Zazula Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω το Comodo Firewall 11.0.0.6728. Στη λίστα Settings > Firewall > Application Rules είναι κάποιες εφαρμογές που θέλω να φύγουν ως εγγραφές. Επιλέγω, πατάω Remove, η σχετική εγγραφή φεύγει, αλλά όταν το ξανανοίγω είναι ακόμη εκεί. Ομοίως στο File Rating > File List. Καμιά ιδέα τι να κάνω; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Zazula
Zaytsev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως έχεις επιλεγμένο το "Auto create rules for safe applications" ?
Zazula Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Μήπως έχεις επιλεγμένο το "Auto create rules for safe applications" ? Όχι, είναι αποεπιλεγμένο. 15 λεπτά πριν, donblunts είπε Save config κάνεις; Πατάω το ΟΚ, υπάρχει κάτι άλλο;
donblunts Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Zazula είπε Όχι, είναι αποεπιλεγμένο. Πατάω το ΟΚ, υπάρχει κάτι άλλο; Όχι, λάθος δικό μου. Ποιά εγγραφή προσπαθείς να αφαιρέσεις;
Zazula Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στα unrecognized ήταν το 7zG.exe και στα apllication rules το psl.exe (από το Passolo). Αλλά για κάποιον λόγο τώρα μετά την επανεκκίνηση οι διαγραφές τώρα προς το παρόν παραμένουν, οπότε είμαι οκέι (εξ ου και το «ήταν», που λέω). Ελπίζω να 'ταν τελικά αυτό, και να μην χρειαστεί να επανέλθω. 😊 Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από Zazula 1
Zazula Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Τελικά όλα καλά ως τώρα, με μία εξαίρεση: το Speccy. Για κάποιον λόγο το Comodo Firewall το μπλοκάρει, πιθανότατα όταν πηγαίνει να να τσεκάρει για απντέιτ. Επιλέγω unblock, αλλά την επόμενη φορά πάλι τα ίδια 9χωρίς να έχει αλλάξει φυσικά έκδοση το εκτελέσιμο). :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα