azuli Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Πριν το παρετε δειτε αυτο.Προκειται περι μεγιστου flop
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Τόση γκρίνια για λιγο DIY : του βαζεται εναν ανταπτορα ενα usb και ενα corsair keyboard και είναι σχεδόν τζιτζι Ok δεν αξιζει ουτε 50 αλλα το Snes Mini το βαράνε ακόμα 99.99 .
DeareN Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ πάλι να σας πορώσω λίγο... 91 emulators βάλανε μόλις σήμερα, και παραθέτω και 3 σχόλια So far so good ! Everything works fine . Loaded up MARIO world 2 with snes9x and got a stable 60fps . ( something that the snes classic could not do) Can confirm that a wired Dualshock 3 works once inside retroarch. Don't forget to go into menu and change Player one controller from "Retropad" to "Retropad w/ Analog" Enjoy. DS4 also works, I can confirm it. I tested also tekken 3 ntsc and it goes at full 60 fps with no drops. DS4 σημαίνει το χειρηστήριο του PS4... Το βάζεις και στο retroarch να ενεργοποιηθούν τα analogs https://www.reddit.com/r/PlaystationClassic/comments/a94t4k/playstation_classic_boot_menu_psc_retroarch_91/ Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από DeareN 2
lionheart75 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πήρα με το που κυκλοφόρησε την 03/12 στα 85 ευρώ απο Mediamarkt (είχα μια 15ευρη δωροεπιταγή). Αν είσαι συλλέκτης στην τιμή αυτή ειδικά είναι ευκαιρία. Έχω και το nintento classic mini και το snes mini θα ήταν αδύνατο να μην πάρω και αυτό ή ότι άλλο βγει μελλοντικά. Το ότι κάποιοι τρέχετε emulators στο pc, mame ή στήνετε pi για να κάνετε τα ίδια ή και περισσότερα δεν μου λέει κάτι. Σαφώς και το παρόν προορίζεται για νοσταλγούς και συλλέκτες και οι συγκρίσεις με τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από lionheart75 2 2
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ φτιάχνω συλλεκτικό δικό μου retro με Χbox με τα Duke +HDD . Μια κόλληση στη μετατροπή του χειριστηρίου σε usb και το flash βαριέμαι να κάνω τόσο καιρό ... Βασικά του ξηλώσανε τα πάντα όλα με νεο PSC RetroArch για να μη κολανε σε frames και ηχο ; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
gust Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Thanks για την ενημερωση παιδια το χτυπησα. Αρχικα το ειχα preorder αλλα λογω της σαπιλας που ηταν το αφησα για μελλοντικη αγορα σε πτωση τιμης. Το περιμενα με τις κακες εντυπώσεις που ειχε ότι θα το σπρωξουν σε μειωμενη τιμη απλα δεν περιμενα τοσο συντομα. Όπως και να εχει το χτυπησα καθαρα για συλλεκτικούς λόγους.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά μια κινέζικη πλακέτα του κιλου αγοράζεις τι συλλεκτικούς λόγους α θα πάει βιτρίνα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το συνδυαζουν βλεπω και με μια 20ευρη psn καρτουλα...ετσι για να μπεις και να αγορασεις κανενα επιπλεον game ρε αδερφε, γινεται δεν γινεται. Συνολικη τιμη λεει 79.90.. μαλιστα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Πως του βάζεις άλλα παιχνίδια εκτός απο αυτά που έχει;
LeoTheAkuma Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Το τσίμπησα και εγώ ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! (λόγω συλλογής και μόνο)
gust Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Καλά μια κινέζικη πλακέτα του κιλου αγοράζεις τι συλλεκτικούς λόγους α θα πάει βιτρίνα Συμφωνω απόλυτα για τη κινεζικη πλακετουλα αλλα ……. για όσους συλλεγουμε τέτοια χαζα μαραφέτια λεει κατι μιας και καλα το βγάζει η μαμα sony και δεν είναι third part. Επίσης και χρηστικά πλεον αξιζει μιας και με ένα stikaki παιρνει retroarch χωρις πολλα πολλα και έχει και δυο χειριστήρια...….. Για raspberry pi 3b και μόνο θέλεις (καλώδιο hdmi, κάρτα sd, θήκη, ψύκτρες, χειριστήριο ή πληκτρολογια) γύρω στο κατοστάρικο Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από gust 2
czarjuly Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μας κακομαθαίνει η Sony με τις προσφορές που βάζει...καλή τιμούλα για το playstation classic ... Spoiler (αν κατέβαζε και το vr mega pack στα 199 ευρώ μπορεί να τα έκανα πακετάκι και να το αγόραζα)
azuli Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 11 hours ago, DeareN said: εγώ πάλι να σας πορώσω λίγο... 91 emulators βάλανε μόλις σήμερα, και παραθέτω και 3 σχόλια So far so good ! Everything works fine . Loaded up MARIO world 2 with snes9x and got a stable 60fps . ( something that the snes classic could not do) Can confirm that a wired Dualshock 3 works once inside retroarch. Don't forget to go into menu and change Player one controller from "Retropad" to "Retropad w/ Analog" Enjoy. DS4 also works, I can confirm it. I tested also tekken 3 ntsc and it goes at full 60 fps with no drops. DS4 σημαίνει το χειρηστήριο του PS4... Το βάζεις και στο retroarch να ενεργοποιηθούν τα analogs https://www.reddit.com/r/PlaystationClassic/comments/a94t4k/playstation_classic_boot_menu_psc_retroarch_91/ και γιατι να δωσεις 60ε για να κανεις το ιδιο πραγμα που μπορεις να κανεις τσαμπα και καλυτερα στο pc σου,δηλαδη να ασχοληθεις με emulators και στησιματα? Το pc δεν θα σερνεται κιολας. Να ηταν ολα μεσα και ετοιμα να πεις οκ. 11 hours ago, lionheart75 said: Το πήρα με το που κυκλοφόρησε την 03/12 στα 85 ευρώ απο Mediamarkt (είχα μια 15ευρη δωροεπιταγή). Αν είσαι συλλέκτης στην τιμή αυτή ειδικά είναι ευκαιρία. Έχω και το nintento classic mini και το snes mini θα ήταν αδύνατο να μην πάρω και αυτό ή ότι άλλο βγει μελλοντικά. Το ότι κάποιοι τρέχετε emulators στο pc, mame ή στήνετε pi για να κάνετε τα ίδια ή και περισσότερα δεν μου λέει κάτι. Σαφώς και το παρόν προορίζεται για νοσταλγούς και συλλέκτες και οι συγκρίσεις με τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση. κι αυτο με emulator δουλευει μεσα,open source μαλιστα!
Thrylos7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Προφανως και δεν αξιζει τα λεφτα του Προφανως και δεν απευθυνεται σε καποιον που θα το παρει αποκλειστικα για την λειτουργικοτητα του Προφανως και δεν απευθυνεται σε καποιον που θα του λειψουν τα 60 ευρω Αν ξεπερασεις τις παραπανω παραδοχες και εχεις αλλους λογους να το παρεις οπως πολλοι συλλεκτικους πχ, απλα το τσιμπας σε μια σαφως λογικοτερη των 100€ τιμουλα. Ολα τα υπολοιπα και οι συγκρισεις κλπ ειναι καψιμο χρονου 2
fytotech Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αυτό το "το Raspberry Pi 3b βγαίνει στο κατοστάρικο", που βλέπω σε κάθε παρόμοιο thread, πραγματικά καταντάει κουραστικό. Αν δεν έχετε έξτρα καλώδιο HDMI σπίτι σας, ελάτε να σας δώσω κανένα. Χάρη θα μου κάνετε. Έχει γεμίσει ο τόπος, εδώ και 10 χρόνια. Κάρτα, να υπολογίζετε με την ελάχιστη χωρητικότητα που έχει το mini. Μην υπολογίζετε την 32άρα την Pro. Που κι από αυτήν δεν παίζει να μην έχετε. Μία κάρτα μεταφέρετε από κινητό σε κινητό, τόσα χρόνια; Το μηχανάκι είναι ένα μπιμπελό για gamers. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μην τρελαθούμε κιόλας με αυτά που ακούμε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα