LeoTheAkuma Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Λες να το πάρουμε και να πέσει μετά στα 39.90 ; Δεν θέλω αρνητικές σκέψεις...
lionheart75 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Uh-oh! Aποκλείεται να επρόκειτο για το γνήσιο. Σαφώς και ήταν polystation και όχι playstation. Όσο nintento classic mini είναι και αυτό του link. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75
manosmanos13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071G84NHX/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Μάλλον παίζει γενική πτώση τιμής..
nova_centurion Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 και πέρα απο τον Ατλαντικό @59,99 USD https://www.amazon.com/PlayStation-Classic-Console/dp/B07HHVF2XG Ειναι προφανές ότι το προϊόν πήγε τραίνο (χεχε). Μου μυρίζει σε 2-3 μήνες 39,99 ή και 29,99.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Υπομονή το Γενάρη θα τη δίνουν δώρο με το SNES Mini!
vatos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα μου κάνει εντύπωση τόση γκρίνια. Κάνουν προσφορά στα 60 Ε. Μπορεις να το χακάρεις εύκολα (όπως λένε) και να έχεις την gaming ιστορία μιας κονσολας σε μια αυθεντική μινιατουρα. Επίσης φαίνεται ότι μπορεί να πάρει και άλλους emulators. Ποιό μπορει λοιπόν να είναι το προβλημα και κάποιοι γκρινιάζουν; Και τι σύγκριση μπορει να γίνει με τα αντίστοιχα της nintendo που αντιπροσωπευουν 2 γενιες πίσω σε γραφικά και gameplay; Εγω προσωπικά, λόγω νεας τιμης και δυνατοτητας προσθήκης παιχνιδιών θα το πάρω. 4
Mhlogiatros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 "έχεις την gaming ιστορία σε μια αυθεντική μινιατουρα πλαστικουρα σεμινάριο πωλήσεων ; '' Ps one βρίσκεις μτχ με 20 λίρες αν ξέρεις τι είναι . 1
Galaxy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, vatos είπε Εμένα μου κάνει εντύπωση τόση γκρίνια. Κάνουν προσφορά στα 60 Ε. Μπορεις να το χακάρεις εύκολα (όπως λένε) και να έχεις την gaming ιστορία μιας κονσολας σε μια αυθεντική μινιατουρα. Επίσης φαίνεται ότι μπορεί να πάρει και άλλους emulators. Ποιό μπορει λοιπόν να είναι το προβλημα και κάποιοι γκρινιάζουν; Και τι σύγκριση μπορει να γίνει με τα αντίστοιχα της nintendo που αντιπροσωπευουν 2 γενιες πίσω σε γραφικά και gameplay; Εγω προσωπικά, λόγω νεας τιμης και δυνατοτητας προσθήκης παιχνιδιών θα το πάρω. Και της Nintendo χακαρονται εύκολα και παίζουν και ps1 games εαν το ψάξεις λίγο , βέβαια το snes mini Που μου γυάλιζε απο καιρό το έχει ακόμη στα 100 .... και τωρα που σταματάνε παραγωγή , άρα το ps mini είναι καλή περίπτωση για κάποιον που τα θέλει όλα . Για κάποιον όμως που τα έχει ήδη όλα ... Pi3b τι γίνεται άραγε ? Απλά συλλέκτικό .... μμμμμ🙄
DeareN Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Πόση νοσταλγία που το UI που θα βγει σε λίγες μέρες και θα τα έχει όλα νοικοκοιρεμένα και retroarch και όλα τα games θα λέγεται Bleem (οι παλιοί θα θυμούνται) https://www.reddit.com/r/classicmods/comments/a9q17g/running_retroarch_directly_from_the_playstation/ Όσο για την πλαστικούρα, γούστα είναι αυτά, εμένα μου φαίνεται πανέμορφο και προκαλεί νοσταλγία.. 35.99 έπαιξε η τιμή Αμέρικα, σε ένα προιόν που έχει σαφώς καλύτερο επεξεργαστή από το snes mini, αναμένεται να γίνει χαμός σε αυτή την τιμή... 4
Galaxy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλά εαν πέσει και άλλο θα πάρουμε όλοι απο 2 , για δώρο και για εμάς , για να δούμε !
FLIMIT Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Ρε παιδιά όσοι παρέλαβαν από κατάστημα πήραν την δωροεπιταγη;
bahamut_zero Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Νοσταλγια και παιζω snes emulator δεν πανε μαζι imho
Jimnie Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μια εξήγηση για την πτώση τιμής: https://kotaku.com/playstation-classic-gets-huge-price-cut-which-says-a-l-1831338278
aoc4000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Price match από όλους, οπότε απο Γερμανό επιστροφή 10% απο γιουρομπανκ για όσους είναι γραμμένοι στο πρόγραμμα... (στα 54€ δηλαδή) 1
sintalkas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ωραιος και ηρθε και η στιγμη να εξαργυρωσω μια δωροεπιταγη απο γερμανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα