thetiesthatbind Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και πάλι, δε γνωρίζω αν έχει ξανά γίνει ανάλογο τόπικ αν και πιστεύω πως κάποιος θα είχε την ίδια απορία με εμένα ωστόσο, θα δω διαφορά αν αγοράσω κάποια κάρτα ήχου στο PUBG; Θα ήθελα να ακούω όσο το δυνατόν γίνεται πιο δυνατά τα βήματα και σε μεγαλύτερη απόσταση κυρίως. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τα HyperX Cloud II και την κάρτα ήχου (USB) που τα συνοδεύει, γενικά δεν έχω παράπονο από το πόσο δυνατά ακούω τα βήματα με τα HyperX (σίγουρα πολύ καλύτερα από τα Kraken V2), ωστόσο αν γίνεται να ακούω σε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση τα βήματα και συνεπώς και πιο δυνατά δε θα με χαλούσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC S1220 15 ώρες πριν, KilliK είπε ποιο onboard audio chip εχεις;
KilliK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε ROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC S1220 ειναι καλο τσιπακι, δεν θα δεις διαφορα.
Dantε Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εφοσον παιζει με το usb που δινει,εχω την εντυπωση πως δε χρησιμοποιει την onboard και οτι για να χρησιμοιποιησει την onboard πρεπει να συνδεσει τα καρφια απευθειας εκει. Για δοκιμασε το και δες αν εχει διαφορα. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το γνωρίζω αυτό Dante Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας μαγκες! Με τα Cloud Alpha ή τα Revolver/Revolver S θα έβλεπα κάποια διαφορά από τα Cloud II ή ειναι πανομοιότυπος ο ηχος; Εψαξα κάποια review αλλά δεν εβγαλα άκρη Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από thetiesthatbind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα