VFerF1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Παίδες θα ήθελα τα φώτα σας (κυριολεκτικά 🤪), Ως τώρα είχα στην μικρή σκάλα το γνώστο γενικό HID Xenon Kit των 15-20 ευρώ (35W, 6500K). Μετά από 3 χρόνια όμως και με ελάχιστη χρήση το ένα αρχίζει και παίζει λίγο όταν είναι κρύο. Ως αποτέλεσμα, θα ήθελα να βρω κάτι πιο αξιόλογο και αξιόπιστο. Απ'ότι φαίνεται κλίνω προς τα LED αυτή τη φορά, μιας και η διάρκεια ζωής είναι από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές μου. Από άποψη τιμής δεν θα ήθελα να ξεφύγω αρκετά (π.χ κάτι τρελά 200φεύγα) αλλά μέχρι 50-60 ευρώ. Στο aliexpress και eBay γίνεται πανικός. Έχει κάποιος εμπειρία από κάποια αξιόλογα LED που να αντέχουν; Το δικό μου παίρνει H1 και τα φανάρια κλείνουν εντελώς με καπάκι, οπότε ξέρετε αν τα LED με τον ανεμιστήρα από πίσω θα έχουν σωστή ψύξη κλεισμένα μέσα; Ή καλύτερα τα άλλα με τις λωρίδες; Ευχαριστώ.
tsiro7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις λάμπες τύπου philips extreme η white vision κλπ. Είχα και εγώ ψευτοκιτακια xenon και με τις Philips έχω καλύτερο φως και δεν ενοχλώ και στο δρόμο. Για σοβαρό led θες πολλά ευρώ, δεν θα σου πρότεινα λύσεις Ali και ebay.
thanasisxask Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις λάμπες τύπου philips extreme η white vision κλπ. Είχα και εγώ ψευτοκιτακια xenon και με τις Philips έχω καλύτερο φως και δεν ενοχλώ και στο δρόμο. Για σοβαρό led θες πολλά ευρώ, δεν θα σου πρότεινα λύσεις Ali και ebay. Και αυτές που αναφέρεις δεν κρατάνε και πολύ άσε που είναι ακριβές. Κάποιο καλό κιτ με led πρέπει να βρεις, ψάξε λίγο YouTube, εγώ παρήγγειλα κάποιες από Ali (στο 20ευρω) και όταν τις βάλω θα σου πω.
bc00l Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, VFerF1 είπε Παίδες θα ήθελα τα φώτα σας (κυριολεκτικά 🤪), Ως τώρα είχα στην μικρή σκάλα το γνώστο γενικό HID Xenon Kit των 15-20 ευρώ (35W, 6500K). Μετά από 3 χρόνια όμως και με ελάχιστη χρήση το ένα αρχίζει και παίζει λίγο όταν είναι κρύο. Ως αποτέλεσμα, θα ήθελα να βρω κάτι πιο αξιόλογο και αξιόπιστο. Απ'ότι φαίνεται κλίνω προς τα LED αυτή τη φορά, μιας και η διάρκεια ζωής είναι από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές μου. Από άποψη τιμής δεν θα ήθελα να ξεφύγω αρκετά (π.χ κάτι τρελά 200φεύγα) αλλά μέχρι 50-60 ευρώ. Στο aliexpress και eBay γίνεται πανικός. Έχει κάποιος εμπειρία από κάποια αξιόλογα LED που να αντέχουν; Το δικό μου παίρνει H1 και τα φανάρια κλείνουν εντελώς με καπάκι, οπότε ξέρετε αν τα LED με τον ανεμιστήρα από πίσω θα έχουν σωστή ψύξη κλεισμένα μέσα; Ή καλύτερα τα άλλα με τις λωρίδες; Ευχαριστώ. Βάλε κλασσικες απλες να βλεπεις σαν άνθρωπος... αν τα φανάρια σου δεν ειναι κατασκευσμενα για hid κ led. Μετα απο χρονια και 3 αμαξια εκει κατεληξα... Oυτε ρευματα να τραβάνε παραπανω, ουτε να καίγονται, ουτε να κιτρινηζουν τα φαναρια, ουτε να τυφλωνω τους απεντα τι/μπροστά μου, ειναι η ποιο οικονομική λυση και βλέπεις καλυτερα.
VFerF1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στην μικρή σκάλα έχει προτζέκτορα από μόνο του το αυτοκίνητο οπότε δεν τίθεται θέμα το να στραβώνω άλλους. Από Aliexpress έχει κάτι HLXG με 10-12 ευρώ και τρελές πωλήσεις, 35 χιλιάδες παραγγελίες σχεδόν και 15 χιλιάδες κριτικές με 4.8/5, πράγμα ενδιαφέρον, δεν το βλέπεις συχνά. Δεν ξέρω άμα αξίζουν και άμα αντέχουν όμως. Είναι και ένα ανεξάρτητο site (bulbfacts.com) που δοκιμάζει αναλυτικά πολλές γνωστές (του αμερικάνικου Amazon) και βγάζει αναλυτικά στοιχεία για την κάθε μια. Αυτές όμως είναι σχεδόν όλες από Αμερική και με το τελωνείο δεν θα'ναι εύκολο λογικά. Οι μόνες που βρήκα που τις βρίσκω και εκτός Αμερικής φθηνά είναι οι Auxbeam F-16. Βέβαια αυτό το site δεν τις δίνει και τόσο καλές κριτικές αλλά στο youtube και γενικά είναι πολύ διάσημες. Τι λέτε; Μήπως να ψάξω για καλύτερο HID kit αντί για LED; Με ενδιαφέρει και η αντοχή κυρίως. Δεν ξέρω με τα ανεμιστηράκια τι παίζει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα