Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελλάδα δεν τα έχω δεί σε αυτή την τιμή. ( αν τα έχει δει κάποιος ας το γράψει παρακάτω. 

https://www.skroutz.gr/s/12136411/Audio-Technica-ATH-SR5.html

Καλό ακουστικό για την τιμή. 

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράδοση 4-10 μέρες .

Δεν μου μοιάζει αληθινή η προσφορά .

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Εγώ έκανα την παραγγελία πάντως με πληρωμή και παραλαβή στο κατάστημα.

Δεν πιστεύω πως θα περάσει όμως. Για καλό και για κακό, αποθηκεύτηκε η αγορά και στο Skroutz, για την ανάλογη αξιολόγηση σε περίπτωση ακύρωσης. 

Τα σχόλια για Bluetooth σε σχέση με αυτά εδώ, είναι αστεία.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ρε μάγκες που μπαίνετε για να πείτε κάτι άσχετο ... 😂

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν rtx 2080 θα είχα χτυπήσει 2...ε μα τι να σας πει ο άνθρωπος, δίκιο έχει...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος ....

Στο site 115, στο skroutz ακόμα μειωμένη τιμή. 

Χρόνια πολλά με υγεία. 

Επεξ/σία από lgre_p
  • Moderators
Δημοσ.

Εξω πάντως εχουν 55 και 67 ευρω σε 2-3-4 μαγαζια, 80 η συνηθης τιμη σε ολα τα υπολοιπα, οποτε δεν ειναι απιθανο να ηταν αληθινο το ενδεχομενο. :) 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, matrixxx είπε

Εξω πάντως εχουν 55 και 67 ευρω σε 2-3-4 μαγαζια, 80 η συνηθης τιμη σε ολα τα υπολοιπα, οποτε δεν ειναι απιθανο να ηταν αληθινο το ενδεχομενο. :) 

Μακάρι αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Δύσκολο ένα μικρό Ελληνικό μαγαζί, να έχει τιμές εξωτερικού.

Οψόμεθα. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τα πήρα τα ακουστικά. Καθυστέρησα 2 εβδομαδες να τα παραλάβω λόγω υποχρεώσεων. Είναι πολύ όμορφα, ποιοτικά (λάτρης της audio technica).  Έχουν μικρόφωνο πάνω στο καλώδιο οπότε δουλεύει και σας handsfree.

Από ήχο όπως ακριβώς τα περιγράφουν, ξεχωρίζεις τα πάντα μεχρι και τον παραμικρό ήχο, το μπάσο είναι εκεί αλλά δεν είναι beats, αν πειράξεις βέβαια λίγο το equalizer μια χαρά γίνεται beats. Καλή τιμή για να τα έχω όλη μερα στην τσάντα και να βαζω βγάζω. Βεβαια δεν τα συγκρίνω με τα ΑΤΗ-M50x, για χρήση στούντιο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...