Dare-Devil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά, Θέλω να κρατήσω αντίγραφα σημαντικών δεδομένων όπου θα αυξάνονται συνεχώς . Η μία λύση που είδα είναι να βάλω 2 σκληρούς στο σύστημα μου σε συστοιχία RAID 1 κάτι το οποίο υποστηρίζει η μητρική μου. Η άλλη και πιο απλή (ίσως) με έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο όπου θα τον συνδέω μια φορά την εβδομάδα στο PC και με την χρήση ενός προγράμματος που κάνει auto back up . Η άλλη λύση συνδυασμός αυτών των δύο . Αυτό που ψάχνω είναι τον πιο αξιόπιστο και συμβατό τρόπο για να κρατάω back ups και να ελαχιστοποιήσω την πιθανότητα απώλειας δεδομένων . Για παράδειγμα ακόμα και σε RAID 1 να βάλω τους σκληρούς αν πάθει κάτι το τροφοδοτικό ενδέχεται να τους τινάξει και τους δυο στον αέρα ή όπως διάβασα κάπου αλλού όταν στήσεις RAID που το υποστηρίζει η μητρική αν πάθει κάτι η μητρική πρέπει να βρεις ίδια μητρική για να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα . Αυτό το τελευταίο ή οτιδήποτε ανάλογο σε περιορισμό θέλω να το αποφύγω . Έχω σχεδόν καταλήξει στην λύση ενός εξωτερικού σκληρού και μελλοντικά και δεύτερου μιας και τα δεδομένα θα αυξάνονται σιγά σιγά αλλά θέλω και τις απόψεις σας για διάφορες υλοποιήσεις . Τα φώτα σας παιδιά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Πιθανότατα εάν τα αρχεία είναι κρίσιμα αξίζει να τα πάρεις κ τα 2(raid+εξωτερικό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα