Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Slalom1980 είπε

@radiohead  Καλημέρα και χρονια πολλα φιλαρακι. Καλα Χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο.

Kατα 90% θα παω στο  Monitor απλα θελω να το συζητησω με τον Sheogorath πρωτα να μου πει την γνωμη του αν αξιζει σαν επιλογη.

Για τα υπολοιπα κομματια (εκτος της GPU που την εχω παρει) θα διαθεσω γυρω στα 900 ευρω. Αντε το πολυ να παω στα 1100 και να κοψω απο τα μπουζουκια πες αν ειναι απαραιτητο 😏.

Ryzen αγαπαω 🙂. Του φτωχου και τετοια που λενε δεν με νοιαζουν. 

Αυτο και Αυτό θελω να τα παρω. Τα εχω δει και ειναι πανεμορφα τα ριμαδια. 

Ελεγα για SSD αλλα εχεις δικιο και θα παω για τον Μ2 που μου προτεινες.

Τροφοδοτικο 550W φτανει; Στο μυαλο μου σκεφτομουν πως θα παω για 700W + . Αρα ημουν υπερβολικος.

Πω ρε παιδια πραγματικα σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Με βοηθατε οσο παει ολο και περισσοτερο στο να κανω τις σωστες επιλογες. 

Οπότε θα το κάνεις οργανωμένα το έγκλημα :P

Το κουτί δεν αξίζει όσα ζητάει. Να ξέρεις οτι όσα είναι μπροστά ανοιχτά, όπως αυτά που σου έβαλα, έχουν καλύτερες θερμοκρασίες απο αυτά που έχουν μάσκα όπως τα περισσότερα nzxt.

Άν σου αρέσει παρολαυτά πάω πάσο.

Υδρόψυξη μονή την ξεχνάς. Θα πάς σε διπλή-τριπλή αλλιώς αερόψυκτρα με ίδιες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο όταν λές οτι θα μείνεις στοκ.

550w φτάνουν και περισσεύουν. Αν θές κάτι παραπάνω βάλε 650w αλλα δε θα σου χρειαστούν. https://www.skroutz.gr/s/15098381/Corsair-RMx-Series-RM650x-140mm.html

Οικονομικότερο https://www.skroutz.gr/s/14754080/Antec-Earthwatts-Gold-Pro-650W.html

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@radiohead Τροφοδοτικό και Μ.2 έκλεισα αυτά που μου προτεινες. GPU εχω την GTX 1070 Ti αρα παει κι αυτο.

Το Η700 ή Η700i είναι κι αυτό προγραμματισμένο για αγορά για να ειμαι ειλικρινης περισσοτερο γιατι αρεσει στην γυναικα και ειναι το μονο που εχει γνωμη καθως το PC ειναι στο σαλονι και το PC Case θελει να  ταιριαζει με το ντεκορ (Ωχ Θεε μου , στον παραδεισο θα παω).

Αν κλεισω και τις RAM τοτε μενει  η επιλογη CPU , Mobo , CPU cooler .

Σκεφτομαι να παρω τηλέφωνο σε Youshop να τους πω αν μπορουν να μου κανουν τιμες ~skroutz και να τα παρω ολα απο εκει. Εχεις να μου κανεις καποια προταση σχετικα με CPU cooler και M.2 cooler απο το συγκεκριμένο μαγαζι; Αυτα που μου προτεινες δεν τα εχει γιατι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Slalom1980 είπε

@radiohead Τροφοδοτικό και Μ.2 έκλεισα αυτά που μου προτεινες. GPU εχω την GTX 1070 Ti αρα παει κι αυτο.

Το Η700 ή Η700i είναι κι αυτό προγραμματισμένο για αγορά για να ειμαι ειλικρινης περισσοτερο γιατι αρεσει στην γυναικα και ειναι το μονο που εχει γνωμη καθως το PC ειναι στο σαλονι και το PC Case θελει να  ταιριαζει με το ντεκορ (Ωχ Θεε μου , στον παραδεισο θα παω).

Αν κλεισω και τις RAM τοτε μενει  η επιλογη CPU , Mobo , CPU cooler .

Σκεφτομαι να παρω τηλέφωνο σε Youshop να τους πω αν μπορουν να μου κανουν τιμες ~skroutz και να τα παρω ολα απο εκει. Εχεις να μου κανεις καποια προταση σχετικα με CPU cooler και M.2 cooler απο το συγκεκριμένο μαγαζι; Αυτα που μου προτεινες δεν τα εχει γιατι.

Τι χρώμα έχει το σαλόνι;

Άν πάς σε ryzen θα βάλεις άλλες όχι αυτές τις ram.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Τι χρώμα έχει το σαλόνι;

Άν πάς σε ryzen θα βάλεις άλλες όχι αυτές τις ram.

😁

Το χρωμα της κολασης που περναμε ολοι οι αντρες . Μπεζ και κατι αλλα χρωματα που δεν μπορω να τα προφερω. 

Ποιες RAM θα προτεινες;

Επεξ/σία από Slalom1980
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Slalom1980 είπε

😁

Το χρωμα της κολασης που περναμε ολοι οι αντρες . Μπεζ και κατι αλλα χρωματα που δεν μπορω να τα προφερω. 

Ποιες RAM θα προτεινες;

You.gr εννοείς;

Δες μερικά σαλονάτα. Έχει και κύβους μετά.

https://www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=14350675%2C9539734%2C11621625%2C11621780%2C11621402%2C13079871

Αποφάσισε πρώτα μητρική και μετά βλέπουμε για ram.

Δημοσ.

fps δε θα σου δώσει :)

Έχεις σκοπό για oc και πειράγματα; Άν ναι είναι καλή επιλογή. Αντίστοιχα καλές είναι και οι παρακάτω

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=15570073%2C14745377%2C15564874

4 λεπτά πριν, Slalom1980 είπε

MOBO ισως ;

Ειναι υπερβολή ; Ειναι τοσο οσο ; Γνώμη ;

ΥΓ

Ναι, You.gr. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

fps δε θα σου δώσει :)

Έχεις σκοπό για oc και πειράγματα; Άν ναι είναι καλή επιλογή. Αντίστοιχα καλές είναι και οι παρακάτω

https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=15570073%2C14745377%2C15564874

Δεν εχω κανει ποτε OC ουτε πειραγματα. Δεν το εχω θα τα κανω αχταρμα.

Αρα αφήνω την X470 και παω σε μια απο αυτες που μου εστειλες; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Slalom1980 είπε

😁

Ποιες RAM θα προτεινες;

w8

Μόνο το You σε βολεύει;

Άν είναι απο δύο καταστήματα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

w8

Μόνο το You σε βολεύει;

Έλεγα να τα παρω ολα απο κει να τελειωνω και με θεματα service μιας και ειναι στην πολη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, μεχρι τωρα εχουμε κλεισει : 

PC Case : Η700 τσεκ

GPU : 1070 Ti τσεκ

Μ.2 : 970 EVO τσεκ

PSU : RM550x τσεκ

Επεξ/σία από Slalom1980
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν παίρνεις κάτι πιο compact τότε όπως το Η400 ή Η200; Ειναι λίγο μεγάλο το Η700 αλλά ειναι πανέμορφο το άτιμο (το έχω και εγώ).

Εγώ θα πρότεινα την Β450 ASUS ROG Strix μόνο και μόνο επειδή ειναι σε προσφορά και σε καλύπτει και το eshop. Τα αλλά σου έχω αφήσει κάποιες προτάσεις από YOU στο πρώτο τοπικ . 

Επελεξε καταστήματα με τα πιο φθηνά αντικείμενα και decent support imo. 

Ωστοσο αν ειναι τόσο κακή η Strix-F (δε τη γνωρίζω προσωπικά σαν μητρική) τότε Tomahawk με κλειστά μάτια .

RAM G. Skill FlareX 3200/14 αν δε μας ενδιαφέρουν τα λαμπάκια κλπ

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...