LabrakisG1992 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω την 1080 της gigabyte και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εκει που παιζω κανονικά ξαφνικά τρώω black screen και ξεκιναει η κάρτα να δουλευει στο φουλ(ακουγονται πολυ δυνατά οι ανεμιστήρες).Συνεχίζω όμως να έχω ήχο κανονικά.Αναγκαστικά κάνω ρεσταρτ,Αυτό συμαβίνει εδω και μήνες αλλα το έκανε πολυ σπάνια.Την τελευταία βδομάδα γίνεται στάνταρ 4-5 φορές την μέρα.Για την ώρα γίνεται μόνο όταν παίζω(pubg,fifa) και όχι όταν σερφάρω.Οι θερμοκρασία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τους 66-67 βαθμούς.Επίσης αν κοπανήσω δυνατά το γραφείο ξαναγίνεται το ίδιο.Το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με την κάρτα το έχω αλλάξει 3 φορές αλλα ακόμα τα ίδια.Δυστυχώς δεν έχω άλλο καλώδιο να συνδέσω την κάρτα με το τροφοδοτικό καθώς πιστευω οτι σε αυτό το καλώδιο είναι το πρόβλημα.Έιχε ποτέ κανείς το ίδιο θέμα?καμια ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από LabrakisG1992
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δοκίμασε σε πρώτη φάση την κάρτα σε άλλο pc. Η άλλο τροφοδοτικό στο pc σου.
sotirisxp Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπέρα. Έχω την 1080 της gigabyte και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Εκει που παιζω κανονικά ξαφνικά τρώω black screen και ξεκιναει η κάρτα να δουλευει στο φουλ(ακουγονται πολυ δυνατά οι ανεμιστήρες).Συνεχίζω όμως να έχω ήχο κανονικά.Αναγκαστικά κάνω ρεσταρτ,Αυτό συμαβίνει εδω και μήνες αλλα το έκανε πολυ σπάνια.Την τελευταία βδομάδα γίνεται στάνταρ 4-5 φορές την μέρα.Για την ώρα γίνεται μόνο όταν παίζω(pubg,fifa) και όχι όταν σερφάρω.Οι θερμοκρασία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τους 66-67 βαθμούς.Επίσης αν κοπανήσω δυνατά το γραφείο ξαναγίνεται το ίδιο.Το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με την κάρτα το έχω αλλάξει 3 φορές αλλα ακόμα τα ίδια.Δυστυχώς δεν έχω άλλο καλώδιο να συνδέσω την κάρτα με το τροφοδοτικό καθώς πιστευω οτι σε αυτό το καλώδιο είναι το πρόβλημα.Έιχε ποτέ κανείς το ίδιο θέμα?καμια ιδέα τι άλλο μπορεί να φταίει? ειχα το ιδιο προβήμα αλλα δεν ειχε κουμπωσει σωστα η καρτα στα καλωδια του τροφοδοτικου ...τωρα παιζει αψογα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα