poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 On 31/12/2018 at 14:40, gamsgr said: Test Server Athens, GR Download 38.72 Mb/s Upload 4.35 Mb/s Latency 13.27 msec Retransmission 0.00% Jitter 41 msec Link Status Up Modulation Type VDSL2(Vectoring) Actual Rate(Up/Down) 4999/42854 kbps Attainable Rate(Up/Down) 23431/55524 kbps Noise Margin(Up/Down) 24.7/9.1 dB Line Attenuation(Up/Down) 2.1/9.9 dB Output Power(Up/Down) 9.4/11.9 dBm Data Path(Up/Down) Fast/Fast Interleave Depth(Up/Down) 1/1 Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms INP(Up/Down) 0/0 symbols Profile 17a LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM CRC Errors(Up/Down) 0/0 FEC Errors(Up/Down) 0/0 HEC Errors(Up/Down) 0/0 Showtime Start 0 h 1 min 45 s Καλησπέρα και απο εμένα και καλή χρονιά να 'χουμε, δοκίμασα να το απενεργοποιήσω και δεν είδα κάποια διαφορά, επίσης στην πυεριοχή μου όταν κάνω έλεγχο διαθεσιμότητας μου λένε ότι πιάνει 45-50 με την δικιά όδο κ αριθμό άμα αλλάξω τον αριθμό λέει 180-200mbps! Πώς γίνεται αυτό αφού παίρνουμε απο την ίδια καμπίνα; μπορει να ειναι και λαθος του συστηματος.σιγουρα παιρνεις απο την καμπινα που πιστευεις?τσεκαρες το κκ της καμπινας με το κκ του κατανεμητη/box?
gamsgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα κ καλή χρονιά,εννοείται από την ίδια καμπίνα παίρνουμε (έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία άλλη καμπίνα εδώ) , γίνεται να είμαστε στην ίδια καμπίνα που έχει vectoring να μην μπορούμε να έχουμε ίδιες ονομαστικές ταχύτητες; Μήπως το πρόβλημα είναι στον Δήμο επειδή άλλαξε τα νούμερα και δεν ενημερώθηκαν σωστά τα σύστημα ελέγχου διαθεσιμότητας των παροχών;
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, gamsgr said: Καλημέρα κ καλή χρονιά,εννοείται από την ίδια καμπίνα παίρνουμε (έτσι κι αλλιώς δεν έχει καμία άλλη καμπίνα εδώ) , γίνεται να είμαστε στην ίδια καμπίνα που έχει vectoring να μην μπορούμε να έχουμε ίδιες ονομαστικές ταχύτητες; Μήπως το πρόβλημα είναι στον Δήμο επειδή άλλαξε τα νούμερα και δεν ενημερώθηκαν σωστά τα σύστημα ελέγχου διαθεσιμότητας των παροχών; μια καμπινα εχει πολλα απερχομενα οποτε α.αλλαζει το μηκος του απερχομενου. β. απο ζευγαρι σε ζευγαρι και απο καλωδιο σε καλωδιο αλλαζει η ποιοτητα του χαλκο.μπορει ενα καλωδιο να ειναι καινουριο και να εχει 5 ατομα πανω και ενα αλλο να εχει κοπει 10 φορες να ειναι γεματο και να ειναι και του 1920. γ.η μεγιστη θεωρητικη ταχύτητα ή το μεγιστο πακετο μπορει να ειναι κοινο χωρις να σημαινει οτι θα το πιανουν ολοι. τωρα ναι για πολλους λογους μπορει να εχει αποτυπωθει λαθος στο συστημα αφου διευθυνσεις αλλαζουν/αριθμησεις αλλαζουν κτλ.το συστημα ειναι συμβουλευτικο δεν ειναι οτι δεν εχει λαθη.ακομα και παλια που εβλεπες μεγιστη ταχυτητα adsl με βαση αποσταση απο το αστικο κεντρο ,υπηρχαν λαθη.
gamsgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άρα θα πρέπει να το ελέγξουν οι εταιρείες αφού θέλω παραπάνω ταχύτητα από 50 που ήδη έχω... Η cosmote μου πρότεινε να κάνω φορητότητα και να γίνει προμέτρηση από τεχνικό για να μάθω την ταχύτητα, εγώ όμως έχω δέσμευση με την nova μέχρι τον Αύγουστο. Σε ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σου. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από gamsgr
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 minutes ago, gamsgr said: Άρα θα πρέπει να το ελέγξουν οι εταιρείες αφού θέλω παραπάνω ταχύτητα από 50 που ήδη έχω... Η cosmote μου πρότεινε να κάνω φορητότητα και να γίνει προμέτρηση από τεχνικό για να μάθω την ταχύτητα, εγώ όμως έχω δέσμευση με την nova μέχρι τον Αύγουστο. Σε ευχαριστώ θερμά για τις απαντήσεις σου. εφοσον μιλαμε οτι παιρνεις ηδη απο kv του οτε κατα πασα πιθανοτητα ακομα και να πας στον οτε θα παρεις ακριβως την ιδια ταχυτητα γιατι θα παρεις παλι απο το Kv του οτε και θα παρεις και τον ιδιο χαλκο :P. αρα οτι θες παραπανω απο 50 δεν σημαινει οτι θα τα παρεις.το μεγιστο θεωρητικο σε 17α profile ειναι 55 οτι παροχο και να βαλεις.αν αυτην την στιγμη ζητησεις να πας σε ote δεν θα γινει αλλαγη ουτε στο port ουτε στον χαλκο.εξοπλισμο απλα θα σου δωσουν αλλον.εγω πχ σε 17α profile εχω μεγιστο θεωρητικο 120:P οποτε οτι και να κανει ο οτε παραπανω δεν θα παρεις εκτος αν ειναι προβλημα του χαλκου που ανηκει στον οτε ετσι και αλλιως και αυτος.
gamsgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δεν μπορούν να με βάλουν σε 30b ή 35b profile? Το dslam το υποστηρίζει, τι σχέση έχει χαλκός με το προφίλ;
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 minute ago, gamsgr said: Δεν μπορούν να με βάλουν σε 30b ή 35b profile? Το dslam το υποστηρίζει, τι σχέση έχει χαλκός με το προφίλ; 30b οσο ξερω δεν θα χρησιμοποιηθει.θεωρητικα 35b θα μπορουσε να μπει οποιοσδηποτε ακομα και αυτος που ειναι30mbit αλλα την πραξη στο 200αρι δινουν 35b μονο αν δεν θυμαμαι κατι λαθος.επισης αν ο χαλκος ειναι χαλια δεν σημαινει οτι παλι θα φτασεις το μεγαλυτερο πακετο ακομα και με 35b.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 40 minutes ago, gamsgr said: Δηλαδή τι προτείνεις να κάνω; δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι .αν με αλλο ζευγαρι χαλκου παιξει καλυτερα θα παιξει ειτε εχεις cosmote ειτε forthnet ειτε wind αφου ο χαλκος ειναι του οτε.δεν μιλαω για το θεμα ping που λες οτι κανει spikes αλλα για το sync .που στην παρουσα φαση που πιανεις τα 50 ειτε εισαι οτε ειτε forthnet δεν θα γινει τιποτα.αν αργοτερα βγει διαθεσιμοτητα για 100 και θες να πας και δεν τα πιανεις(που δεν θα τα πιανεις) εκει μπορεις να το δωσεις βλαβη για να σου δωσουν αλλο ζευγαρι μηπως και παιξεις καλυτερα.εκτος αν το θεμα ειναι σε εσενα. επισης ξανατονιζω αυτο που εγραψα σε προηγουμενο Post https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf o ηλεκτρολογος δεν ξερω τι τσεκαρε και τι εκανε οποτε το καλυτερο για να ξερεις οτι δεν φταιει κατι σε εσενα θα ηταν να γινει δοκιμη ειτε στο κεντρικο πριζακι αφου αποσυνδεσεις τα αλλα ειτε στον κατανεμητη/ή στην χωνευτη. επισης αν η καλωδιωση ειναι λαθος δηλαδη εχει bridge taps σηκώνει παραπάνω errors οποτε δικαιολογει ισως και τα spikes στα pings.
gamsgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 καλημέρα φίλε μου επειδή θέλω να έχω ένα στιβαρό router γιατί των παρόχων δεν αντέχουν πολλά μπορείς να μου προτείνεις ένα
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 7 minutes ago, gamsgr said: καλημέρα φίλε μου επειδή θέλω να έχω ένα στιβαρό router γιατί των παρόχων δεν αντέχουν πολλά μπορείς να μου προτείνεις ένα εξαρτατε παντα και τι λεφτα θες να δωσεις.σε φτηνα πας σε tp link σε πιο καλα παιζουν asus και μετα πας σε ,fritz,draytek.
gamsgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 μέχρι 150€ απ' τον Κωτσόβολο (επειδή έχω πίστωση)
gamsgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Προτείνεις το VR600 ή το Asus RT-AC66U Router; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2019 από gamsgr
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 On 04/01/2019 at 03:27, gamsgr said: Προτείνεις το VR600 ή το Asus RT-AC66U Router; to vr600 ειναι vdsl/adsl modem router. το asus rt ειναι σκετο router.οτι γραφει Rt ειναι router.τα vdsl/adsl ειναι asus dsl xxxx.απο tp link και asus προτιμω asus γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα