Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι σε ολα τα αμαξια τα ιδια ? Υπαρχουν και τα αλλαζουν σε βενζιναδικα ? Σημερα καηκαν σε ενα αμξια και δεν προλαβα ανοιχτα και ερχεται διημερο . Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δες μήπως είναι απλό να βγάλεις το φανάρι και τη λάμπα και να πας σε ένα βενζινάδικο να πάρεις την ίδια. Εγώ μόνος μου την είχα αλλάξει. 1
georgerapp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 οχι δεν ειναι σε ολα τα ιδια αλλα οι λαμπες ειναι πανω κατω οι κλασσικες. προσοχη ομως εαν πας μονος να το βγαλεις να μη σπασεις τιποτα,δε θελει πολυ. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μονος μου σε καμμια περιπτωση ..Θα κοιταξω αυριο σε βενζιναδικα . Ηλεκτρολογεια ανοιχτα δεν νομιζω να υπαρχουν. Ουτε καταστηματα με αξεσουαρ. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
aGka8l Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Αν κάηκαν όλα κ δεν φαίνεται πίσω τπτ όταν πατάς φρένο τότε δεν είναι από τις λάμπες . 2
georgeγ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε καηκαν Σωστή παρατήρηση του προηγούμενου.Χρησιμοποιείς πληθυντικό καηκαν.να καηκαν παραπάνω απο 1 λάμπα ταυτόχρονα απίθανο
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgeγ είπε Σωστή παρατήρηση του προηγούμενου.Χρησιμοποιείς πληθυντικό καηκαν.να καηκαν παραπάνω απο 1 λάμπα ταυτόχρονα απίθανο Ναι απιθανο αλλα μπορει να ειχε ηδη καει η μια και να καηκε η αλλη .Το επαθα τον προηγουμενο μηνα με το δικο μου και ευτυχως συναδελφος που ηταν πισω μου με ειδοποιησε και αλλαξα και τις δυο .Δουλευε μονο το μεσαιο . Φαινεται το μεσαιο stop στο παρπριζ.Στα φαναρια τιποτα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Γιάννης Platano
kage Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στην βουλιαγμενης εχει συνεργειο 24ωρο S4ALL Bright Solutions... Κοιταξε πρωτα σε shell περιοχης σου π χουν κουτι bosch με αρκετες κοινες λαμπες... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από kage 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 30 λεπτά πριν, kage είπε Στην βουλιαγμενης εχει συνεργειο 24ωρο S4ALL Bright Solutions... Κοιταξε πρωτα σε shell περιοχης σου π χουν κουτι bosch με αρκετες κοινες λαμπες... Λυκοβρυση -Βουλιαγενη ...... Ρωτησα σε μεγαλο πρατηριο Shell σημερα αλλα δεν...
georgeγ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 δεν ειναι και τοσο απλο οσο ακουγεται η αλλαγη λαμπας.στο δικο μου ας πουμε βγαζω το φαναρι για να αλλαξω λαμπα...χλωμο στο βενζιναδικο καποιος να καθησει (πρωτα πρεπει να γνωριζει βεβαια) να σου βγαλει το φαναρι για να σου πουλησει προιον 0,5 ευρω 1
Dare-Devil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχει πιθανότητα να είναι η βαλβίδα stop το πρόβλημα. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Dare-Devil
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Θα δειξει μεθαυριο μιας κα δεν υπαρχει η δυνατοτητα για αυριο .
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, KoreanW είπε ασφάλειες κοιτάξαμε; Οχι δεν κοιταξα. Αυριο μολις σχολασει ο γιος μου .Δικο του ειναι το ΤΤ.
georgeγ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 δεν ειναι ουτε ασφαλεια ουτε βαλβιδα.αφου αναβει η μεσαια λαμπα ψηλα στο πισω τζαμι.το πιθανοτερο ειναι οτι ειπες αρχικα.καμενες λαμπες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα