Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Α/Κ Κεραμεικου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!!!!! Υπαρχει επισημη ενημερωση - ανακοινωση για την καθυστερηση του εργου απο την Wind?? Ο προγραμματισμος ελεγε για Q4 2018 και τα εργα εχουν κολλησει - σταματησει (πειτε το οπως θελετε) εδω και κανα διμηνο.. Σας μιλαω για την γειτονια μου (Κατω Πετραλωνα).. Τωρα τι γινεται Βοτανικο, Αγιας Αννης, Ταυρο κλπ δεν γνωριζω μιας και η περιοχη του Α/Κ Κεραμεικου ειναι τεραστια.. Στα Πετραλωνα Ανω και Κατω εχουν σταματησει - κολλησει τα εργα εδω και τουλαχιστον 2 μηνες.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλημέρα!

Μετακομίζω σε λίγες μέρες στα Άνω Πετράλωνα και ψάχνομαι σχετικά με τους παρόχους internet. Διαβάζω σε διάφορα forum για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου της περιοχής. Επειδή η ADSL είναι μονόδρομος τελικά, αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος από άποψη σταθερότητας και ταχύτητας ; Ή τουλάχιστον, υπάρχει κάποιος πάροχος προς αποφυγήν ;

Να σημειώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω WIND ADSL και χρηματικά είναι το ίδιο είτε κάνω μεταφορά της γραμμής είτε διακόψω το συμβόλαιο, ώστε να συνδεθώ στα Πετράλωνα με διαφορετικό πάροχο.

On 30/04/2020 at 11:38, nav said:

Καλημέρα!

Μετακομίζω σε λίγες μέρες στα Άνω Πετράλωνα και ψάχνομαι σχετικά με τους παρόχους internet. Διαβάζω σε διάφορα forum για την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την αναβάθμιση του δικτύου της περιοχής. Επειδή η ADSL είναι μονόδρομος τελικά, αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος πάροχος από άποψη σταθερότητας και ταχύτητας ; Ή τουλάχιστον, υπάρχει κάποιος πάροχος προς αποφυγήν ;

Να σημειώσω ότι αυτή τη στιγμή έχω WIND ADSL και χρηματικά είναι το ίδιο είτε κάνω μεταφορά της γραμμής είτε διακόψω το συμβόλαιο, ώστε να συνδεθώ στα Πετράλωνα με διαφορετικό πάροχο.

οποιο παροχο και να πας θα πάρεις γον ίδιο χαλκό. το μόνο που αλλάζει είναι το ρουτερ και το dslam. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...