Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω μια βιντεοκασέτα με ένα αναμνηστικό βίντεο από τη βάφτιση μου και κάτι DVD με κάτι αναμνηστικά βίντεο και θέλω να τα αντιγράψω σε ένα στικάκι για να τα δω στην τηλεόραση μου γιατί δεν έχω ούτε DVD  ούτε βίντεο. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να χάσω σε ποιότητα εικόνας και ήχου?

Υπενθυμίζω ότι έχω Linux στο laptop μου και συγκεκριμένα διανομή Xubuntu.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα dvd δοκίμασε να τα αντιγράψεις σαν φάκελους στο στικάκι και δες αν στα παίζει η tv. Αν δεν τα παίζει και θέλει μετατροπή δες στο λινκ.

Την βιντεοκασέτα θα την πας σε ένα φωτογραφείο να στην μετατρέψει σε mp4 ή θα πάρεις κάποια συσκευή μετατροπής vcr to dvd και ένα video player, αλλά αν πρόκειται μόνο για μια κασέτα δεν αξίζει ο κόπος να το κάνεις μόνος σου.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ θα πάω σε  ένα φωτογράφο να μου αντιγράψει την κασέτα.

Όσον αφορά το DVD, δοκίμασα να αντιγράψω ένα DVD που βρήκα σε ένα περιοδικό και αντιγράφτηκε χωρίς το μενού του. Πώς μπορώ να αντιγράψω και το μενού του?

Επεξ/σία από sea-marine
Δημοσ.

Το έκανα με ένα DVD και ΔΕΝ τα κατάφερα, ενώ το είχα κάνει με εκείνο που είχα βρει στο περιοδικό και τα κατάφερα και τα έκανα και τα 2 με τον ίδιο τρόπο.

Το μενού του DVD που αντέγραψα, ούτε στον υπολογιστή δεν  παίζει και παίζει κατευθείαν από την αρχή μέχρι το τέλος.

Πώς μπορώ να αντιγράψω ΚΑΙ το μενού του?

Δημοσ.

Με ποιο πρόγραμμα έκανες την αναπαραγωγή του dvd; Με το mpc-hc που χρησιμοποιώ, αν ξεκινήσω με το VIDEO_TS.IFO αρχείο αναπαράγει κανονικά το dvd, το ίδιο και με το potplayer που έχω και το vlc. Ο wmp δεν μου αναπαράγει το μενού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...