Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Λες να το πάρουμε και να πέσει μετά στα 39.90 ;

Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις... 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Uh-oh!

image.png.e95dc7266e24132c870095e0889af328.png

Aποκλείεται να επρόκειτο για το γνήσιο. Σαφώς και ήταν polystation και όχι playstation. Όσο nintento classic mini είναι και αυτό του link. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Εμένα μου κάνει εντύπωση τόση γκρίνια. Κάνουν προσφορά στα 60 Ε. Μπορεις να το χακάρεις εύκολα (όπως λένε) και να έχεις την gaming ιστορία μιας κονσολας σε μια αυθεντική μινιατουρα. Επίσης φαίνεται ότι μπορεί να πάρει και άλλους emulators. Ποιό μπορει λοιπόν να είναι το προβλημα και κάποιοι γκρινιάζουν; Και τι σύγκριση μπορει να γίνει με τα αντίστοιχα της nintendo που αντιπροσωπευουν 2 γενιες πίσω σε γραφικά και gameplay; Εγω προσωπικά, λόγω νεας τιμης και δυνατοτητας προσθήκης παιχνιδιών θα το πάρω.

• Like 4
Δημοσ.

"έχεις την gaming ιστορία σε μια αυθεντική :P  μινιατουρα   πλαστικουρα  σεμινάριο πωλήσεων ; ''  Ps one βρίσκεις μτχ με 20 λίρες αν ξέρεις τι είναι .

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vatos είπε

Εμένα μου κάνει εντύπωση τόση γκρίνια. Κάνουν προσφορά στα 60 Ε. Μπορεις να το χακάρεις εύκολα (όπως λένε) και να έχεις την gaming ιστορία μιας κονσολας σε μια αυθεντική μινιατουρα. Επίσης φαίνεται ότι μπορεί να πάρει και άλλους emulators. Ποιό μπορει λοιπόν να είναι το προβλημα και κάποιοι γκρινιάζουν; Και τι σύγκριση μπορει να γίνει με τα αντίστοιχα της nintendo που αντιπροσωπευουν 2 γενιες πίσω σε γραφικά και gameplay; Εγω προσωπικά, λόγω νεας τιμης και δυνατοτητας προσθήκης παιχνιδιών θα το πάρω.

Και της Nintendo χακαρονται εύκολα και παίζουν και ps1 games εαν το ψάξεις λίγο , βέβαια το snes mini Που μου γυάλιζε απο καιρό το έχει ακόμη στα 100 ....  και τωρα που σταματάνε παραγωγή , άρα το ps mini είναι καλή περίπτωση για κάποιον που τα  θέλει όλα . Για κάποιον όμως που τα έχει ήδη όλα ... Pi3b  τι γίνεται άραγε ? Απλά συλλέκτικό .... μμμμμ🙄

Δημοσ.

Πόση νοσταλγία που το UI που θα βγει σε λίγες μέρες και θα τα έχει όλα νοικοκοιρεμένα και retroarch και όλα τα games θα λέγεται Bleem (οι παλιοί θα θυμούνται)

https://www.reddit.com/r/classicmods/comments/a9q17g/running_retroarch_directly_from_the_playstation/

Όσο για την πλαστικούρα, γούστα είναι αυτά, εμένα μου φαίνεται πανέμορφο και προκαλεί νοσταλγία..

35.99 έπαιξε η τιμή Αμέρικα, σε ένα προιόν που έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή από το snes mini, αναμένεται να γίνει χαμός σε αυτή την τιμή...

gd9p3h905m621.jpg?width=640&crop=smart&a

• Like 4
Δημοσ.

Price match από όλους, οπότε απο Γερμανό επιστροφή 10% απο γιουρομπανκ για όσους είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα... (στα 54€ δηλαδή)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...