονσέρβες... και το δε δέρμα τους είναι σαν όταν είναι νωπές! Την τεχνική ήθελα να μάθω! Να είναι τηγανητές πάντως σχεδόν το αποκλείω!
Sugizo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ότι πιο κοντινό αλλά φρέσκο είναι οι σαρδέλες σαγανάκι νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα