skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, patrickdrd είπε δεν υπάρχει γιατί το απαγόρευσε η google, γιατί έχει έσοδα από διαφημίσεις Ε ναι.Κάτι βρώμαγε εδώ!
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Παρτε το με κλειστα ματια. Παρακατω το δικο μου κοιταξτε τι εχει κοψει απο τις 11 Δεκεμβριου 2018 και μετα δηλαδη σε 13 μερες 1
Greg9 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ήμουν από αυτους που πηραν lifetime (3+3) με μονο 13€ . Αξίζει πάρα πολύ, αν και το windsribe δίνει και πρόγραμμα μπλόκου διαφημισεων, οποτε χρησιμοποιώ μόνο αυτό. Επίσης, σε email μου με τον πρόεδρο του Windscribe, όταν πάλευα να τα χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα, είπε αυτό: "Its a Russian company, and they use root certs to block ads if you install their app which is very bad Which effectively allows them to decrypt all HTTPS traffic, if they wanted to."
patrickdrd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 καλα, αυτο το τελευταιο το ξερουμε, εξου και εγω απορω με αυτους που το χρησιμοποιουν σπασμενο, οποιαδηποτε στιγμη θελουν τους τσακωνουν, μα καλα, σπασμενη μια εφαρμογη που στελνει το traffic στους servers της; νταξει, τζισους απο εκει και περα, δεν νομιζω να εχουμε θεμα, εγω και banking κανω και απ ολα, υπαρχει πλεον αλλωστε το two-factor authentication, για τα υπολοιπα, νταξει, στο ιντερνετι εισαι, εννοειται οτι οι παντες ξερουν τι κανεις.. 1
C@dfael Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Black Friday είχε έκπτωση 50%. Να περιμένω μήπως ξαναβάλει τόσο ή να το χτυπήσω με το -30%;
smerliao Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το είχα αγοράσει και εγώ, το έχω υπολογιστή. Στο κινητό που το έβαλα, κάποια στιγμή μου έκοβε μηνύματα viber, messenger κλπ. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που κάνουμε; Επισβς, στο pc όταν το έχουμε εγκατεστημένο, βγάζουμε το ublock origin ή όποιο άλλο έχουμε πρόσθετο; είναι δηλαδή περιττό;
Mpatz Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Κάπως ρε παιδιά να μην βλέπω τις χορηγουμενες σε insta Fb και τα σχετικά;; Κατέβασα την εφαρμογή αλλά τζίφος.. Δεν έβγαλα άκρη
patrickdrd Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 μπα, δεν γίνεται με ινστα γιατί είναι ενσωματωμένες 3 hours ago, smerliao said: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το είχα αγοράσει και εγώ, το έχω υπολογιστή. Στο κινητό που το έβαλα, κάποια στιγμή μου έκοβε μηνύματα viber, messenger κλπ. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που κάνουμε; Επισβς, στο pc όταν το έχουμε εγκατεστημένο, βγάζουμε το ublock origin ή όποιο άλλο έχουμε πρόσθετο; είναι δηλαδή περιττό; έχω κι εγώ άδεια για pc, αλλά το εγκατέστησα και το ξήλωσα, έχω ublock στο pc και μπλόκαρω και hosts με hosts file, οπότε δεν βρίσκω χρησιμότητα μηνύματα πάντως δεν μου έχει κόψει ποτέ, ίσως κάτι με τις ρυθμίσεις - φίλτρα που χρησιμοποιείς; 1
Mpatz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στο android και μενα μου εκοβε μηνυματα απο messenger και mail οποτε το εσβησα απο εκει..Στα windows μεχρι στιγμη παει τρενο! Thanks TS
GeorgeAl92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Χρόνια πολλά, όσοι λέτε ότι δεν κόβει τα μηνύματα σε insta, messenger κλπ δεν έχετε εφαρμόσει τις σωστές ρυθμίσεις. Κάντε μια αναζήτηση στο youtube. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας γράψω ποιες είναι διότι με την αναβάθμιση νομίζω πριν 2-3 μήνες πίσω έβαλαν πάρα πολλά νέα πράγματα και θέλουν όλα πείραγμα. 2
skiabox Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 8:36 ΜΜ, Arkin είπε Παρτε το με κλειστα ματια. Παρακατω το δικο μου κοιταξτε τι εχει κοψει απο τις 11 Δεκεμβριου 2018 και μετα δηλαδη σε 13 μερες
rofl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 για χαμηλοτερη τιμη οποιος εχει προσβαση σε vpn που περιλαμβανει ρωσια ας δει το ποστ μου σε αυτο το νημα 1
skiabox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Στο mobile κομμάτι βέβαια επειδή το αγόρασα για ένα χρόνο για να το δοκιμάσω (3 ευρώ μόνο) πέρα του ότι υποστηρίζεται μόνο από τον samsung browser της ταμπλέτας και από τον yandex browser, δεν κόβει τα πάντα όπως το kiwi!
radeon9700 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Εγώ διάβασα αυτό το άθρο και έβαλα τους DNS addguard για δοκιμη, καλά πάνε και κόβουν. Εμενα τα μηνύματα viber έρχονται κανονικά πάντως. Android έχω firefox με ublock οποτε κόβει τα πάντα. Διαβάζοντας έκανα και ότι χρειάζεται και ενεργοποίησα firefox το DNS-over-HTTPS της addguard και ενεργοποίησα για το dns το encrypted sni της cloudflare. Όσο διαβάζεις μαθαίνεις !!!
patrickdrd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, skiabox said: Στο mobile κομμάτι βέβαια επειδή το αγόρασα για ένα χρόνο για να το δοκιμάσω (3 ευρώ μόνο) πέρα του ότι υποστηρίζεται μόνο από τον samsung browser της ταμπλέτας και από τον yandex browser, δεν κόβει τα πάντα όπως το kiwi! τα πάντα όλα κόβει κ ούτε ειδοποιήσεις κόβει ούτε τπτ, ψάχτειτε με τα φίλτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα