valantis2000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 πήρα ένα καινούργιο λαπτοπ με ματ οθονη και εχω διαπιστώσει οτι δε μου πολυ αρεσει και θα προτιμούσα μια γυαλιστερή οθόνη. Μπορώ να κάνω κάτι τωρα για να το βελτιωσω ή μπορω να τη αλλαξω σε glossy?
Diskimpex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Παιξε με τα χρωματα αν εχει ρυθμισεις .Οι γυαλιστερες οθονες κουραζουν σε συχνη χρηση.
valantis2000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Το προβλημα μου κυρίως ειναι οτι οταν ειναι ειδικα απο πισω ασπρο φοντο (δηλαδη στις περισσοτερες ιστοσελιδες ή και στο word) φαίνεται οπως η οθόνη του κινητού σου οταν την ακουμπας με ιδρωμενα χερια και κολλαει μετα. δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ετσι οι ματ οθονεσ ή αν θα πρεπει να τη καθαρισω με ειδικο πανακι. εξαλλου κατευθειαν μολις το εβγαλα ετσι ηταν οποτε δε νομιζω να ειναι θεμα καθαριοτητας.ολες οι ρυθμισεις ειναι στις πρωτινομενες που εχει. Το λαπτοπ ειναι το hp15-da0103nv που αρκετες ιστοσελιδες το εβγαλαν σε προσφορα και εχω ψιλοξενερωσει που ειναι ετσι η οθονη γιατι κυριως ειχα συνηθισει σε γυαλιστερες. μακαρι τουλαχιστον με το καιρο να το συνηθισω θελω να πιστευω.
Dantε Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Για να αλλαξεις αυτο που λες,πρεπει να αλλαξεις οθονη.Αρα εξοδα,χανεις εγγυηση και εαν υπαρχει και για αυτο το μοντελο με glossy. Αρα καλυτερα πουλα το και παρε αλλο εαν σε ενοχλει τοσο.
Acmilangr2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 11:55 ΠΜ, valantis2000 είπε πήρα ένα καινούργιο λαπτοπ με ματ οθονη και εχω διαπιστώσει οτι δε μου πολυ αρεσει και θα προτιμούσα μια γυαλιστερή οθόνη. Μπορώ να κάνω κάτι τωρα για να το βελτιωσω ή μπορω να τη αλλαξω σε glossy? Εγώ πάντως σε νοιώθω. Αυτό ειναι δικό μου βίντεο....
valantis2000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 19 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Εγώ πάντως σε νοιώθω. Αυτό ειναι δικό μου βίντεο.... Αρα, υπάρχει τρόπος να τη μετατρέψω σε γυαλιστερη οθόνη?
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, valantis2000 είπε Αρα, υπάρχει τρόπος να τη μετατρέψω σε γυαλιστερη οθόνη? Μήν το κάνεις, ΔΕΝ το προτείνω
firepc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Μήν το κάνεις, ΔΕΝ το προτείνω γτ ομως? Δεν ειναι ωραιο το αποτελεσμα?
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε γτ ομως? Δεν ειναι ωραιο το αποτελεσμα? Έχει, αλλά το Polarizer που μένει απο κάτω είναι πολύ ευαίσθητο, αφήνει γρατζιουνιές/γραμμές με το παραμικρό αγγιγμα
firepc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έχει, αλλά το Polarizer που μένει απο κάτω είναι πολύ ευαίσθητο, αφήνει γρατζιουνιές/γραμμές με το παραμικρό αγγιγμα χμ, τοτε μαλλον δεν αξιζει
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, firepc είπε χμ, τοτε μαλλον δεν αξιζει Εκτός αν βάλεις προστατευτικό (σαν τα κινητά)
Amaretos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Να ρωτησω , καταλαβαινω οτι ειναι ευαισθητο, αλλα πως να γρατζουνιστει πχ? Δεν ειναι κινητο που το πας περα δωθε και ταλαιπωριεται? Η οθονη καθετε μονη της εκει στο γραφειο...ποιος θα την πειραξει για να γρατζουνιστει?
Acmilangr2 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 23 ώρες πριν, Amaretos είπε Να ρωτησω , καταλαβαινω οτι ειναι ευαισθητο, αλλα πως να γρατζουνιστει πχ? Δεν ειναι κινητο που το πας περα δωθε και ταλαιπωριεται? Η οθονη καθετε μονη της εκει στο γραφειο...ποιος θα την πειραξει για να γρατζουνιστει? Μόνο που θα την σκουπίσεις με ένα πανί θα αφήσει χαρακιές σιγά σιγα
Mesqal Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 29/12/2018 στις 5:20 ΜΜ, Acmilangr2 είπε Εγώ πάντως σε νοιώθω. Αυτό ειναι δικό μου βίντεο.... Πολυ σωστος φιλε μου, εχω κανει ακριβως το ιδιο σε 2412m. Με τον καιρο ομως το πανελ εχει αποκτησει κηλιδουλες αλλα δεν ενοχλουν. Εχει δοκιμασει να τις καθαρισεις?
Acmilangr2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mesqal είπε Πολυ σωστος φιλε μου, εχω κανει ακριβως το ιδιο σε 2412m. Με τον καιρο ομως το πανελ εχει αποκτησει κηλιδουλες αλλα δεν ενοχλουν. Εχει δοκιμασει να τις καθαρισεις? Δεν έχω πλεον glossy. Δυστηχως Αυτές οι κηλιδουλες αν πας να τις καθαρισεις το πιθανότερο είναι να γίνουν χειρότερες Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από Acmilangr2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα