Προς το περιεχόμενο

Ντροπή....

Fireball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στενάχωρο μεν για τον τραγικο χαμό αυτου του νεαρού και όλων όσων σκοτώνονται σε τροχαία.

Συμπονώ και όσους προκαλούν τα ατυχήματα διοτι μετά δεν ξέρετε τι βάρος σηκώνουν από τις τύψεις. Κανένας δεν θέλει να βρεθεί στην άσχημη θέση να προκαλέσει ή να πάθει ατύχημα.

Το χειρότερο όμως ειναι να κατηγορούμε τους ιερείς.

Ακόμα και αν ειναι αλήθεια οτι σε αυτην την περίπτωση έφταιγε ένας ιερέας.

Ποιος μας δίνει εμάς το δικαίωμα να τον κρίνουμε;

Και αν αύριο εισαί ΕΣΥ madsc;

Θα ήθελες να σου φερθεί κάποιος σαν τον κύριο madsc;

Εαν θέλουμε να κρίνουμε κάποιον ας κοιτάξουμε βαθιά στην ψυχή μας και δείτε εαν μπορείτε να κρίνετε τον εαυτό σας ο καθένας μόνος του!

Θα κλείσω λέγοντας οτι δεν ειστε σοβαροί!

Εαν στεναχωρηθήκατε με αυτήν την περίπτωση ...

Τι να πει κανείς για τα 300.000 αγένητα παιδιά που σκοτώνονται στην Ελλάδα ετησίως!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΕ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ χάριν "του δικαιώματος" των γυναικών στο "σώμα τους"!

Δεν θελουν το μωρό, ας το γεννήσουν και ας το δώσουν σε άλλη οικογένεια που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.

Όχι και να το σκοτώνουμε πριν γεννηθεί!

Το δικαίωμα αυτής της ζωής που κυοφορείται στην κοιλιά της μητέρας το ρώτησε κανείς ; Πως οι γιατροί, αναισθησιολόγοι και μητέρες

διαπράτεται ΦΟΝΟ με την ΕΚΤΡΩΣΗ!!!

Αντί να κοιτάμε τα μείζων προβλήματα όπως της υπογεννητικότητας και που κοντεύουμε να σβήσουμε σαν Ελλάδα ...

μας είναι πιο εύκολο να κατακρίνουμε (τους ιερείς κλπ.)

Ήμαρτον!

Δημοσ.

Σίγουρα δεν μπορούμε να πάρουμε μία περίπτωση και να την φορτώσουμε σε όλους γιατί αυτό είναι λάθος.

Γνωρίζω μερικούς ιερείς (γέροντες), που αφιέρωσαν την ζωή τους σε κάποια πράγματα που πολλοί δεν τα κατανοούμε αλλά το θέμα είναι ότι καθημερινά χάνουμε και δικούς μας ανθρώπους και στην παραπάνω περίπτωση αυτό παλικάρι πήγε από κάποιον που η θέση του ήταν σε αυτά που εμείς δεν κατανοούμε.

Δεν έχουμε καμιά ευθύνη για το θέμα των εκτρώσεων, μπορεί να μας αφορά το θέμα αλλά την κύρια ευθύνη την έχουν οι γονείς, ευθύνη έχουμε αν πιούμε δύο μπουκάλια βότκα και πλακώσουμε το πειραγμένο μας στην παραλιακή ή στην οποιαδήποτε εθνική οδό και όποιον πάρει ο χάρος.

Και σίγουρα είναι πολλά τα λάθη που όλοι κάνουμε και εγώ δεν πάω πίσω αλλά όταν είδα αυτό αναθεώρησα τις απόψεις μου σχετικά με το ποτό και το τιμόνι.

Δημοσ.
Εγω προσωπικα διπλωμα δεν εχω ακομα, αλλα ξερω Παρα ΠΟΛΛΟΥΣ οδηγους που λαδωσαν και το πηραν..........και σε αυτο δεν φταινε μονο οι οδηγοι αλλα και οι εξεταστες που τα παιρνουν.....Μετα τι οδικη συμπεριφορα να βρεις εδω? Σε ολες τις χωρες του κοσμου γινονται τροχαια αλλα ........οχι ετσι.... ΕΛΕΟΣ!!!

Φίλε Τσάκωνας, κάνεις μεγάλο λάθος, και θα το διαπιστώσεις όταν πάρεις δίπλωμα. Εγώ προσωπικά δεν λάδωσα. Ξέρω όμως άτομα που λάδωσαν και οδηγούν καλύτερα από εμένα. Όταν ήταν να πάρω το δίπλωμα μάλωσα με τους γονεις μου. Αυτοί ήθελαν να λαδώσω ενώ εγώ με τίποτα. Ο λόγος? Αν πέσεις σε δάσκαλο που λαδώνεται και δεν του τα σκάσεις κατά 90% έχεις κοπεί => κάνεις 10 μαθήματα οδήγησης και ξαναδίνεις, αφού τα σκάσεις για να είσαι σίγουρος ότι δε θα σε κόψει γιατί έτσι του κ@βλ..σε!!!

Για την κατάσταση στους δρόμους φταίμε κυρίως εμείς οι οδηγοί!

Fireball, φταίει και ο δρόμος! Όταν είναι δρόμος που έχεις ορατότητα και μπορείς να το πατήσεις λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος έχει ανοικτή στροφή με σκατά οδόστρωμα και με ανάποδη κλίση, τι να προλάβεις να κάνεις όταν το διαπιστώσεις???

Το να κατηγορούμε τους ιερείς δεν είναι λύση. Αν και θα έπρεπε να τους τα ψάλουμε και εμείς για αλλαγή για τη χλιδή δτην οποία ζουν οι περισσότεροι (το παγκάρι να είναι καλά) αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Όπως φυσικά το θέμα μας δεν είναι και οι ετρώσεις, οι οποίες διαφωνώ τελείως ότι είναι φόνος. Στην τελική με αυτή τη λογική και το προφυλακτικό φόνος είναι. Τώρα, που κολλάει η υπογεννητικότητα εδώ???????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

flat, σε βρίσκω εντελώς τόπου και χρόνου. Κάνε και 3 και 4 παιδιά αν θέλεις, αλλά να δω πως θα τα συντηρήσεις και θα τα αναθρέψεις ΣΩΣΤΑ με τον μισθό του μέσου Έλληνα. (Μην παρεξηγηθώ με το σωστά, νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Δημοσ.

flat, με συγχωρείς, αλλά δε μπορώ να συμπονήσω κανέναν υπαίτιο για ατύχημα, όταν έχει πιεί και οδηγεί, όταν δεν έχει κάνει τον κατάλληλο έλεγχο στο αμάξι του, όταν κυκλοφορεί φονιάς στους δρόμους με μια σκοτώστρα αυτοκίνητο χωρίς να βλέπει που πάει λόγω ηλικίας και καταράκτη (Ο παππούς μου, αλλά ευτυχώς με το lada και με 40 χλμ/ώρα δεν έχει προκαλέσει ατύχημα) ούτε κάποιον που.. νταλικιέρη, λεωφορειατζή, ταρίφα που νομίζει ότι του ανήκει ο δρόμος και στρίβει ή σταματάει χωρίς φλας όποτε του κ@βλ...σει και μετά σου πουλάει και τσαμπουκά.

Να νιώσω άσχημα για κάποιον που οδηγεί νηφάλιος και κάτι συμβαίνει και προκαλεί ατύχημα, ναι αλλά αυτός ο τραγόπαπας θέλει σταύρωμα!!!

Συγγνώμη αν ακούγομαι σκληρός, αλλά έχω ακούσει τόσα πολλά από πολύ κοντινούς μου φίλους (ευτυχώς εγώ δεν έχω χάσει κανέναν) που δεν μπορώ να μιλήσω διαφορετικά!

Δημοσ.

Είναι εύκολο να δικάζουμε χωρίς να ακούσουμε και την πλευρά του θύτη.

Στην ιστοσελίδα ακούμε τους γονείς του θύματος.

Και που ξέρουμε εάν δεν έχουν "φουσκώσει" την ιστορία όντας πικραμένοι από το χαμό του γιού τους;

Απορώ... δεν βάζουμε ένα ερωτηματικό ?

Και που γνωρίζουμε οτι το συγκεκριμένο συμβάν να είναι ένα από τα μύρια τεχνάσματα της πρόνοιας του Θεού για:

α) συνετισμό γονέων

β) συνετισμό του ιερέως

γ) να πάρει το νεαρό στην καλύτερη του στιγμή κοντά του

Δηλαδή μερικές φορές επιτρέπει/αφήνει ο Θεός να συμβούν μερικές τέτοιες καταστάσεις προς παιδεία μας και πραγματικό ώφελος.

" Ον αγαπά ο Θεός παιδεύει ".

Αγαπητοί κ. madsc και κ. wizard πως θα θέλατε να σας φερθούν

εαν (απεύχομαι να σας συμβεί κατι παρόμοιο);

Είχατε πάει σε γιορτή, ηπιατε κανα 2 ποτηράκια παραπάνω και μετά

από κακιά στιγμή τρακάρετε και καταλάθος σκοτώσετε κάποιον.

Ωφείλουμε να συμπονέσουμε και τους θύτες και τα θύματα!

Όσον αφορά το σχόλιο του κ. wizard περί της υπογεννητικότητας

θα ήθελα να τον ρωτήσω τι σημαίνει μεγαλώνω σωστά τα παιδιά.

Διότι δεν σημαίνει να τα μεγαλώνουμε δίνοντάς τους

βιντεογκειμ, ρούχα μάρκας και γενικά ότι επιτάσει το σημερινό κλίμα καλοζωίας και ευδαιμονίας.

Γνωρίζω ενα ζευγάρι οι οποίοι ενώ εχουν τις ευχέρεια να αποκτήσουν οικογένεια, λόγω της ζωής που κάνουν ... να μην τους περισσέυουν.

Από την άλλη, γνωρίζω μια οικογένεια πολύτεκνη με 6 παιδία,

με το μισθό ενός αστυνομικού πατέρα,

και όλα τους να είναι πανέξυπνα και χαμογελαστά.

Μεγαλωμένα με αξίες και αρχές, με Πατέρα και Μητέρα!

Τους βλέπω και τους θαυμάζω, και σκέφτομαι τι χάνουμε οι υπόλοιποι

που μεγαλώσαμε μόνοι χωρίς αδέλφια/ες ή 1 εστω...

και χωρίς αγάπη. Εαν έρθει μια δύσκολη στιγμή

πχ. πτώχεια, διαζύγιο, ανεργία κλπ. πως θα συμπεριφερθούμε;

Είμαστε εφοδιασμένοι με πνευματικά εφόδια και αξίες;

• Super Moderators
Δημοσ.

Πέραν του πρώτου post, όλα τα άλλα είναι άσχετα με το forum. Φτάσατε να συζητάτε περί Θεού, παπάδων, εκτρώσεων και τρόπων ανατροφής των παιδιών.

Το Μπλα-Μπλα έκλεισε εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...