Προς το περιεχόμενο

Ντροπή....

Fireball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακαλώ δείτε με προσοχή αυτήν την ιστοσελίδα και δέιτε τα χάλια μας ώς λαός και ώς χώρα, θα έπρεπε μερικούς μερικούς να τους κρεμάσουνε ανάποδα για το κακό που προκαλούνε σε αυτόν τον τόπο. Μόνο για τα παγκάρια ξέρουν να σκούζουν.

http://www.karadedos-ioannis.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κρίμα για το παλικάρι και λυπάμαι, αλλά...

...δεν γνωρίζουμε την αντικειμενικότητα του συγγραφέα, ούτε και μπορούμε να κρίνουμε ένα σύνολο ανθρώπων (χωρίς διάθεση υπεράσπισης - απλά βάσει της λογικής) από ένα μόνο άτομο...

Για να δούμε, θα μείνει ανοιχτό το thread?...

Paidia an jerate posa palikaria feugoun kathe mera stous gamo-kolo-dromous tis eladaras...

ti na pei kaneis.. :( :( :(

Emena prin apo 2 mines me kolise enas leoforiatzis sto kraspedo.

Eipe leei oti den eide oti ekana prosperasi.. Eutixos i traka itan me liga xiliometra (giro sta 40-50) ala an den me eblepe otan prospernaga sta 100.. ti ginete?

Xoris bebaia na ejero ton euato mou.. Den iparxei pedia stous odigous mas

Y.G MAKRIA APO LEOFORIATZIDES-TAXITZIDES -FORTIGATZIDES. No1 Kindinos THANATOS

Πανω απο 20 χιλιαδες ανθρωποι εχουν σκοτωθει τα τελευταια 10 χρονια μονο...

Αν διαβαζαμε παρομοια κειμενα για καθενα απο τα θυματα:

Θα αυτοκτονουσαμε απο ψυχολογικα προβληματα.

Ισως συνηδητοποιουσαμε το πραγματικο εθνικο προβλημα της ελλαδιτσας,και δεν θα θεωρουσαμε αλλα σαν κυρια(Ναρκωτικα)με υποπολλαπλασιους νεκρους.

Θα βγαιναμε στους δρομους απαιτωντας ΕΞΩΝΤΟΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ για οσους οδηγουν αφου προηγουμενος "τα ηπιαν"...συν την ληψη και αλλων μετρων.

Τωρα κατεβαινουμε στους δρομους για τους Παλαιστινιους, τους Αμερικανους, το γηπεδο του ΠΑΟ και για να μην απαγορευτει το Counter Strike.

Τα ξέρουμε όλοι παιδιά ειδικά όσοι οδηγούμε και είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους και τα βλέπουμε μπροστά μας, αλλα άμα και οι παπάδες βγαίνουν τύφλα στο δρόμο τότε τί γίνεται ρε γαμώτο και τί θα μας έρθει στην κεφάλα μας ?

Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα το post.

Εγώ προσωπικά αμα θέλω να γίνω τύφλα παίρνω taxi γιατί αν θέλω να φάω το κεφάλι μου ας το φάω αλλα οι άλλοι δέν μου φταίνε σε τίποτα.

Έτσι έγινε και το μεγάλο ατύχημα στα Τέμπι απο απερισκεψία και απο το γραψαρχ...κο Αθάνατο Ελληνικό συναίσθημα.

Παιδιά δέν φταίνε και τόσο πολύ οι δρόμοι αλλα και εμείς γιατί ο δρόμος όπως πάς θα σε πάει. Όλοι έχουμε δίκιο και κανείς δέν μπορεί να κάνει τίποτε, ούτε και πρόκειτε.

Εγω προσωπικα διπλωμα δεν εχω ακομα, αλλα ξερω Παρα ΠΟΛΛΟΥΣ οδηγους που λαδωσαν και το πηραν..........και σε αυτο δεν φταινε μονο οι οδηγοι αλλα και οι εξεταστες που τα παιρνουν.....Μετα τι οδικη συμπεριφορα να βρεις εδω? Σε ολες τις χωρες του κοσμου γινονται τροχαια αλλα ........οχι ετσι.... ΕΛΕΟΣ!!!

tragika pragmata sumvenoun kathimerina. Opws lew kai upostirizw o anthropws einai teleios se ena mono pragma. Na autokatastrefete. Exoun mpei sumferoda kai poles alles idiotropies stis zwes tous kai den endiaferonde gia tipota ston kosmo. Eimaste to monadiko eidos pou exei tis megaliteres ikanotites kai mualo alla kaneis den xrisimopoiei oute to ena oute to allo. Otan ksereis oti kapoios edw koda exei dwsei 4 fores gia na parei to diploma kai den mporese na perasei skeftese oti prepei na einai edelos ilithios. Kai omos me to ladoma to peire to diploma. to proto pragma pou skeftese pada einai oti enas tetoios anthropos tha ginei aitia na pethanei kapoios allos opws to palikari stin istoselida. Makari na eixa to tharos na to pw kapou gia na ton kleisoun mesa. Giati einai adiko. ti lete kai eseis?

Δώστε μου αυτόν τον παπά, που θα βρώ αυτόν τον παπά, γιατί δεν μου δίνει κανείς ένα τέτοιο παπά;

...να "παίξω"! θέλω λίγο μόνο μαζί του.

( Νομίζετε ότι κάνω πλάκα; )

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...