sargus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Λοιπόν έχω το εξής θέμα: Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια ηλεκτρική σκούπα dirt devil από το lidl. Πλέον δε ρουφάει καλά. Έχω πλύνει και καθαρίσει τα φίλτρα όσο μπορούσα. Επίσης έχει ένα εξάρτημα-πέλμα που είναι για τα χαλιά (γυρίζει και ανακατεύει το πέλος) το οποίο άνοιξα να καθαρίσω την πρώτη φορά και από τότε δεν ξαναδούλεψε. Τι κάνω τώρα; Την πάω στο λιντλ κάπου για να τη δουν μέσα στην εγγύηση; Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αν είναι μόνο θέμα φίλτρων, μπορώ να προμηθευτώ από κάπου; Σε ένα google search που έκανα δε βρίσκω τα φίλτρα της. Βρίσκω για παρόμοιο μοντέλο αλλά όχι για αυτή. Καμιά γνώμη;
papars Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Τηλέφωνο στη εξυπηρέτηση των lidl με την απόδειξη στο χέρι. Μην αναφέρει ότι την χάλασες. Το πιθανότερο είναι ή να την επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω ή να σου στείλουν άλλη. Έχω την ίδια, μήπως έχει κολλήσει κάτι μέσα στο σωλήνα ή στην τρύπα κάτω από το φίλτρο πάνω στη μηχανή; 1
sargus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, papars είπε Έχω την ίδια, μήπως έχει κολλήσει κάτι μέσα στο σωλήνα ή στην τρύπα κάτω από το φίλτρο πάνω στη μηχανή; Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι.
SB_1957 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, sargus είπε Λοιπόν έχω το εξής θέμα: Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια ηλεκτρική σκούπα dirt devil από το lidl. Πλέον δε ρουφάει καλά. Έχω πλύνει και καθαρίσει τα φίλτρα όσο μπορούσα. Επίσης έχει ένα εξάρτημα-πέλμα που είναι για τα χαλιά (γυρίζει και ανακατεύει το πέλος) το οποίο άνοιξα να καθαρίσω την πρώτη φορά και από τότε δεν ξαναδούλεψε. Τι κάνω τώρα; Την πάω στο λιντλ κάπου για να τη δουν μέσα στην εγγύηση; Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αν είναι μόνο θέμα φίλτρων, μπορώ να προμηθευτώ από κάπου; Σε ένα google search που έκανα δε βρίσκω τα φίλτρα της. Βρίσκω για παρόμοιο μοντέλο αλλά όχι για αυτή. Καμιά γνώμη; Το βιβλιαράκι με τις οδηγίες το έχεις? Εκεί έχει τηλέφωνα για σέρβις. Αλλά νομίζω ότι οι σκούπες έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση. 1
zio10 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω δει κάτι με ένα χρόνο εγγύηση, λογικά 3 θα έχει. Παίρνεις τηλέφωνο στο 800 κάτι. 1 1
SB_1957 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Δεν έχω δει κάτι με ένα χρόνο εγγύηση, λογικά 3 θα έχει. Παίρνεις τηλέφωνο στο 800 κάτι. Εχω κι εγώ σκούπα dirt devil από το Lidl πριν από 4 χρόνια και όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στα 2 χρόνια πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Τώρα αν οι τελευταίες έχουν 3 χρόνια ... 1 1
sargus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Ωραία λοιπόν, θα τους πάρω σε 2-3 ημέρες που θα ανοίξουν και θα δω τι θα μου πουν. Περίεργο μου φαίνεται πάντως να είναι ένας ο χρόνος της εγγύησης γιατί ξέρουμε ότι στην Ε.Ε. ότι πουλιέται έχει μινιμουμ 2 χρόνια βάσει νόμου. Για να δούμε.
SB_1957 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, sargus είπε Ωραία λοιπόν, θα τους πάρω σε 2-3 ημέρες που θα ανοίξουν και θα δω τι θα μου πουν. Περίεργο μου φαίνεται πάντως να είναι ένας ο χρόνος της εγγύησης γιατί ξέρουμε ότι στην Ε.Ε. ότι πουλιέται έχει μινιμουμ 2 χρόνια βάσει νόμου. Για να δούμε. Tο ξέρω αλλά δεν το έψαξα γιατί τελικά ήταν λάθος εντύπωση ότι υπήρχε πρόβλημα. Είχε βάλει η κόρη ανάποδα το φίλτρο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα