Προς το περιεχόμενο

Ερωτησεις σχετικα με Αdsl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σκεφτομαι να κανω αιτηση αυριο στον οτε και εχω κατι ερωτησουλες μια που ειμαι ασχετος με το θεμα

1)Forthnet και ping στο Ηρακλειο/Κρητης τι γινετε γιατι με ενδιαφερει και το θεμα gaming.

2)Εχω ηδη ενα dsl router/access point (νομιζω neogear λεγεται) που μου το εφερε ενας φιλος απο Αμερικη. Χρειαζομαι μονο ενα modem επιπλεον?(ποιο μου προτεινετε?usb ακουσει καταναλωνει πολλους πορους απο το συστημα) Διοτι η γραμμη dsl θα ειναι για 2 pc

3) Σε αυτη τι φαση ποσο εχουν φτασει τα τελη εγκαταστασης μαζι με τον εξοπλισμο?

4)Πρεπει να πληρωθουν ντουκου η δεχονται και δοσεις? (φοιτητης βλεπεται)

5) Τι εξοπλισμο να περιμενω απο τους τεχνικους του οτε ωστε να μην μου παιξουν καμια ταπα (φιλτρα κ.τ.λ)

6) χρειαζετε να γνωριζω κατι αλλο πριν παρω τηλεφωνο

Ευχαριστω και συγνωμη αν εγινα κουραστικος!!

Y.Γ Ειμαι over pstn!

Δημοσ.

Γειά σου σύντεκνε

Εγώ έβαλα 384/128 Με Otenet και σε γενικές γραμμές πάει σφαίρα, αλλα αυτό έχει να κάνει και με την περιοχή που μένεις.

Εγώ έχω μοιράσει την σύνδεση σε 3 PCιά (ένας ο Server και δύο να παίρνουν απο αυτόν)

Δέν έχω βάλει Router και όπως μου απάντησε ένα παλικάρι απο εδω μέσα δέν τον χρειάζομαι σε τελική ανάλυση και εσύ αν θα το βάλεις θα είναι για να αποδεσμεύσεις το ένα PC και αφού το έχεις βάλτο.

Άν σε ενδιαφέρει το Gaming να βάλεις 512/128 (H TELLAS την έχει στην τιμή της 384 της OTENET)

Εγώ Lagάρω λίγο (130-220), αισθητό σε 1ου προσώπου Games, αν είναι για Age of King είσαι καλά με την 384

Τον εξοπλισμό μπορείς να τον πάρεις και με άτοκες δόσεις μέσα απο τον λογαριασμό αλλα αυτό θα το ρωτήσεις στον ISP, Προτείνω Siemens XpressLink που το δουλεύω και είμαι ευχαριστημένος αλλα είναι και λίγο ακριβό.

Φίλτρα να πάς να πάρεις μοναχός σου μήν περιμένεις να σου φέρουν, 7 Euro το ένα άν θυμάμαι καλά απο τον OTE στα κεντρικά θα πάς, μπαίνοντας αριστερά γωνία είναι ένα γραφείο ρώτα και θα σου φέρει αυτός. Αυτό το πληρώνεις εκεί, το φίλτρο το χρειάζεσαι μόνο για τις συσκευές που είναι πρίν απο το Spliter, άν το τηλέφωνο σου είναι μετά απο αυτό δέν το χρειάζεσαι.

Για τιμές διάβασε και αυτό:

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=376612

Ένα καλό κόλπο για να κάνεις δουλειά είναι να βρείς κανα δυό φοιτητές ή σύντεκνους εκεί κοντα και να πάρουν και αυτοί ADSL απο εσένα με καλώδιο ή με Link (μοιράζεις τα έξοδα), έτσι μπορείτε με άλλους δύο να πάρετε 1024 για παράδειγμα.

Πιστευώ να βοήθησα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...